"Blacula"-reboot er på trapperne

Der bliver snart pustet (eller bidt) nyt liv i blaxploitation-klassikeren fra 1972.

Der er til dato blevet lavet over 200 film om Dracula (kun Sherlock Holmes har optrådt i flere filmproduktioner), den gemene greve fra Transsylvanien, som charmerer sine gæster, før han planter sine vampyrtænder i deres nakker.

En af de mere unikke af slagsen er kultklasikeren "Blacula" fra 1972, der – som titlen understreger – handler om en sort udgave af den legendariske vampyr, som i den film i øvrigt er en oldgammel, afrikansk prins.

Filmen blev en succes og fik sågar en fortsættelse, "Scream Blacula Scream" i 1973, og nu rapporterer Variety, at et reboot er på trapperne.

Læs også: Dracula møder det vilde vesten i ny Universal-film!

Men selvom der er tale om et reboot, så vil filmen angiveligt fortsætte, hvor den foregående film slap – og i øvrigt udfolde sig i en storby umiddelbart efter coronavirussens hærgen.

Den nye "Blacula" instrueres af Deon Taylor ("The Intruder", "Black and Blue"), som udtaler: "'Blacula' er en af filmhistoriens mest prestigefyldte sorte franchises, og den har haft en kæmpe kulturel betydning, idet den affødte en syndflod af blaxploitation-gyserfilm, som ændrede opfattelsen af, hvad vi kunne gøre på det store lærred. Jeg så 'Blacula' som barn og elskede den."

Den oprindelige "Blacula" var en af 1972's største kassesucceser, og Taylor og Co. håber naturligvis på, at den nye film kan efterabe sin forløber succes. Moovy TV interviewede i øvrigt den herligt entusiastiske og energiske Taylor i 2019 op til udgivelsen af hans thriller "The Intruder":

Kommentarer

"Blacula"-reboot er på trapperne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen