Forum - Forum-tråd: TV-løsning

TV-løsning

  • ★★★★★★0

    Min fars gamle moster bor til leje hos en, der ikke vil have TV...

    Det er langt væk fra fællesantenne eller kabel, så hvad vil den bedste og billigste løsning være? Hun vil gerne have lidt ekstra kanaler end blot DR og TV2, så er det kun en parabol, der kan klare det?

    Guldager 1-07-16 12:46

  • ★★★★★★0

    Hvad med Boxer? Det burde kunne klares med en stueantenne. Om priserne er rimelige, ved jeg ikke, men mine forældre har brugt det i en periode, mens de boede i deres sommerhus og var vist ret tilfredse.

    Zero Cool 1-07-16 13:21

  • ★★★★★★0

    Boxer på antenne ja. Det har vi haft, det fungerede fint nok (når man lige fandt ud af det hele med bokse, kort, HDTV osv). Prisen var lidt til den høje side fandt jeg. Men vist ikke meget mere end det der YouSee (eller hvad det hed) kostede dengang.

    T. Nielsen 1-07-16 13:34

  • ★★★★★0

    Hvis man har et lidt nyere smart TV, er det bare at sætte Boxer-kortet i siden af tv'et. Jeg har haft Boxer i 5-6 år og er godt tilfreds. Det er også en fordel, at man kan skifte ud mellem kanaler som man ønsker.

    chandler75 1-07-16 13:53

  • ★★★★★★0

    Det behøver ikke nødvendigvis at være et smart-tv, selv ældre tv-modeller har indgang til sådan et kort. Hvad man dog skal være opmærksom på, er om tv'et understøtter dvb-t og den rette udgave af dét.

    Elgiganten har en masse skriverier om det her, ellers kan de sikkert hjælpe på Flatpanels.dk - www.elgiganten.dk/cms/digital-tv/vigtig-information-om-det-digital-signal-kabel-tv-og-dvb-t2

    Hvis tv'et ikke understøtter det, skal man have en tuner i løs vægt, den slags kan ganske sikkert købes billigt i enten Elgiganten eller T-Hansen, ellers har Boxer også en: www.boxertv.dk/tv/udstyr/ Som minimum skal man også have et modul til kortet, selvom tv'et understøtter kort - det er også at finde på ovenstående link.

    Det ser endda ud til, at man kan få en antenne med gratis.

    Zero Cool 1-07-16 14:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen