Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Kan man ikke kun få supplerende dagpenge under 30 timer?

    Guldager29-08-23 16:34

  • ★★★★★★0

    Det får jeg nu, men fagforeningen eller rettere a-kassen vil have en attest, så jeg kan tage et job umiddelbart, hvis der nu dukker noget op (ud af det blå - som det jo konstant gør...)

    On another note: jeg er trådt ind i de voksnes rækker, og modtaget mit første Dankort. Jeg har haft børnevisa altid. Jeg ved dog ikke hvorfor, da det er over 20 år siden jeg har haft noget der minder om et overtræk. Min kone har haft det i mange år, så det har i det stille irriteret mig, mere af princip. Så nu har jeg et. Skal dog ikke misbruge det, da det også er ca. 20 år siden den slags har været nødvendigt ;D 

    davenport29-08-23 18:53

  • ★★★1

    Og Dankortet er så småt på vej til at dø, så det er et godt tidspunkt at få et på.

    NSF29-08-23 20:40

  • ★★★0

    Jeg har Visa Debit. Det virker fint. Kan bruge det alle steder på nettet og i udlandet. Man kan så ikke overtrække på det, men det er måske ikke nødvendigvis en ulempe. Hvad er det der gør Dankort bedre?

    Da mit ur understøtter Garmin Pay, er jeg gået over til at benytte det i stedet i butikkerne. Det er hurtigt og smart. Som et resultat har jeg sjældent min pengepung på mig. Både sundhedskort og kørekort fås jo som app. Bruger sjældent kontanter og har jo også mobilepay som backup. 

    Aranyhajú Nyárszépe30-08-23 00:59

  • ★★★★0

    Dankort er langt det billigste kort at benytte. VISA og andre kort tager procenter, enten direkte eller i form af dårligere kurser, hvis du bruger det i udlandet. 

    thomsen30-08-23 09:57

  • 1

    Valgte at tage en tur i Botanisk have i Göteborg. Elsker sanseindtrykkene, duftene og den umiddelbare ro fra storbyens kaos. Det er simpelthen så flot.

    Kiyonji30-08-23 20:00

  • ★★0

    Jeg sidder og har fuldstændig ro i mit hoved. Slapper max af....gider ikke rigtig filmkigning eller tv. Nyder stilheden...

    Ryder66630-08-23 22:42

  • ★★0

    Ser ShaZam! er en halv time inde i filmen og den lægger op til at være en af de værste superheltefilm nogensinde. Den burde hedde ShittyZam!!!...

    Ryder66630-08-23 23:50

  • ★★★★★★0

    Jeg har taget mine vrede øjne på... Slut med supplerende dagpenge. Jeg kan enten opsige mit arbejde og få dagpenge, eller leve af det jeg tjener. Jeg siger selvfølgelig ikke mit arbejde op. Det er jo helt åndsvage regler, der kun er lavet, så a-kassen sparrer lidt penge. Det giver lige et hug i privatøkonomien på godt 4000,- Det bliver sgu svært at undvære, da vi er lavtlønnet som det er, med konen i fleksjob og mine nedsatte timer. Nå, vi har før været i værre kniber, men jeg kigger da misundeligt på dem, der ikke behøver at bekymre sig om den slags småbeløb. For de fleste, er det nok noget de ikke mærker det store til, men det er halvdelen af vores rådighedsbeløb, så den bliver hård.

    davenport31-08-23 13:45

  • ★★★★★★0

    Slut med supplerende dagpenge.

    Hvorfor?

    Guldager31-08-23 13:58

  • ★★★★1

    For de fleste, er det nok noget de ikke mærker det store til, men det er halvdelen af vores rådighedsbeløb, så den bliver hård.

    Jeg tror nu 4k om måneden kan mærkes i de fleste husholdninger. Min inkluderet.
    Er det slet ikke en mulighed at få lidt flere timer på arbejde?

    gi-jones31-08-23 14:04

  • ★★★★★★1

    1 - arbejdsgiver ville ikke underskrive den frigørelsesattest

    2 - Min leder arbejder på sagen, så der måske kan komme flere timer på i efteråret, men det kræver at hun får de ansøgninger igennem, som hun arbejder på. (Noget fondsværk el. lign)

    davenport31-08-23 14:19

  • ★★★0

    Hvis man opsiger sit job, så plejer det jo også at give 3 ugers karantæne.

    Alternativt kan du finde endnu et job, selvom det nok er svært. Arbejdede engang sammen med en der havde 3 jobs. Han var pænt vild. Fatter ikke hvordan han kunne holde til det. 

    Aranyhajú Nyárszépe31-08-23 17:14

  • ★★★★★★3

    Ellers kan du lave en erotisk kanal på OnlyFans med porre, Bacon og dværge - ting som jeg ved, du holder meget af! Eventuelt med en Kai Løvring-dukke.

    Guldager31-08-23 17:35

  • ★★★2

    Ellers kan du lave en erotisk kanal på OnlyFans med porre, Bacon og dværge - ting som jeg ved, du holder meget af! Eventuelt med en Kai Løvring-dukke.

    Jeg tror det giver godt. Jeg får selv en nogenlunde indtjening af at imitere Ole Thestrup, mens jeg er godt igang med en Rasmus Paludan dukke til musik af Sussi og leo.


    MOVIE100031-08-23 17:45

  • ★★★★★★2

    Jeg er faktisk pt. lige ved at launche en kanal, hvor jeg rejser rundt, og både lugter til og smager på ældre mænds tæer. Jeg har valgt, at det hele live-kommenteres af en rødhåret junkie, der hedder Lis, og som kan råbe rigtig højt. Vi laver også sådan nogle små 15 minutters indslag til tik-tok, så vi fanger det unge segment. Om jeg bliver rig, vil tiden vise, men det skulle jo ikke være det første projekt, der kuldsejlede... 

    davenport31-08-23 18:49

  • ★★★★3

    Er rimeligt smadret mentalt for tiden. Der sker lidt for mange dårlige ting for folk omkring mig, og jeg har svært ved ikke at træde til for at hjælpe.

    Men i går var jeg nødt til at melde fra til en kammerat, der havde spurgt efter en ekstra hånd til noget havearbejde (huset skal shines op, så det kan blive solgt i forbindelse med hans skilsmisse). I stedet tog jeg en mig-dag og smuttede i Cinemateket helt alene.

    Jeg tog en dobbelt forestilling med først Blade Runner: Final Cut og bagefter Barry Lyndon. Det er meget længe siden, at jeg har set begge på lærred, så det var fedt, selvom det selvfølgelig var to lange film. Hoppede også direkte på hovedet i seng bagefter.

    I dag ligger der forskellige muligheder, men lige nu er jeg nok mest minded på at blive hjemme, smække stængerne op, drikke noget kaffe og læse en bog eller game lidt. 

    thomsen 3-09-23 11:31

  • ★★★★★★0

    Venter på at svigerfar kommer med sin truck, så vi kan få kørt lort væk. Vi glemte at købe en bil med jydekrog, så er lidt afhængige af andre. Bliver godt at få alle de ting væk. Devisen er at hvis det er ting vi ikke har brugt længe, er det nok fordi det er lort. Så der er ca. en hel garage fyldt med alt muligt. 

    davenport 3-09-23 11:35

  • ★★★0

    Skulle have været på 2 dages festival i weekenden, men blev ramt af influenza torsdag. så den plan røg i vasken. Havde ellers glædet mig til musik og øl, men det kunne have været værre. Jeg havde heldigvis ikke købt billetterne på forhånd. Havde taget fri i morgen, for at kunne komme mig over festivasen, så nu er det bare afslapning.

    Var i biografen for en uge siden og blev sat ind i operatørens opgaver. Nu venter jeg så på hvornår de mon kontakter mig med nogle vagter.

    Man skal, som tidligere nævnt, være i salen under fremvisningen af sikkerhedshensyn. Det skræmmer mig ikke at jeg kommer måske kommer til at se alt fra actionfilm til romantiske komedier og tegnefilm. Det er nok meget godt at få udvidet sin horisont. Men at skulle se den samme film mange gange, det lyder ret øv. Men ifølge ham jeg snakkede med, så plejer han at tage hensyn til det når han lægger vagtplanen, så man så vidt muligt undgår det. Der er også to sale og det er operatøren der bestemmer hvilken sal man vil side i. Så må billettørren tage den anden. Tror derfor ikke det bliver det store problem, når der kun er tale om en 3-4 vagter om måneden.

    Er ikke så vild med dagligvarerne i Lidl, synes der er for meget Tyskland og Aldi over det, men de har altid en masse interessante spot ting. Så en trimmer til hund og kat. Hvorfor skulle man begive sig ud i at klippe håret af de stakkels dyr? og kan man ikke bare bruge en almindelig trimmer hvis det var? Er hunde/kattehår anderledes end menneskers? Nu har jeg i hvert fald købt en ny vejrstation. Den gamle havde fået solstik. Den her kan også måle hvor meget det regner, så nu sidder jeg og håber på regnvejr.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-09-23 13:54

  • ★★★★★★1

    Så er alt kørt væk, og der er overordentligt ryddeligt på matriklen. Det er nu rart, når det endelig er blevet gjort, og det giver altid dejligt med plads. Jeg kan godt tage mig selv i, lige at gå en runde og hanke tilfreds op i bukserne, mens jeg nyder en pibe tobak ;D 

    davenport 3-09-23 16:00

  • ★★0

    Så er alt kørt væk, og der er overordentligt ryddeligt på matriklen. Det er nu rart, når det endelig er blevet gjort, og det giver altid dejligt med plads. Jeg kan godt tage mig selv i, lige at gå en runde og hanke tilfreds op i bukserne, mens jeg nyder en pibe tobak ;D 

    Altid rart når man får ryddet ud i gemmerne:-D

    Weird_J 3-09-23 16:29

  • ★★★★★★0

    Blev sendt hjem fr arbejde, fordi jeg stadig er skidt-mads. Nu har det varet en uge, og jeg har prøvet at foretage mig alt muligt for at føle mig rask, men når ens snot smager af syg, og man hoster som et værre rasleværk, må man hellere lade være med at lave mad til folk.

    Nu har jeg arbejdet lidt hjemmefra, med noget varebestilling og den slags. Har et større arrangement på fredag, så der skal jeg bare være klar! Vi genåbner caféen og borgmesteren og forskellige pinger kommer, så jeg skal bare være klar! 

    davenport 4-09-23 12:21

  • ★★★★★★0

    Konen har klippet hæk, og nu har jeg sat ungerne til at samle op. Vi behøvede ikke engang at yppe kiv. De gik bare i gang. Nå, i skrivende stund gik der "jeg gider ik´" i det...

    davenport 4-09-23 18:37

  • ★★0

    Ser sæsonpremiere af Robinson ekspeditionen.

    Begyndte faktisk først rigtig at følge med i det for få år siden...

    Ryder666 4-09-23 20:12

  • ★★★★0

    Ser sæsonpremiere af Robinson ekspeditionen.

    Begyndte faktisk først rigtig at følge med i det for få år siden...

    Jeg har set med on-and off-siden første sæson i 90'erne. Nu har jeg tegnet abonnement igen på Viaplay.

    chandler75 4-09-23 21:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen