Simon Pegg: Det sidste, vi har brug for, er en "Shaun of the Dead 2"!

Efter de ord er det sikkert at formode, at den populære zombie-komedie fra 2004 aldrig får en fortsættelse.

I dag er Simon Pegg en gedigen superstjerne – bl.a. takket være tilbagevendende roller i to af Hollywoods største filmfranchises: "Star Trek" og "Mission: Impossible".

Men oven på den prisbelønnede kultserie "Spaced" (1999-2001) var det hans hovedrolle i den snart 20 år gamle zombie-komedie "Shaun of the Dead", der blev Peggs helt store gennembrud. Den kritikerroste gyserkomedie indtjente fem gange så mange penge, som den havde kostet at producere, og dens evigt voksende fanskare har længe efterspurgt en toer.

Men i et nyt interview med The Guardian slår Pegg fast, at "Shaun of the Dead 2" forbliver et luftkastel.

Læs også: Simon Pegg arbejder på "Galaxy Quest"-tv-serie

"Folk siger altid til mig: 'Jeg har brug for 'Shaun of the Dead 2' i mit liv," konstaterer Pegg udmattet, "og jeg svarer 'nej, du har ikke fucking brug for 'Shaun of the Dead 2'! Det sidste, du har brug for, er 'Shaun of the Dead 2'! Det er slut. Kom videre!'"

Fans må altså nøjes med den lille hjemmevideohyldest, som Pegg og hans ven/skuespillerkollega, Nick Frost, indspillede under lockdown i 2020.

"Shaun of the Dead" blev instrueret af Edgar Wright, som også har lavet komedierne "The World's End" og "Hot Fuzz" i samarbejde med Pegg, og netop "Hot Fuzz 2" har Pegg og Wright til gengæld diskuteret en mulig fortsættelse til. Den fortsættelse bliver dog ikke d'herrers næste fællesprojekt, for over for The Guardian siger Pegg også:

"Hvad end Edgar og jeg laver næste gang, så vil vi ikke læne os op ad det, vi har lavet før. Jeg kan godt lide at pisse folk af. Der er noget sjovt ved at sætte ild til alt. Alt det, som folk tror, vi er – det er det, vi ikke kommer til at være. Vi bør lave noget, som ingen forventer, og som ingen har lyst til at se!"

Pegg kan snart ses i aktion i "Mission: Impossible: Dead Reckoning Part One", som lander i de danske biografer den 13. juli. Se traileren her:

Kommentarer

Simon Pegg: Det sidste, vi har brug for, er en "Shaun of the Dead 2"!

  • ★★★1

    Hvilket er fint. Selvom jeg godt kan lide en del af de eksisterende franchises, er der på ingen måde et behov for, at man konstant forsøger at lave nye.

    NSF 7-07-23 10:03

  • 0

    Jeg ville elske det og se den hvis den kom, men det er ikke nødvendigt.

    Johnny42 8-07-23 17:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen