Trailer: Skaberen af "Kingsman" og "Kick-Ass" bringer superhelte til Netflix i serien "Jupiter´s Legacy"

Et generationsskifte blandt superhelte skaber drama i Mark Millars kommende superhelteserie.

Mens Disney+ giver den gas med Marvel-serierne "WandaVision" og "The Falcon and the Winter Soldier", og "The Boys" samtidig tæsker løs på Amazon Prime, er det ved at være noget tid siden, at Netflix for alvor har gjort sig bemærket med en superhelteserie.

Godt nok startede de flittigt ud med Marvel-serier som "Daredevil", "Luke Cage" og "The Punisher", mens der også er blevet plads til den mere alternative "The Umbrella Academy". Nu kommer næste satsning dog i form af "Jupiter's Legacy", som også ser ud til at ligge i den mere kulørte ende af superheltegenren.

Serien er skabt af den succesfulde tegneserieforfatter Mark Millar, hvis værker som "Kick-Ass", "Kingsman: The Secret Service" og "Wanted" alle er blevet filmatiseret. "Jupiter's Legacy" er også baseret på en tegneserie af Millar fra 2013 og omhandler et generationsskifte i superhelteverdenen.

LÆS OGSÅ: "KINGSMAN"-PREQUEL UDSKUDT TIL 2021

Helte som The Utopian, Brainwave, Lady Liberty og Skyfox har brugt superheltenes ædle metoder og nobelt beskyttet Jorden og menneskeracen det sidste århundrede.

Alderen er dog ved at hale ind på de aldrende supermennesker, og et generationsskifte er undervejs. Nu skal deres børn, som er født ind i berømmelse og med superkræfter, overtage det ansvar, som kommer ved at have superkræfter. Men den nye generation kunne tyde på at være mere interesseret i rigdom, berømmelse og den opmærksomhed, der kan bruges til egen vinding, når man er en superhelt.

I serien medvirker blandt andet Josh Duhamel ("Transformers") som den Jesus/Zeus-lignende The Utopian.

Mark Millar er med om bord som executive producer, mens et par afsnit instrueres af Steven S. DeKnight, som har været inde over "Daredevil" og "Spartacus". Serien lander med otte afsnit på Netflix den 7. maj. Traileren kan ses her:

 

Kommentarer

Skaberen af "Kingsman" og "Kick-Ass" bringer superhelte til Netflix i serien "Jupiter´s Legacy"

 • ★★★★★0

  Puha, jeg er godt nok vild med de foregående Millar-filmatiseringer, men den her ser vanvittigt kønsløs og kedelig ud.

  The Insider 9-04-21 07:21

 • ★★★★★★0

  Det var da på tide, det er fire år siden, at Netflix købte Millarworld, jeg troede de havde opgive at bruge det til noget.

  Noget andet er: nogen skulle finde ud af hvor ofte "The world is changing" bliver brugt i trailere.

  Zero Cool 9-04-21 07:30

 • ★★★★★0

  Noget andet er: nogen skulle finde ud af hvor ofte "The world is changing" bliver brugt i trailere.

  Jeg grinede SÅ højt, da jeg hørte det :-D

  The Insider 9-04-21 07:45

 • ★★★★★★1

  Jeg grinede SÅ højt, da jeg hørte det :-D

  Det må blive en opgave på Film- og medievidenskab!

  Zero Cool 9-04-21 07:48

 • ★★★★★1

  Det må blive en opgave på Film- og medievidenskab!

  Intet mindre end et Speciale er godt nok!

  The Insider 9-04-21 08:17

 • 0

  Nu er det altså ved at være officielt, at Netflix får alt til at se generisk ud. Eller at Netflix kræver at alt ser ens ud, så deres brugere trygt og apatisk kan lulle sig igennem de mange serier og film uden at føle noget. Alene lyssætningen ligner noget fra en sæbeopera. Derudover... nej, verden mangler ikke superhelteserier. Sur rant over.

  ZimaBlue 9-04-21 10:44

 • 0

  Glæder mig :)

  Geekalot 9-04-21 13:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen