Forum - Forum-tråd: "Fallout"-serien får endelig en premieredato

"Fallout"-serien får endelig en premieredato

  • 1

    Jeg er spændt. Og meget nervøs!
    Jeg så den der lækkede teaser fra Gamescom og den gav mig liiiiiidt bange anelser... Ved godt det er alt for tidligt at bedømme, men altså. Der er bare SÅ meget potentiale i Fallout universet.

    jarlen24-10-23 14:52

  • 0

    Nu har vi jo set hvor vellykket et spil kan blive til serie. Enter The Last of Us. Og den er hædret både blandt fans og den gængse TV seer. Så the truth, nej... opskriften is out there.

    ccbj25-10-23 10:24

  • ★★★1

    Jeg vil ikke mene at opskriften er så kompliceret, som Hollywood lader til at gøre den til. Langt de fleste spil er jo nærmest story boards for en film, så det burde virkelig ikke være sværere end at finde skuespillere der ligner, følge historien så tæt som det kan lade sig gøre, når man skifter medie og hvis man laver ændringer, så samarbejd med spillets forfattere, så det tjener historien og ikke Hollywood.

    Typisk vil instruktører og muligvis producere sætte deres eget præg på historien og tilblivelsen, eller også vil man lige droppe en hot skuespiller ind i rollen, selvom vedkommende slet ikke burde spille rollen. Og det er som regel der det går galt.

    NSF25-10-23 11:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen