Forum - Forum-tråd: Dansk metalband hylder klassiske horror-film på nyt album – og i mægtige musikvideoer

Dansk metalband hylder klassiske horror-film på nyt album – og i flere mægtige musikvideoer

  • 0

    Et metalband, som er inspireret af horror. Nu har jeg da aldrig.... Håber de får sickseed med det.

    ZimaBlue 4-03-22 13:38

  • ★★1

    Skal tjeckes ud asap! 

    Thomas Fenger 4-03-22 14:13

  • ★★★★★1

    Megafedt projekt :-D Jeg er bestemt ikke verdens største metalfan, men jeg er kæmpe fan af albummets idé og glæder mig til de næste musikvideoer.

    The Insider 4-03-22 16:00

  • 0

    Fedt. Det må jeg sgu lige tjekke ud. Det er dog på ingen måder nyt at metallen inspireres af filmens verden. Netop dødsmetal er rigtig tit inspireret af netop gyserfilm og/eller Lovecraft.

    I en noget mere tilgængelig genre (mere straight up heavy metal) findes der det enorme projekt Star One, som faktisk netop lige har udgivet 3. album "Revel in Time". Alle sange på alle tre plader handler om film og serier i sci-fi genren. Nyeste plade handler så kun om tidsrejse, eller tidsmanipulerende film og serier.

    Det hele er styret af den hollandske multikusntner, Arjen Anthony Lucassen, som udover også har sit hovedband Ayreon, hvor han har sin helt egen sci-fi historie kørende på tværs af efterhånden 9 plader, plus to andre plader, som ikke er en del af den historie. Han har sangere og musikere med fra alverdens metal og prog rock bands fra hele verden. Store som små. Der kan nævnes Bruce Dickinson, James LaBrie, Russell Allen, Devin Townsend, Floor Jansen, Simone Simons, Dan Swanö, Fish, Ross Jennings, Michael Åkerfeldt osv osv.

    Her høres første nummer fra Revel in Time, som er baseret på The Terminator:

    youtu.be/vn7P3oVMnys

    Nagash 6-03-22 20:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen