Trailer: Teaser til sci-fi-thrilleren "Maniac" fra Netflix med Emma Stone og Jonah Hill

En ny pille hævdes at kunne reparere alt i hjernen, hvad end der er tale om hjertesorg eller sindssygdom. Men tingene går ikke helt som planlagt...

"Maniac", der foregår i en verden næsten som vores, i en tid næsten som vores, fortæller historien om Annie Landsberg (Emma Stone) og Owen Milgrim (Jonah Hill). De to fremmede bliver involveret i de scene stadier af et medicinsk studie, som de hver især har deres grunde til at deltage i. Annie er utilfreds, livet føles formålsløst, og hun er meget optaget af de forliste forhold til sin mor og søster, og Owen, den femte søn af rige New York-industrialister, har kæmpet hele livet med en omdiskuteret skizofreni-diagnose.

Ingen af deres liv er gået helt, som de skulle, og med løftet om en ny og radikal medicinsk behandling lokkes de og 10 andre fremmede til faciliteterne hos Neberdine Pharmaceutical and Biotech til et tre-dages forsøg, som uden bivirkninger og komplikationer vil løse alle deres problemer, er de forsikret om. Ophavsmanden til en sekvens af piller, Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux), hævder nemlig, at hans piller kan reparere alt i hjernen, hvad end der er tale om hjertesorg eller sindssygdom.

Men tingene går ikke helt som planlagt...

"Maniac" har præmiere på Netflix 21. september, og teaser-traileren kan ses her:

Kommentarer

Teaser til sci-fi-thrilleren "Maniac" fra Netflix med Emma Stone og Jonah Hill

 • ★★★★0

  Ikke en vildt sigende teaser, men det er nogle interessante folk, der er involvereret, så det har fortsat min interesse.

  Kruse30-07-18 12:48

 • ★★★★0

  Superbad: Reunion! 

  Lars!31-07-18 09:19

 • ★★★★0

  Udfra overskriften havde jeg forventet en film, ikke en serie.

  Men nej, teaseren siger ikke så meget, men det er selvfølgelig også kun en teaser.

  Åkepool 5-08-18 22:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen