Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Det er ikke nemt at bo i San Francisco.. ;D 

    davenport28-09-23 15:23

  • 0

    Gid det var så vel. SF er en fed by. Min far synes at sporvogne er charmerende fordi han kan huske dem fra 70erne og tidligere. Det er set fra perspektivet som turist. Når du skal bruge det i det daglige vil du bare sikkert, hurtigt og effektivt frem og med god komfort.

    Hvis der er noget galt med en sporvogn kan den blokere hele trafikken og de er ikke så glade for sne og ekstremt regn.

    Kiyonji28-09-23 15:49

  • ★★★★0

    Kønsstereotyperne lever i bedste velgående hjemme hos os. I hvert fald når det kommer til filmsmag. Mens jeg sad og så The Expendables, så valgte min kone at se den nye Bille August film Kysset.

    Så det må være fair nok stadig at snakke om drengerøvsfilm og tøsefilm - uden at sprog-politiet kommer efter os :-)

    S. Rico28-09-23 18:14

  • ★★★★1

    I øvrigt temmelig sindssygt, at en stor anerkendt instruktør som Bille August udgiver hele to film her i 2023. Og at begge allerede kan ses på streaming (Kysset på Prime Video, og Ehrengard på Netflix). 

    S. Rico28-09-23 19:52

  • ★★1

    Øv Robert Bronzi, har aflyst sit besøg på sciFiworld.se i Helsingborg, han var ellers den der lokkede mest til endnu en sverige tur. Nu er der "kun" Michael.Biehn og Graham.McTavish der kunne friste. De har dog besøgt Sverige før så tror jeg venter og ser hvem der dukker op i december i Göteborg...

    Ryder66628-09-23 20:34

  • ★★★★★★1

    I øvrigt temmelig sindssygt, at en stor anerkendt instruktør som Bille August udgiver hele to film her i 2023. Og at begge allerede kan ses på streaming (Kysset på Prime Video, og Ehrengard på Netflix). 

    Nice - spekulerer på om jeg skal sige det videre, skylder vist fruen at vi tager en eller to i den genre, efter at hun har set med på Ahsoka ;-)

    Vildt, egentligt at alle Bille August’s film er rated under 8/10 på IMDb….

    Wayne28-09-23 23:58

  • 0

    Jeg vil anbefale denne uges The Book Review Podcast, hvor de diskuterer lydbøger. Hvad gør en god fortæller, hvad er deres favoritlydbøger. Er det at lytte til en lydbog det samme som at læse den.

    Lyt til den hvor du lytter til dine podcasts: www.nytimes.com/2023/09/29/books/review/an-audiobooks-bonanza.html

    Kiyonji29-09-23 20:36

  • ★★★★1

    Prøver at motivere mig selv til at gå i træningscenteret i dig.

    Jeg har ikke trænet noget længe, har spist virkelig dårligt og taget alt, alt for meget på. 

    Jeg ved, at det er godt for mig, både fysisk og psykisk. Jeg ved, at jeg har det meget bedre bagefter. 

    Men hold nu k ... hvor sofaen og PS5 og Deadspace trækker i mig i dag. :-)

    thomsen 1-10-23 10:35

  • ★★★1

    Jeg har det også rigtigt godt bagefter jeg har været ude at løbe. Ingen tvivl om at det gør noget godt ved psyken. Man mister ret hurtigt kondition, så jeg vil helst ikke lade der gå mere end 2 dage imellem jeg løber.

    Hvis man vil tabe sig, er der mest at hente på at fokusere på kost. På en 25 minutters løbetur forbrænder jeg 300 kalorier, men der er ca. 550 kalorier i en 100g plade chokolade og den kan man kører ind på få minutter. Bare for at sætte det i perspektiv. Konditionstræning er mere for at styrke den kardiorespiratoriske kondition. Det er så at sige styrketræning for hjertet. Man får mere energi og kan forvente at leve længere. Styrketræning skulle være lidt bedre når det kommer til vægttag, da muskler også kræver energi.

    Er nået ned omkring 84 nu. Kun 2 kilo fra målet. Min far mener så at jeg er blevet alt for tynd, men tror det handler om at han var blevet vant til hvordan jeg så ud som overvægtig. Men bliver da alligevel i tvivl. Jeg har hårdt fysisk arbejde og BMI tager ikke højde for muskler der også vejer. Overvejer at melde mig ind i fitnesscenteret igen, så jeg kan bruge deres bodyscanner, der også måler fedt og muskelmasse. Måske er det godt nok nu.

    Aranyhajú Nyárszépe 1-10-23 11:42

  • 1

    Jeg har haft et par kulturelle dage. Var til bogmessen i fredags, hvilket jeg er hvert år. Det er endda nordens største, fandt jeg ud af. Var så en tur på kunstmuseet i går, som naturligvis har en masse nordisk kunst men også en ret fin fransk kunstsamling samt Picasso og et enkelt værk af van Gogh og ikke mindst på restaurantbesøg sammen med min restaurantgruppe hvor vi besøger en ny restaurant hver anden uge. Denne gang blev det georgisk.

    Så idag bliver det en lidt mere rolig dag, så jeg kan lades op.

    Kiyonji 1-10-23 12:06

  • ★★★★★★0

    Sidder og hører the stand, æder suppe og nyder bare en regnfuld søndageftermiddag. 

    davenport 1-10-23 15:01

  • ★★★★★★0

    Kom hjem fra en søndag i Fredericia med brunch på café Mums og  Charles Tante på Fredericia Musicalteater.

    Herlig veloplagt forestilling som bestemt kan anbefales.

    Wayne 1-10-23 23:03

  • ★★★★★★1

    Har en fridag i dag - fordi jeg skal have en Freddy Krueger-tatovering!

    Guldager 2-10-23 08:01

  • ★★★★0

    Har nogen af Jer styr på små hyggelige røgmaskiner? Vi er ved at planlægge årets Halloween på vores terrasse, og jeg vil fandme have røg i år! Jeg overvejede sådan en lille en man smider i en hekse-gryde, men jeg vil hellere have noget mere stemningsfuldt, så nu kigger jeg på de billige røgmaskiner. Er 400w nok til en lille 12-15m2 terrasse? Det ser ud til, at jeg skal sikre mig at købe en god kvalitet røgvæske (eller lave det selv af glycerin, propylenglycol og demineraliseret vand).

    dyg 2-10-23 15:40

  • ★★★★★★0

    Nej, i år (som i alle andre år) har vi valgt ikke at investere i dén højtid, og venter til fastelavn - næste gang med en rigtig kat i tønden - så bliver det satme uhyggeligt!!

    davenport 2-10-23 19:12

  • ★★★★★★1

    Jeg synes Halloween burde være det nye fastelavn...begge er ret fesne. Fastelavn er fesen i sig selv, og fordi Halloween ikke er slået helt igennem endnu, så er det ret underligt.

    Men Halloween er da langt sjovere end fastelavn.

    Guldager 2-10-23 19:24

  • ★★★★0

    Halloween er ret stort i vores nabolag. Sidste år havde vi et par hundrede under forbi, og jeg tror ikke det bliver mindre i år. Jeg køber i hvert fald mere slik i år.

    dyg 2-10-23 20:50

  • 0

    Halloween er allerede ved at tage over fra Fastelavn. Det er en større og mere global event og derfor lettere at markedsføre og tjene penge på. 

    Selv er jeg mere til thanksgiving, men det er så en helt anden event som ikke endnu har slået til globalt. I USA er det jo på højde med jueaften. Samle familie til en masse mad og ikke mindst fodbold.

    Kiyonji 2-10-23 22:38

  • ★★★2

    Jeg registrerer dårligt diverse højtider, danske eller importerede, lige bortset fra jul. Min familie har aldrig rigtigt gjort noget ud af dem, så ingen påskefrokoster, ingen fastelavn, ingen Mortensand osv. Noget af det hænger selvfølgelig sammen med, at jeg ikke har børn.

    I min familie har vi skabt en ny tradition efter min mor gik bort og samles på hendes fødselsdag. For tredje år i træk holder jeg noget jule-tam med mine internationale venner, der bor i Danmark, da det ikke er dem alle der har mulighed for at holde jul med deres familie.

    NSF 2-10-23 23:13

  • ★★★★★★0

    Har en af de der trælse dage, hvor mødetiden er 12-20. Godt nok er der medarbejderfest, og vi får mad udefra (så jeg slipper) men det er stadigvæk 12-20... Har heldigvis fri i morgen.

    Synes bare sådan en dag er ret ødelagt. Jeg går jo egentlig bare og venter på at tage på arbejde.

    davenport 3-10-23 10:13

  • ★★0

    Edit: forkert tråd...

    Ryder666 4-10-23 02:16

  • ★★0

    Har fødselsdag Idag, men holder den først på et senere tidspunkt, da vi er tre i familien der har fødselsdag i september, oktober og november...så istedet for ræs, holder vi den samlet i november... fylder helt præcis 44...

    Ryder666 4-10-23 08:21

  • ★★★★0

    Tillykke, gamle gamle mand (der er to måneder til jeg bliver 44)!

    Men vi gør nok noget lignende, for i min familie har vi ikke mindre end 7 fødselsdage (mig, min datter, min far, min kusine, min fætters to unger og min faster) på under en måned fra slut november til slut december.

    dyg 4-10-23 08:38

  • ★★★★★★0

    Tillykke med dagen Ryder :-)

    Wayne 4-10-23 08:53

  • ★★0

    Tillykke, gamle gamle mand (der er to måneder til jeg bliver 44)!

    Men vi gør nok noget lignende, for i min familie har vi ikke mindre end 7 fødselsdage (mig, min datter, min far, min kusine, min fætters to unger og min faster) på under en måned fra slut november til slut december.

    Takker

    Det er nu meget rart, ingen glemt og ikke mindst ingen stress...der er visse fordele ved at holde dem samlet...

    Ryder666 4-10-23 09:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen