Trailer: "Sygeplejersken": se traileren til den danske Netflix-serie

Den danskproducerede Netflix-serie er baseret på en sag, hvor en sygeplejerske blev dømt for fire tilfælde af manddrab.

En tidlig morgen i marts 2015 modtager dansk politi et opkald fra en sygeplejerske på Nykøbing Falster Sygehus. Hun mistænker sin nære kollega for bevidst at slå patienter ihjel og frygter, at det lige er sket igen. Snart udspiller sig en drabssag som aldrig set før i dansk retshistorie. Flere kolleger fortæller nu til politiet, at de også har mistanke om, at sygeplejersken har forgiftet patienter, og nogle fortæller endda, at de har gået rundt med denne mistanke i flere år.

"Sygeplejersken" er baseret på bogen af samme navn skrevet af Kristian Corfixen, om den danske sygeplejerske Christina Aistrup Hansen, som i 2017 blev idømt 12 års fængsel for fire tilfælde af forsøg på manddrab.

Medvirkende i Sygeplejersken er Josephine Park ("Skruk", "Doggystyle"), Fanny Louise Bernth ("Det er så yndigt"), Peter Zandersen ("Chosen"), Amalie Lindegård ("Skruk", "29") og Dick Kaysø ("Krummerne", "Krøniken").

"Sygeplejersken" får premiere 27. april.

Se traileren til Netflix-serien herunder:

Kommentarer

"Sygeplejersken": se traileren til den danske Netflix-serie

 • ★★★0

  Jeg troede at Netflix var færdig med danske produktioner.

  Essal 6-04-23 18:31

 • ★★1

  Jeg troede at Netflix var færdig med danske produktioner.

  Det kan sagtens være tilfældet. En tv-serie produceres dog ikke på få måneder.

  NSF 6-04-23 18:43

 • ★★2

  Jeg troede at Netflix var færdig med danske produktioner.

  De er (midlertidigt) færdige med at producere nye danske film og serier, men "Sygeplejersken" var allerede optaget, da Netflix trak sig fra Danmark. 

  Det ved jeg, fordi jeg stod til wrapfest på netop Sygeplejersken og så tikkede nyheden ind cirka kl. 19, at Netflix ville stoppe udviklingen af nye serier. 

  Så lige nu kommer Sygeplejersken ud og jeg er vis på, at den bliver fremragende og så må vi se, hvornår Netflix starter op igen. Der er i hvert fald ikke noget til hinder fra den kreative del af branchen at påbegynde arbejdet på nye serier, men kulturbidraget fra regeringens side, som endnu ikke er fastslået, mangler at blive talt med ind i deres overvejelser. :-) 

  The Paki Don 6-04-23 18:50

 • ★★★0

  Det kan sagtens være tilfældet. En tv-serie produceres dog ikke på få måneder.

  Det er jeg nu godt klar over, men eftersom at det var tilbage i juni måned sidste år at nyheden droppede om at Netflix ikke mere ville lave danske serier/film, så tænkte jeg det der udkom i 2022 nok var det sidste vi fik at se på den front. 

  Plus jeg havde heller ikke hørt om denne serie før nu, så jeg vidste ikke at Netflix stadig havde flere danske produktioner undervejs. 

  Essal 6-04-23 19:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen