Paramount skrotter "Star Trek: Prodigy" efter blot én sæson

Arbejdet på den kritikerroste animationsseries 2. sæson var ellers i fuld gang.

Deadline skriver, at Paramount netop har trukket stikket på en række af selskabets serier for at spare penge – herunder "Grease"-spin-off-serien "Rise of the Pink Ladies" og sci-fi-serien "Star Trek: Prodigy".

"Star Trek"-serien var franchisens første rent computeranimerede føljeton, som blev lavet i samarbejde med Nickelodeon og sigtede efter at tiltrække de yngste seere.

Men på trods af ekstremt flotte anmeldelser og sågar en Emmy-pris har Paramount valgt at aflive "Star Trek: Prodigy", mens arbejdet på seriens 2. sæson vel at mærke er i fuld gang. Serien udfolder sig i det 24. århundrede og handler om en gruppe unge rumvæsner, som udforsker galaksen på et Starfleet-rumskib, som de finder på en ubarmhjertig fængselsplanet.

Det er ellers blot et par måneder siden, at Paramount annoncerede, at 2. sæson af "Star Trek: Prodigy" ville blive kickstartet i november eller december.

Læs også: Patrick Stewart vil gerne lave én sidste "Star Trek"-film

Deadline rapporterer dog, at seriens 2. sæson faktisk bliver færdiggjort. Den udkommer dog ikke på Paramount+, Nickelodeon eller SkyShowtime – i stedet vil CBS Studios, som laver serien for Paramount, forsøge at sælge den til andre streamingtjenester.

Det er dog usandsynligt, at serien finder et nyt hjem, idet alle de store streamingtjenester – inklusive Disney, Netflix og HBO Max – har fjernet flere af deres egne originalproduktioner de seneste måneder for at spare penge. Men måske trekkies kan starte en indsamling?

Desuden skal "Star Trek"-fans skynde sig, hvis de vil nå at se den første fornøjelige sæson af "Star Trek: Prodigy", da den om blot få dage fjernes permanent på Paramount+ i USA og SkyShowtime herhjemme. Sæsonens første halvdel er udkommet på Blu-ray, men kun i Nordamerika.

"Star Trek: Prodigy" ender således med at være den mest kortlivede serie i "Star Trek"-franchisens historie. Indtil nu var den animerede "Star Trek"-serie fra 1970'erne den korteste af slagsen med en levetid på to sæsoner. "Star Trek: Prodigy" er også den første "Star Trek"-serie, der aflives før planlagt, siden "Star Trek: Enterprise" (2001-2005).

Kommentarer

Paramount skrotter "Star Trek: Prodigy" efter blot én sæson

  • 0

    Tja...

    Alt Star Trek væk fra Alex Kurtzman så har det, måske, en chance for at overleve

    Spike25-06-23 09:34

  • ★★★★0

    Hvis det endelig skal være, så er det da bedre, at de skrotter denne her - end hvis det havde været Lower Decks. 

    S. Rico25-06-23 11:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen