Trailer: "Vikings: Valhalla": Ny teaser til kommende spin-off

Danske Caroline Henderson har tilkæmpet sig en rolle i Netflix’ kommende vikingeepos.

En serie om vikinger bør have danskere med ombord.

Og som det var tilfældet med Alex Høgh Andersen i den originale "Vikings"-serie, har bl.a. sangerinde og skuespillerinde Caroline Henderson, Kenneth M. Christensen og Asbjørn Krogh Nissen roller i den stort anlagte spin-off-serie "Vikings: Valhalla", der udfolder sig i det samme univers som forløberen, bare 100 år senere.

LÆS OGSÅ: "VIKINGS"-SPIN-OFF AFSLØRER ROLLELISTE MED DANSKE SKUESPILLERE

"Vikings: Valhalla" begynder i det tidlige 11. århundrede og skildrer myterne om nogle af de mest berømte vikinger – heriblandt opdagelsesrejsende Leif den Lykkelige (Sam Corlett), hans seje og egenrådige søster, Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson), og den ambitiøse prins Harald Hårderåde (Leo Suter).

Efterhånden som spændingerne mellem vikingerne og de engelske kongelige når et blodigt bristepunkt, samtidigt med at vikingerne indbyrdes kæmper om deres modstridende kristne og hedenske trosretninger, bliver dét startskuddet til en række eventyr for de tre vikinger. Trioen berejser de store verdenshave og trasker igennem slagmarker fra Kattegat til England og hinsides.

"Vikings: Valhalla" indtager Netflix den 25. februar 2022. Læs mere om serien her. Se teaseren herunder:

Kommentarer

"Vikings: Valhalla": Ny teaser til kommende spin-off

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen