Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Skal snart til MGP-koncert med sønnike. Det bliver nu meget hyggeligt.

    Guldager30-03-24 08:49

  • ★★★★1

    Det er sikkert kørt ad flere omgange - jeg husker det tilbage til start 80’erne fra Natkassen på DR, og også før det som søndag eftermiddag klsssikere.

    Så må det have været en meget ung Maria Månson, der tonede frem på skærmen :-)

    Lille anekdote: Min hustru var i øvrigt barnepige for Maria dengang og tjente lidt skillinger på det.

    S. Rico30-03-24 14:33

  • ★★★★★★1

    Så må det have været en meget ung Maria Månson, der tonede frem på skærmen :-)

    Lille anekdote: Min hustru var i øvrigt barnepige for Maria dengang og tjente lidt skillinger på det.

    Ja - husker hun er fra Horsens, Maria altså :-)

    Wayne30-03-24 15:30

  • ★★★★1

    Ja - husker hun er fra Horsens, Maria altså :-)

    Ja, begge piger. Men ikke jeg - jeg er tilflytter fra Sjælland.

    S. Rico30-03-24 21:44

  • ★★★★★★1

    Ja, begge piger. Men ikke jeg - jeg er tilflytter fra Sjælland.

    I know :-)

    Wayne31-03-24 01:16

  • ★★★★★★0

    Den 1. november har vi 10-års bryllupsdag. Cirka deromkring plejer vi at tage på fin restaurant i Odense, men nu så jeg lige, at DR's Vokalensemble opfører renæssance-kor den 1. november i Frederiksborg Slotskirke, så det blev til en overnatning i Hillerød og restaurant der i stedet for.

    Guldager 1-04-24 10:45

  • 0

    Har fået nyt kreditkort, så har været i gang med at opdatere mine betalingsoplysninger. Det er altid lidt irriterende da der næsten altid er et eller andet jeg har glemt.

    Heldigvis er en del gode til at notificere om det. 

    Fandt så også ud af at TV 2 play kun tager imod kort udstedt i Danmark, hvilket jeg også havde forventet.

    Overvejer at lukke min danske bankkonto, da jeg tænker at det måske ikke er det værd at betale 250 i kvartalet med den smule jeg anvender den.

    Det kan selvfølgelig bruges som backup hvis det svenske betalingssystem går ned, hvilket det så aldrig har gjort. Omvendt har det danske været nede i 2-3 gange mens jeg har været her.

    Kiyonji 1-04-24 19:38

  • ★★★★1

    Det er lige meldt ud, at de nye metrostationer åbner 22. juni, og da en af dem ligger 400m fra os, så glæder vi os usandsynligt meget. Personligt bruger jeg ikke det offentlige så ofte, men det bliver virkeligt lækkert at kunne komme til lufthavnen eller hjem fra druktur så meget nemmere og hurtigere!

    dyg 3-04-24 09:50

  • ★★★2

    Jeg har brugt noget af arbejdsdagen på at læse gamle anmeldelser igennem her på siden. Ganske sjove diskussioner der dukkede op fra tid til anden og et par enkelte evighedsdiskussioner.

    NSF 4-04-24 13:29

  • ★★0

    Min trofaste Blu-Ray afspiller stod af i dag efter mange års tro tjeneste. Kunne jeg ikke helt klare, at leve uden. Så kørte I Bilka og købte en 4K-afspiller, så der da var lidt opgradering, når nu det skulle være.. ved godt det hverken er den bedste eller billigste løsning, men sådan er det.

    Men nu ser jeg Olsen Banden på spanden(Blu-Ray) og den fungere jo glimrende:-D

    Weird_J 4-04-24 18:17

  • ★★★★★★1

    Skal efter arbejde hjem til en kammerat og drikke et par enkelte øl. Han lider af hyperacusis med smerte, hvilket betyder, at lyde gør, han oplever smerte. Så det er med samtale over Messenger.

    Derefter smutter jeg videre til en koncert med noget post-punk. Leizue, Echo Bravo og Catcase. Tænk tidlig Nick Cave a la Birthday Party.

    Guldager 5-04-24 08:09

  • ★★★0

    Det blev til godt 6 timers søvn. Det er for lidt, men typisk for mig når jeg får weekend. I det mindste har jeg ikke fået noget alkohol. Vil tage ned og styrketræne, og så skal jeg hjælpe en med noget mitid. Derefter afslapning resten af dagen. I morgen biografvagt og derefter skal jeg hejse en kammerat op i en mast på hans skib. Havde foreslået ham at vi kan drikke nogen bonekamp inden, så han ikke har så mange nerver på, men han mente det var bedst at vente til bagefter. 

    Skal efter arbejde hjem til en kammerat og drikke et par enkelte øl. Han lider af hyperacusis med smerte, hvilket betyder, at lyde gør, han oplever smerte. Så det er med samtale over Messenger.

    Derefter smutter jeg videre til en koncert med noget post-punk. Leizue, Echo Bravo og Catcase. Tænk tidlig Nick Cave a la Birthday Party.

    Det lyder godt nok specielt. I sidder i samme lokale uden at snakke sammen? Hvordan klare han sig til hverdag, hvor der er lyde over det hele?

    Aranyhajú Nyárszépe 5-04-24 08:30

  • ★★★★★★1

    Det lyder godt nok specielt. I sidder i samme lokale uden at snakke sammen? Hvordan klare han sig til hverdag, hvor der er lyde over det hele?

    Han er nærmest lukket inde. Normale hverdagslyde er nok til at give smerte. Jeg har også være til hans fødselsdag, hvor vi sad 8 voksne og chattede. Det er fandeme synd for ham - han elsker musik og koncerter og spille i band, men han kommer aldrig til at spille eller til koncert mere. Man kan godt komme til at fungere normalt igen, men det kræver flere år med lydterapi. Heldigvis elsker han at læse og spille brætspil (som man sagtens kan lydløst). Han var i forvejen klog, men når man skriver med ham nu, så er det som at snakke med en professor.

    Det er en videreudvikling af tinnitus.

    Desuden har han også Crons, så hans tarme er også lidt fucked...

    Guldager 5-04-24 09:23

  • ★★★★★★0

    Jeg sidder og kigger ud i haven, og drømmer om et bålsted lidt længere ude på plænen. Med en sti af sten fra vores terrasse, og så skal bålpladsen omkranses af et flethegn.

    Problemet er, at jeg kan se det inde i hovedet i alle detaljer. Jeg kan bare ikke lave den slags håndværk for en skid. Det er frustrerende, når resten af familien er sådan nogle håndværkertyper, der bare lige smækker den slags sammen på en eftermiddag. Jeg ville sådan ønske, at jeg havde evnerne og fysikken til det, men jeg kan kun få idéerne. De er til gengæld gode :)

    davenport 6-04-24 09:22

  • ★★★0

    If you will it, Dude, it is no dream.

    NSF 6-04-24 09:57

  • ★★★★★★0

    STFU!

    davenport 6-04-24 10:13

  • ★★★1

    Jeg mener, man bliver jo ikke god til den slags ved at sidde med pikken i hånden foran computeren. Alle håndværkertyper er startet med ikke at vide hvad de gør og så enten har lært det på egen hånd, eller fået hjælp til det. Der er jo ingen der presses ud af deres mor og øjeblikkeligt er håndværker. Ligesom alt andet, kan man selvfølgelig være bedre egnet til det af forskellige årsager, men hvis man lægger noget tid i det, så bliver man som minimum acceptabel til det.

    Så hvis du har en interesse i det og har nogle i familien, eller nogle venner der gider at hjælpe, er problemet jo ikke større end at spørge dem om de vil give en hånd og fylde lidt info på dig undervejs.

    Det er først i mit voksne liv at jeg har en moderat interesse i håndværk og hvad jeg ved nu, som er nok til at fikse de mest basale ting i hjemmet, kommer fra at spørge min far, eller bare se en YouTube-video eller to.

    Hvad du ved om madlavning er vel heller ikke noget du ved, da din mor flåede dig ud af bæveren, men noget du har lært fordi du har en interesse i det. Hvilket jo også er et håndværk, maden, ikke bæveren.

    NSF 6-04-24 11:34

  • ★★★0

    Det er også dejligt nemt i dag at sætte sig ind i ting, nu vi har internettet. Jeg kan huske i gamle dage, hvor vi gik på biblioteket eller slog op i et gammelt støvet leksikon, hvis vi ville vide noget. Man skal selvfølgelig adskille skidt og kanel, men stadigvæk.

    Og så tror jeg det vigtigste er at man har interessen, så man er motiveret for at sætte sig ind i tingene. Så kan man udrette det mest utrolige.

    Fysikken kan man træne sig til.

    Så hang du bare op i brædder og søm. Du kan jo starte med et lille projekt. Et fuglehus eller lignende. Det er jo snart sommer.

    Aranyhajú Nyárszépe 6-04-24 11:41

  • ★★★0

    Den største udfordring ved at finde info, når det drejer sig om den slags håndværk er, at langt de fleste gode kanaler er amerikanske, hvis man kigger på YouTube. De amerikanere og deres tåbelige måleenheder gør det virkelig ovenud kompliceret, ikke mindst for dem selv, men der er alligevel en god portion info man kan hente om den slags værktøj man kan bruge og sådan.

    NSF 6-04-24 11:48

  • ★★★★★★0

    Man skulle tro at dem i familien var født til det...

    Og så vil jeg mene, at bæver kan være et håndværk ;)

    davenport 6-04-24 12:40

  • ★★★★★★0

    Det endte med øl igen i dag....har småpimpet lidt siden frokost og skal mødes med en kammerat på Carlsens Kvarter kl 16. Er absolut godt sted med en vanvittigt udvalg af specialøl.

    Og så Hatesphere og Mercenary senere.

    Guldager 6-04-24 14:11

  • ★★★★★★1

    Jeg kender det Davenport. Jeg kan intet håndværk selv...eller noget med biler. Jeg er sikker på, jeg kan sætte mig ind i meget af det, men det interesserer mig slet ikke. Madlavning og onani bruger jeg hænderne til.  Ikke så meget andet...

    Guldager 6-04-24 14:14

  • ★★★★★★1

    Altså, jeg piller også næse og ører, men så trækker jeg den også dér...

    davenport 6-04-24 14:58

  • ★★★★★2

    Efter jeg har fået kolonihave, er jeg blevet moderat bedre til det der med håndværk, men jeg har godt nok også fået meget hjælp fra min far og lillebror, fx da vi sidste år rev køkken ned og lavede nyt.

    Min far er uddannet smed/maskinarbejder, og der plejede ikke at være det, han ikke kunne bygge. Min lillebror arbejder med software og projektstyring og har kke fået det håndværksmæssige ind fra naturens hånd, men han kan godt lide at rode med ting, og så er han superskarp til at finde løsninger på fx YouTube.

    Jeg tvivler på, jeg nogensinde bliver som min far og lillebror, men når jeg endelig fx sætter mig for selv at bruge nogle timer på at save og måle op for at lappe hullet i redskabsskuret, og det så rent faktisk ikke bliver et forfærdeligt resultat, er jeg pænt stolt og tilfreds.

    chandler75 6-04-24 17:59

  • ★★★★★★1

    Jeg har aldrig lært et håndværk - men learning and failing by doing er vejen frem.

    Der er en særlig tilfredsstillelse ved at kunne skabe noget selv.

    Wayne 6-04-24 18:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen