Trailer: Stephen Colberts animationsserie "Our Cartoon President" viser Donald Trump bag facaden

USA's 45. præsident og co. bliver satirisk forvandlet til animation i ny serie.

Den amerikanske præsident Donald Trump har længe været komikernes yndlingsoffer, når det kommer til vittigheder og satiriske fremstillinger.

Mest ikonisk har skuespilleren Alec Baldwin spiddet præsidenten med sin parodi i "Saturday Night Live", mens talkshow-værten Stephen Colbert gentagne gange har interviewet en animeret udgave af præsidenten – en udgave, der nu er kommet en ny serie ud af.

Donald Trump får nemlig sin egen animationsserie i form af serien "Our Cartoon President", der bliver produceret af Stephen Colbert. Serien foregår som en satirisk mockumentary, der tager seeren med ind i Det Hvide Hus og i karikeret stil fremstiller den kontroversielle præsidents hverdag som verdens mest magtfulde person.

Udover Donald Trump kommer blandet andet hans familie og republikanske skikkelser såsom Ted Cruz og Jeff Sessions også igennem karikaturmaskinen.

Serien får amerikansk premiere på Showtime 11. februar og består i første omgang af 10 afsnit. Det vides endnu ikke, om nogen dansk kanal eller streamingtjeneste vil vise den herhjemme.

Kommentarer

Stephen Colberts animationsserie "Our Cartoon President" viser Donald Trump bag facaden

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen