Trailer: "Stranger Things 2": Uhyggen og mystikken breder sig i sidste trailer

Lad op til premieren på anden sæson af Netflixs megasucces-serie "Stranger Things" med den sidste trailer.

Anden sæson af Netflix-serien "Stranger Things" har været længe ventet, og selvom premieren rammer senere på måneden, så kan fans midlertidigt få ro på nerverne med en sidste trailer. 

I anden sæson af "Stranger Things" lader alt til at blive større og mere dystert, når vennerne Mike, Dustin, Lucas og Will endnu engang stå ansigt til ansigt med det mystiske fra the upside down, da alt ikke er blevet normalt efter Wills tilbagevenden. Eleven, med de telepatiske evner, led en ukendt skæbne i første sæson, men vender også endegyldigt tilbage til den lille by Hawkins.

Foruden børnene vender også blandt andet Winona Ryder og David Harbour tilbage som henholdsvis Wills mor, Joyce, og sheriffen med den tragiske fortid, Jim Hopper. To nye centrale karakterer, søskendeparret Mia (Sadie Sink) og Max (Dacre Montgomery), tilslutter sig også, mens den danske skuespillerinde Linnea Bethelsen også er at finde på rollelisten.

I går udgav Kyle Dixon og Michael Stein, som står bag seriens soundtrack, også første forsmag på seriens lydside med nummeret "Walkin' In Hawkins", som du kan høre her via Soundcloud.

Sæson 2 af "Stranger Things" har premiere 27. oktober.

Kommentarer

"Stranger Things 2": Uhyggen og mystikken breder sig i sidste trailer

 • ★★★0

  Fedt at de smider alle afsnit op på én gang.

  davenport13-10-17 19:15

 • ★★0

  Det gør Netflix jo altid :)

  Rasmus Drews13-10-17 20:43

 • ★★★0

  Det gør Netflix jo altid :)

  Nej? 

  Riqon13-10-17 21:31

 • ★★0

  Jo, med deres egne serier? Eller er de holdt op med det?

  Rasmus Drews13-10-17 21:35

 • ★★1

  Der er forskel på Netflix' egenproducerede serier og dem de distribuerer, selvom at de alle går under betegnelsen Netflix Original. Alle de serier som Netflix selv producerer får udgivet alle deres afsnit på en gang.

  Kruse13-10-17 21:46

 • ★★★0

  Den nye Star Trek er ihf ikke... And i crave..

  davenport14-10-17 22:04

Log ind for at deltage i diskussionen