Moovy - Donation

Støt Moovy og slip for reklamer

Moovy drives først og fremmest af frivillige ildsjæle, der lægger meget tid i løbende at kunne levere nyheder, anmeldelser, artikler og eksklusivt Moovy TV-indhold af høj kvalitet. Hvis du som bruger synes godt om sitet, har du nu mulighed for at støtte os økonomisk – og samtidig slippe for banner-reklamer.

Slip for reklamer for 150 kroner om året

Vores eneste egentlige indtægtskilde til den daglige drift af sitet er visning af reklamer. Vi har dog forståelse for, at nogen kan synes, at web-reklamer kan være forstyrrende for oplevelsen, så derfor kvitterer vi med at fjerne alle banner-reklamer fra Moovy i et helt år, hvis du donerer 150 kroner.

Fjernelsen af reklamerne kræver en manuel håndtering og kan derfor tage op til et par dage for at træde i kraft. Hvis du oplever, at det stadig ikke er sket efter denne periode, så prøv at logge ud og ind igen, eller kontakt os derefter for hjælp.

Men hvordan?

Vi modtager donationer via PayPal ved et simpelt klik på nedenstående knap. Det er ikke nødvendigt med en PayPal-konto, og der modtages alle gængse kreditkort.

Husk at påføre dit brugernavn på overførslen, så vi ved, hvem du er.