Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Det er gået helt amok med de dejlige fiskepinde! Man skulle næsten tro, at det var lavet af fisk! 

    davenport21-03-24 22:48

  • ★★0

    Det er gået helt amok med de dejlige fiskepinde! Man skulle næsten tro, at det var lavet af fisk! 

    Ja, det er sindssygt...før inflation kunne man få en pakke fiskepinde for under 20kr nu koster de 27kr. Det er helt grotesk..

    Ryder66621-03-24 23:04

  • ★★★0

    Skal der så noget ketchup på de der skruer, eller spiser du dem uden noget?

    Aranyhajú Nyárszépe22-03-24 00:15

  • ★★0

    Skal der så noget ketchup på de der skruer, eller spiser du dem uden noget?

    Remoulade og citronsaft på fiskepinde og ketchup på pastaskruer...

    Ryder66622-03-24 01:07

  • ★★★0

    I aften står den på

    Fiskepinde med pastaskruer 

    Fiskepinde har jeg ikke har købt så meget af på grund af den voldsomme prisstigning.

    Kan de så ikke købes brugt - men i perfekt stand

    Gormanden22-03-24 07:36

  • ★★★★★★0

    Er i gang med en ordentlig røvfuld pølsegryde. Tror den rammer de 4 kg. når den er færdig, og så er det go-to de næste par dage. Retten alle i huset kan lide - men oksekød, Bacon, pølser, hakkede tomater, løg, hvidløg, oregano, timian vendt i spaghetti, so what's not to like? 

    davenport22-03-24 17:15

  • ★★★0

    Der mangler løvstikkeeddike.

    Aranyhajú Nyárszépe22-03-24 18:36

  • ★★1

    Kan de så ikke købes brugt - men i perfekt stand

    Nej, købt spritny stadig plomberet

    Ryder66622-03-24 19:47

  • ★★★★★★0

    Man laver sgu da ikke løvstikkeeddike. Det er en olie. Get a grib, man! 

    davenport22-03-24 23:25

  • ★★★0

    Nej, købt spritny stadig plomberet

    Gormanden22-03-24 23:46

  • ★★0

    Man laver sgu da ikke løvstikkeeddike. Det er en olie. Get a grib, man! 

    Nu ved jeg godt du er lidt af en pyntefrans, der laver blomkålspuré og anretter med pincet... Men lige her må du nok se dig skolet

    HelmerJ25-03-24 07:05

  • ★★★0

    Herude på landet har vi slet ikke forstand på den slags hipster halløj. Har skal vi bare have vores sovs og kartofler med frikadeller. Gerne stegt i en halv pakke margarine.

    Aranyhajú Nyárszépe25-03-24 11:07

  • ★★★★★★0

    Det er heller ikke sæson for løvstikke. Ramsløg der imod..

    Prøv at købe en løvstikke og smid en håndfuld blade til dine kogte kartofler mens de koger. Det dufter dejligt og giver lidt ekstra. Du kan købe planten i Bilka eller hos en planteskole. Og hvis du sætter den i en krukke, kommer den igen og igen. Den er smuk (og ligner cannabis en anelse... Just sayin´)

    davenport25-03-24 12:08

  • ★★★★★★0

    Fandt en hel oksemørbrad i fryseren. Har tøet den op natten over, og den ser nogenlunde ud. Men den må være ret gammel, for jeg kan ikke huske hvor den er fra. Nu steger jeg den af, og så må vi se.

    Har lavet kartofler med rød peber og løg, der skal i ovnen, saltbagte løg, tomater i ramsløgseddike og sukker og så en sauce på kalv, gulerod, æble, peberkorn og lidt riseddike. Den smager allerede godt, og skal bare koge ind og jævnes lidt tilsidst. 

    I morgen: hjemmelavet sushi - men det har jeg ikke meget med at gøre. Synes det er for besværligt fordi japansk mad er så åndsvagt præcist og overvurderet fordi det bare er ris og fisk. Når man ser japanske kokke i fjernsynet, griner jeg altid lidt, fordi de går alt for højt op i det. Alle deres ritualer og så siges det, at det skulle tage 7 år at blive sushikok... Jeg kogte lige risene til middag, og det var satme ikke raketvidenskab :D

    davenport25-03-24 15:22

  • ★★★★★★0

    Triple cooked-fritter og to vegetarburgere.

    Lavede bøfferne med rødbede, svampe, sesam, løg, røget paprika, salt, peber, og så havregryn og æg. De blev helt fine.

    I morgen står den på en ægte lasagne bolognese fra bunden. Tror sgu jeg går all out og laver det med hjemmelavet pasta. Skal lige forbi den italienske biks og købe noget pancetta også.

    Men ellers klassisk: kød, pancetta, sofritto, vin, passata, friske krydderurter og en fed mornay til.

    Guldager25-03-24 18:12

  • ★★★★★★1

    Det blev en perfekt mørbrad. Jeg ved godt det er "at snyde" og ikke nødvendigt, men jeg havde faktisk gjort sous viden klar. Mest fordi jeg egentlig bare ville have maden til at lave sig selv. Synes mit vand virkede meget varmt, og jeg brændte mig lidt, da den stod på 47 grader. Så jog jeg et stegetermometer i og den var så på nogen og tres. Så det var vidst den stav. Den er nu også 5-6 år gammel, og har aldrig været sådan helt god. 

    Så det blev på grillpande og et termometer. Tog den af ved godt 47 og lod den hvile lidt. Den var ret bleu i midten, men jeg kan bedst lide den, når den stadig kan genoplives, så helt perfekt. Mikkel kom hjem ude fra mine svigerforældre, og havde ædt 6 tarteletter, men kunne godt lige klemme noget okse ned også, og var i øvrigt vild med sovsen. (Jeg havde helt glemt hvad et æble gør for den slags. Den var god!) 

    davenport25-03-24 18:56

  • ★★★★★★0

    Så er hele familien i gang med sushifremstilling. Vi prøvede lige en tester, og den smagte faktisk godt. Noget bedre end det man får på de der all-you-can-eat steder. Jeg stegte noget kyllingebryst til dem, som de kunne lege med. Havde marineret dem i soya, farin, salt og peber, og kun lige stegt dem til perfektion, så de var helt juicy. Ellers er der nogle med ørred, rejer og en masse grøntsager. (Det er stadig ris!!!)

    davenport26-03-24 17:10

  • ★★0

    I aften enten en frysepizza eller kyllingeburgere...eller en gang mos med smørsauce. Gider ikke det vilde idag..

    Ryder66626-03-24 17:49

  • ★★★1

    I dag PEKA Flødekartofler med rød peber - De er vanvittige gode, har aldrig prøvet nogle hjemmelavede i samme liga. Dertil Wingham bøffer og kogt blomkål, med rigelig salt.

    MadMartigan26-03-24 19:41

  • ★★★★0

    Hjemmelavede flødekartofler med bacon, ost og muskatnød. Dertil et par lammefileter, der fik et par timer ved 57 grader i sous viden, og derefter stegt af på en pande. Jeg er mæt og glad!

    dyg26-03-24 19:53

  • ★★0

    Det blev til frysepizza med tomat ost og pepperoni.

    Havde 3 frysepizzaer i fryseren, af dem fra Coop.

    Købte fire stks for 19kr pr stk...

    Ryder66626-03-24 20:00

  • ★★★★★★0

    Der er 12 ruller sushi tilbage fra i går, fordi de gik fuldstændig amok. Det står den på til aften så. Men jeg gider ikke rigtig ha det. Meeen, der var et godt stykke oksemørbrad tilbage fra den anden aften, så laver lige en stroganoff til mig, og konen måske lidt, hvis hun får lov at smage. 

    Der er kamp i dag til fodbold, som vi kom til at sige ja til, så vi skal alle sammen afsted og se det. Mest for at gøre Mikkel glad, og det kan jo også noget. Så tidlig mad i dag, der skal stå klar, når de kommer hjem fra Centeret. 

    I morgen: påskefrokost ved svigerne. Jeg skal lave fiskefileterne, så vi skal derover ret tidligt. Som altid laver hun 26 retter, så alle er sikre på at blive mætte. Vi bliver også 10, så det er med livrem og seler... Og søndag er det nede ved min mor - samme opsætning. 

    davenport27-03-24 14:08

  • ★★0

    Jeg har købt to Thai bokse, med ris og panang curry...den gule som er min favorit. 19kr stk...

    Ryder66627-03-24 14:30

  • ★★★★★★0

    Det kunne du næsten få 5 poser nudler for... :O

    davenport27-03-24 15:06

  • ★★0

    Det kunne du næsten få 5 poser nudler for... :O

    Ja, men nudler er ikke så velsmagende som panang curry men det kan sagtens gå an som et hurtigt mellemmåltid...

    Ryder66627-03-24 15:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen