Trailer: Sidste actionfyldte trailer til "Star Wars"-serien "Andor"

Diego Luna vender tilbage som oprørssoldaten Cassian Andor i en anderledes barsk og brutal "Star Wars"-serie.

Disneys D23-event fortsætter ufortrødent derudad, og selskabet bliver således ved med at præsentere nye trailers og projekter for verdenspressen.

På "Star Wars"-fronten har Disney og Lucasfilm netop frigivet den angiveligt sidste trailer til streaming-serien "Andor", som skildrer oprørernes kamp mod det grufulde, galaktiske Imperium i årene op til "Rogue One: A Star Wars Story".

Og det er netop en af heltene i dén film, oprørssoldaten Cassian Andor, som er omdrejningspunktet i "Andor", der portrætterer Andors transformation fra tyvagtig enspænder til heroisk frihedskæmper.

Læs også: Lucasfilm giver grønt lys til 2. sæson af "Star Wars"-serien "Andor", før 1. sæson er udkommet

Foran kameraet får Diego Luna selskab af bl.a. Stellan Skarsgård, Forest Whitaker, Genevieve O'Reilly, Denise Gough og Kyle Soller – og I kan i øvrigt se frem til at se Moovy TV's video-interview med netop Gough og Soller, som har fået to af seriens skurkeroller.

Bag kameraet finder vi manuskriptforfatteren/instruktøren Tony Gilroy, som også arbejdede på "Rogue One: A Star Wars Story", og som derudover har skrevet flere af Bourne-filmene og den Oscar-belønnede thriller "Michael Clayton" – og trailerne til "Andor" antyder, at den rå, upolerede visuelle stil i netop de film nu bliver overført til "Star Wars"-universet.

"Andor" består af 24 afsnit fordelt på to sæsoner à 12 afsnit. Historien spænder over fem år, hvilket er markant længere, end vi er vant til i "Star Wars"-serier som "Obi-Wan Kenobi" og "The Book of Boba Fett".

De første tre afsnit af "Andor" udkommer på Disney+ den 21. september, og du kan se den nyeste trailer her:

Kommentarer

Sidste actionfyldte trailer til "Star Wars"-serien "Andor"

  • 0

    This is a side of Star Wars I want to see! Ser rigtigt godt ud.

    T'hain10-09-22 21:13

  • ★★★★★★1

    Håber forsigtigt på noget godt, og ser frem til Moovy Tv

    Wayne12-09-22 07:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen