Trailer: "Wahl Street": Mark Wahlberg laver dokumentarserie... om sig selv

"Transformers"-stjernen (og tidligere hitsanger) Mark Wahlberg har valgt at lave en dokumentarserie om ingen ringere end sig selv.

Selvom kritikerne langt fra har været glade for Mark Wahlbergs seneste film – hvad end det har været et nyt "Transformers"-kapitel, Netflix' "Spenser Confidential" eller actionfiaskoen "Mile 22" – så fortsætter filmstjernen med at være en af Hollywoods største og mest travle indbyggere.

Faktisk har den Oscar-nominerede skuespiller og filmproducer så travlt, at han nu har valgt at give sine fans et unikt indblik i sit liv via HBO Max's kommende dokumentarserie "Wahl Street" – en serie, som Mark Wahlberg selv producerer.

LÆS OGSÅ: MARK WAHLBERG OM "UNCHARTED": DET ER LIGESOM INDIANA JONES

For et par år siden gik Mark Wahlbergs oversigt over sine daglige rutiner viralt, idet den fastslog, at Wahlberg står op midt om natten, træner, beder til Gud, spiser syv gange om dagen og træner igen og igen. Og ifølge seriens synopsis får vi nu også syn for sagen og ser, hvor travl stjernen faktisk er.

I seks episoder følger vi Mark Wahlberg, når filmkarrieren skal holdes i hævd, mens familie og hans andre mange virksomheder skal plejes – heriblandt en ny tøjkollektion, et fitnesscenter og en restaurantkæde – alt imens den verdensomspændende coronavirus også indtræffer.

"Wahl Street" får premiere på amerikanske HBO Max 15. april, mens en dansk premiere på HBO Nordic sandsynligvis følger kort efter.

Kommentarer

"Wahl Street": Mark Wahlberg laver dokumentarserie... om sig selv

 • 1

  ZZZZzzzzzzz

  ZimaBlue 7-04-21 19:14

 • ★★★0

  ZZZZzzzzzzz

  Ikke til 'Good Vibrations' kan jeg forstå?

  Gasivodo 7-04-21 22:14

 • 0

  Ikke til 'Good Vibrations' kan jeg forstå?

  Hehe, nej... ikke lige de vibrationer ;) Selvom det er svært at høre marky mark uden at smile. Det giver jeg ham!

  ZimaBlue 8-04-21 11:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen