Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★0

    Jeg ser Jack Reacher, på 4K HDR Ultra HD med Tom Cruise...

    Har en dundrende hovedpine og måtte tage to pamoler.Har også været ude at gå to gange i dag og luftet ud flere timer. Men den er heldigvis ved at aftage...

    Ryder66614-09-23 21:23

  • ★★★★★★0

    Kan se, at Playpilot har tilføjet et søgefelt for podcasts. Det var sgu da smart! 

    davenport15-09-23 09:20

  • ★★★★0

    Har knaldende ondt i hovedet i dag.

    Jeg var i biffen i går for at gense Irréversible og brugte linser. Det gør jeg ikke så tit mere, så det er sikkert derfor.

    I dag skal jeg have ordnet nogle ting, og så regner jeg egentligt bare med at skulle slappe af og se film, måske spille lidt i aften.

    Jeg ville egentligt gerne have set Gaspar Noés Vortex i Cinemateket, for det er sidste forestilling i aften. Men jeg orker det ikke rigtigt, kan jeg mærke. 

    I morgen har jeg lovet en god ven at komme forbi og hjælpe med at rydde noget af det sidste i huset. Det er lige blevet sat til salg i forbindelse med hans skilsmisse. Vi har aftalt, at vi bagefter skal ud at spise lidt og så ind at se The Equalizer 3. Har lige genset de to første som opvarmning i løbet af ugen. 

    thomsen15-09-23 11:54

  • ★★1

    Håber folk der tit har hovedpine, lige kontakter deres læge, syntes jeg læser det herinde nogle gange, så siger det lige bare fordi:-)

    Weird_J15-09-23 15:44

  • ★★★0

    Kan det mon være det meget filmkiggeri 

    Gormanden15-09-23 16:01

  • ★★0

    Kan det mon være det meget filmkiggeri 

    Well, jeg plejer at slukke for alt, hvis jeg kan mærke at det eventuelt skulle være årsagen. Det sker at jeg vælger at lægge mig, og hvile mig, til hovedpinen er væk. Efter en times tid forsvandt hovedpinen. Og jeg kunne sove normalt...

    Ryder66615-09-23 16:42

  • ★★1

    Jeg har lige fundet mit eksemplar af bogen "floden", som er er skrevet af min tidligere højskolelærer Neal Ashley Conrad, som derudover er en hyldest til Bruce Springsteen The River. Er kun nået til første side. Iøvrigt en af de mest dedikerede lærere jeg har haft. Hans undervisning var: litteratur...troede jeg var kommet til at smide den ud ved en fejl...

    Ryder66616-09-23 18:18

  • ★★0

    Ser Hobbs & Shaw...kæft en rodet omgang skodfilm!!!

    Er nået en time inde i filmen, og der er ikke engang god kemi mellem Statham og The Rock 

    Elendig koreografi hele vejen igennem!!!.

    Men nu ser jeg den færdig, for aldrig mere at vende tilbage til den igen...

    0/10...

    Ryder66617-09-23 18:26

  • ★★0

    Ser A Nightmare On Elm Street 1...på BD...

    Nogen herinde der kan be-afkræfte om d UK collection udgave er uncut på blu-ray? Det er den berygtede scene med Tina på sengen, som vidst kun (i sin tid) fandtes på VHS. Da jeg ikke længere ejer samlingen på dvd, men kun på BD, er jeg i tvivl om den er uncut, selv om der står No cuts, når man kigger efter på dvdcompare.net...

    Ryder66618-09-23 04:29

  • ★★★3

    Jeg læste netop at Russell Brand, som er blevet anklaget for voldtægt og overgreb, får støtte af de bedste mennesker: Andrew Tate, Tucker Carlson og Elon Musk.

    NSF18-09-23 13:00

  • ★★★★2

    Jeg læste netop at Russell Brand, som er blevet anklaget for voldtægt og overgreb, får støtte af de bedste mennesker: Andrew Tate, Tucker Carlson og Elon Musk.

    Så mangler han bare Jordan Petersson for at få fuld plade ...

    thomsen18-09-23 14:52

  • ★★★★★★2

    Har lige tjekket ind til en rejse til Gran Canaria - Puerto Rico, billetterne ligger trygt i min Wallet - afgang i morgen kl 8.20 til en uge med 25-27 grader og svømmepøl. 

    Sgu ret godt timet med det vejr, lige nu. 

    Wayne19-09-23 14:53

  • ★★★★★★0

    Jeg har filosoferet en del over kunstig intelligens de sidste par dage. I den forbindelse har jeg også eksperimenteret med, hvad jeg kan bruge det til i forhold til lærerjobbet. Og jeg er godt nok blevet begejstret for de muligheder.

    Nu kender jeg kun ChatGPT, så der har jeg mine eksempler fra. Men jeg prøvede i dag at lave en undervisning baseret på en struktur som ChatGPT lavede og det fungerede fremragende. Jeg har også prøvet at skrive: "Lav et forløb på 30 lektioner om teknologiens betydning for menneskers levevilkår med fokus på kunstig intelligens, genteknologi og sundhedspleje"

    Og efterfølgende bedte jeg den om at uddybe en af ugerne og komme med gode undersøgelser.

    Det er klart, jeg kan ikke bruge det en til en og skal stadig finde tekster, artiker osv. Men som en skitse at bygge ud fra, så virkede det sgu.

    Og hvis man tænker på elevernes muligheder for at deltage i samfundet i fremtiden (som er en del af folkeskolens formål), så er det nødvendigt at tage kunstig intelligens til sig og lære at få den til at arbejde med os (og ikke for os).

    Spændende tider!

    Hvad har I set af muligheder for kunstig intelligens i jeres job?

    Guldager19-09-23 17:38

  • ★★★★★★0

    Jeg er helt enig i det du skriver. Efter min mening, er det det nye "store" efter Internettet. Og ja, vi kan lige så godt favne det og bruge det, hvis vi lige skriver bag øret, at man skal bruge det som skabelon, som du rigtignok skriver. 

    Mht. mit job, så bruger jeg det til idéer, fx at liste nogle ingredienser op, og så få forslag til nye måder at bruge dem på. Ikke at det lige nu gør den store forskel, da meget jo er indlysende, og den dybe tallerken (pun indented) jo er opfundet op til flere gange. 

    Men jeg kan sagtens forestille mig, at lærergerningen kan drage stor nytte af AI. Jeg kender også en økonom, der bruger det rigtig meget.

    P1 har i øvrigt et godt program der hedder Fremtiden, som er værd at bruge tid på. 

    davenport19-09-23 18:51

  • ★★★0

    Hvad har I set af muligheder for kunstig intelligens i jeres job?

    Jeg er Sales Manager i en mellemstor virksomhed, og jeg bruger den ugenligt. Opfølgningsbreve, agendaer, Linked-In opslag, planlægning af rejser, finde nye kunder, forberedelse til et kundebesøg, hvilke udstillere på en messe kan have min interesse, hvad har mine konkurrenter gang i sov.

    I foråret skrev jeg kort, hvad vi gerne ville på af sommerferie. 3 ugers varighed, køreselv, bruge en uge på at køre til den franske riviera, hvor vi gerne vil se sø og bjerge, en uge ved den franske riviera, en uge på vej hjem med bjerge og vandring deri. Der kom den med forslag som vi næsten fulgte lige efter hvad den skrev.

    Det er kommet for at blive.

    MadMartigan19-09-23 19:30

  • ★★★2

    Jeg bruger det hverken privat eller på arbejdet.

    Jeg har dog overvejet at bruge Midjourney til at lave et billede af Morten Messerschmidt som Leto II, men i stedet for en sandorm, så er han en pik.

    NSF19-09-23 19:39

  • ★★★★★1

    Det er kommet for at blive.

    Skynet, det blir så fedt.

    Elwood19-09-23 20:09

  • ★★★0

    Ja, det bliver nok vores endeligt og det er jo bekymrende.

    Men må da indrømme at jeg alligevel er så nysgerrig, at jeg har skrevet lidt med den der ChatGPT her for nyligt. Det er da meget sjovt, men den har da også sine begrænsninger?

    Efter jeg forstår det, har den ikke forbindelse til information fra internettet og har ikke haft det siden september 2021. Så de svar den kommer med, er jo ikke uptodate og man kan ikke få den til at analysere noget der står på nettet.

    Aranyhajú Nyárszépe20-09-23 13:01

  • ★★★★★★0

    Ja, det bliver nok vores endeligt og det er jo bekymrende.

    Lignende tanker blev sagt om bøger, cykler, internet og Wikipedia... ;)

    Du må aldrig bruge chatGPT til at søge viden. Her er Google bedre. Men som sparringspartner er den virkeligt god. ChatGPT4 er endda endnu bedre.

    Guldager20-09-23 14:05

  • ★★4

    Jeg bruger det ikke, og kan pt. ikke se pointen med det, og ud fra jeres forslag lyder det også pissekedeligt :P

    Hvis det er fordi man sidder med en røvsyg opgave eller man er i tidsnød, fair nok, men i min verden er ideer noget af det bedste/sjoveste der findes her i livet. Altså det at komme op med dem.

    Jeg er begyndt at male i min fritid, og her ville man kunne bruge et program som Midjourney til at komme på en million ideer på kort tid. Jeg bruger masser af tid bare på at komme på en ide og skitse den osv. inden jeg maler, og alt det ville jeg kunne springe over, og på et tidspunkt i fremtiden vil AI også kunne male billedet for mig på et fysisk lærred. Det ville være så nemt, og tænk på alle de kvaler jeg kunne undgå, men hvor ville mit liv være så meget mere tomt.

    Michael Andersen20-09-23 14:27

  • ★★★★★★0

    AI kommer jo ikke til erstatte din hobby. 

    Men jeg ser stor potentiale i at lade AI gør noget af mit arbejde, for så kan jeg frigøre min tid til andre ting, der er også fylder såsom differentiering, omsorgsarbejde osv.

    Mere generelt så er AI en afsindig vigtig brik i forhold til klima, medicinsk forskning, selvkørende biler osv. AI kan lave mange flere beregninger end nogen mennesker på noget tidspunkt kan, og og især indenfor personlig medicin kan det være en game changer. I fremtiden en gang vil man kunne få behandling, der er skabt specifikt til ens egen DNA og krop (man gør det allerede i det små nu).

    Guldager20-09-23 14:56

  • ★★★★★★1

    25 grader og fuld sol, ja tak

    Wayne20-09-23 15:03

  • ★★1

    Jeg har fået nogle mystiske opkald fra folk der bl.a. påstod at være fra Microsoft. Da jeg kun en enkelt gang svarede på et opkald fra et udenlandsk nummer, og derefter ikke reagerede, prøvede de at kime mig ned fra et dansk nummer, hvilket fik mit pis i kog hvor jeg sagde.

    "stop calling me from a different number, you're a scammer"...

    skal lige love for at de fik travlt med at smække røret på...

    De kimede mig ned i løbet af formiddagen...hvor jeg tilsidst fik nok og reagerede som ovenstående...

    Andre der har prøvet lignende??...

    Ryder66620-09-23 16:00

  • ★★★★★★1

    Aldrig aldrig tag telefonen, hvis du tror det er scam. Det er automatiske opkald, og hvis de finder ud af, at det er et rigtig nummer, så vil de ringe igen og igen.

    Guldager20-09-23 16:02

  • ★★0

    Aldrig aldrig tag telefonen, hvis du tror det er scam. Det er automatiske opkald, og hvis de finder ud af, at det er et rigtig nummer, så vil de ringe igen og igen.

    Det lyder som et godt råd...det var iøvrigt den samme kvinde igen...kunne genkende stemmen..så nu opgir de forhåbentlig igen, for jeg svarer ikke længere på deres opkald...

    Ryder66620-09-23 16:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen