Trailer: "Star Trek: Picard": Første gådefulde trailer til 2. sæson

Noget har tilsyneladende smadret tidens gang, og kun den aldrende Starfleet-legende Jean-Luc Picard kan redde galaksen!

Tilbage i april fik vi det første smugkig på 2. sæson af "Star Trek: Picard", hvori Patrick Stewart gentager glansrollen som den tidligere Starfleet-kaptajn Jean-Luc Picard, som den 80-årige Stewart i sin tid spillede i syv sæsoner af "Star Trek: The Next Generation" og dernæst i fire spillefilm.

Den teaser bekræftede, at den gæve og guddommelige spasmager Q ville vende tilbage i seriens næste sæson, og i den første fulde trailer til sæsonen, som netop er udkommet, får vi lov til at se John de Lancie optræde som Q.

Læs også: 2. og 3. sæson af "Star Trek: Picard" skydes samtidigt

Derudover antyder den splinternye trailer, at noget har forstyrret tidens gang, og at kun Picard og hans besætning er klar over, at noget er splitterravende galt i galaksen. Måske er det Q, der står bag? Vi får se!

Det forlyder også, at LeVar Burton vender tilbage som Enterprise-maskinmesteren Geordi La Forge i 2. sæson af "Star Trek: Picard", som udkommer engang i 2022.

Idet traileren er geoblocket på YouTube og således utilgængelige uden for USA (i hvert fald midlertidigt), skal traileren i stedet ses på den officielle "Star Trek"-hjemmeside her eller alternativt på Facebook her.

Desuden kan den første officielle plakat til sæson 2 ses her:

Kommentarer

"Star Trek: Picard": Første gådefulde trailer til 2. sæson

 • ★★0

  Jeg er meget spændt på sæson 2 - er det stadig planen at Whoopi skal være med? For det spiller jo også godt ind i tidsparadoks.

  Tiany16-06-21 20:29

 • ★★★★★0

  Jeg er meget spændt på sæson 2 - er det stadig planen at Whoopi skal være med? For det spiller jo også godt ind i tidsparadoks.

  Det tror jeg helt sikkert, vi skal regne med! Og good call - det ville netop give mening med henblik på "Yesterday's Enterprise".

  Jeg må dog indrømme, at jeg ikke her heeeeelt psyched over traileren hér... Stewart og de Lancie virker (ganske forståeligt) en kende rustne, og jeg er ikke vildt tændt på endnu en "noget crazy er sket, og vi er i et parallelt univers, indtil vi får fikset tidslinjen igen"-fortælling. Men nu er der selvfølgelig heller ikke vildt meget info hér, og det er fedt at se, at Seven også er tilbage igen!

  The Insider16-06-21 20:53

 • 0

  jeg er ikke vildt tændt på endnu en "noget crazy er sket

  Vi har næsten ikke haft andet en store ‘episke’ dilemmaer og udfordringer i Discovery og Picard - det kan godt gå hen og blive lidt trættende.... måske ;-)

  Stewart og de Lancie virker (ganske forståeligt) en kende rustne

  Synes Lancie ramte Q meget godt, men burde han ikke være ung... da han jo er en Q? Det har de sikkert en god forklaring på men det havde nok været mere ideelt hvis de havde lavet serien for 10 år siden.

  Dominar Rygel XVI17-06-21 09:13

 • ★★★★★0

  Synes Lancie ramte Q meget godt, men burde han ikke være ung... da han jo er en Q? Det har de sikkert en god forklaring på men det havde nok været mere ideelt hvis de havde lavet serien for 10 år siden.

  Han virkede allerede en kende gammel i "Star Trek: Voyager", men jeg tænker, at de bare kan forklare det i en bisætning med noget à la "Jeg gør det blot for at være solidarisk med dig, mon capitaine!" Lykkeligvis har han allerede gjort noget tilsvarende i sidste afsnit af TNG <3

  The Insider18-06-21 11:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen