Trailer: "Star Trek: Lower Decks" slår et smut forbi Deep Space Nine i 3. sæson – se traileren her

Den ikoniske rumstation bliver besøgt i den næste sæson af animationsserien "Star Trek: Lower Decks".

Under årets Comic-Con fik vi forleden traileren til den kommende 3. sæson af "Star Trek: Picard", som byder på en helt særlig reunion: hele besætningen fra "Star Trek: The Next Generation" (1987-1994) dukker op og berejser Mælkevejen for allersidste gang.

Men trekkies kan godt se frem til endnu et gensyn med nogle gamle kendinge – nemlig besætningen om bord på rumstationen Deep Space Nine, som var omdrejningspunktet i den succesfulde spin-off "Star Trek: Deep Space Nine" (1993-1999).

Se også: Første teaser til 3. sæson af "Star Trek: Lower Decks"

Som den dugfriske trailer til seriens 3. sæson afslører, så besøger seriens animerede Starfleet-helte DS9 i seriens 3. sæson, men vi ved endnu ikke, hvilke af rumstationens gamle kendinge, som tropper op. Men vi får i hvert fald lov til at høre Dennis McCarthys Emmy-belønnede musiktema til serien igen.

"Star Trek: Lower Decks" er udtænkt af "Rick and Morty"-forfatteren Mike McMahan og foregår i 2380 (altså få år efter "Star Trek: The Next Generation") og følger besætningen om bord på rumskibet U.S.S. Cerritos – et af Starfleets mindst vigtige rumskibe.

Særligt rumskibets unge og relativt uprøvede Starfleet-officerer er i fokus. Og som teaseren antyder, så stjæler de unge officerer deres eget rumskib ovenpå 2. sæsons cliffhanger-slutning, hvor Cerritos' kaptajn, Carol Freeman, fik frataget sin kommandopost, efter at hun var blevet (fejlagtigt) anklaget for et terrorangreb.

Sæson 3 af "Star Trek: Lower Decks" lander på Prime Video i slut-august, og den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

"Star Trek: Lower Decks" slår et smut forbi Deep Space Nine i 3. sæson – se traileren her

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen