Første video-smugkig på Zack Snyders "Rebel Moon"

Første del af Snyders storladne sci-fi-epos lander på Netflix lige op til jul.

Det er to år siden, at Zack Snyders "Rebel Moon" blev annonceret, og siden da har Snyder delt få storyboards og stillbilleder fra sit kommende sci-fi-actionbrag. Men nu har vi fået det første audiovisuelle smugkig, som kan ses herunder.

Featuretten byder hovedsageligt på 'bag om kameraet'-klip af Snyder og Co. i aktion foran store kulisser, rekvisitter og green-screens. Den slutter med et par ultrakorte klip fra den færdige film, som lander på Netflix i slut-december.

Snyder og Netflix samarbejdede også på filmmagerens sidste film, zombie-thrilleren "Army of the Dead", som vi interviewede instruktøren om tilbage i foråret 2021:

Se også: Moovys EKSKLUSIVE Zack Snyder-interview (The Snyder Cut)

"Rebel Moon" udfolder sig i udkanten af Mælkevejen, hvor den tyranniske Balisarius (Ed Skrein) angriber en fredfyldt koloni. En ung kvinde med en gådefuld fortid (Sofia Boutella) forsøger at sammensætte en hær af kampstærke krigere fra de nærtliggende planeter, som forhåbentlig kan besejre de onde kræfter.

Ud over førnævnte Skrein og Boutella byder rollelisten på prominente navne som Anthony Hopkins, Cary Elwes, Jena Malone, Corey Stoll, Ray Fisher, Charlie Hunnam og Djimon Hounsou.

Og som vi skrev tilbage i august, så bliver "Rebel Moon" delt op i to film. Det vides endnu ikke, hvornår del 2 er klar, men del 1 lander altså på Netflix den 22. december i år. For nylig afslørede Snyder over for Vanity Fair, at en mere blodig og voksenorienteret udgave af "Rebel Moon" udkommer på streamingtjenesten i 2024. De fleste af Snyders film – herunder "Justice League", "Watchmen" og "Batman v Superman: Dawn of Justice" – er også udkommet i alternative, forlængede versioner.

Den omtalte "Rebel Moon"-featurette kan ses her:

Kommentarer

Første video-smugkig på Zack Snyders "Rebel Moon"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen