Forum - Forum-tråd: Heads-up - go'e filmtilbud mv.

Heads-up - go'e filmtilbud mv.

  • ★★★★★0

    Lige den tråd, hvor det er mest irriterende at det sker, da titler med fed skrift er essentielt for overblikket og blikfang. Vi må hellere skrive en masse indlæg, så vi kommer hen på næste side og problemet ophører.

    EDIT: Som det skete lige her :)

    Kruse18-11-23 14:32

  • ★★0

    Jeg kunne ikke få fed skrift slået fra, da jeg skrev, så nok mig der har lavet rod i det :-)

    Weird_J18-11-23 17:41

  • ★★0

    Jeg kunne ikke få fed skrift slået fra, da jeg skrev, så nok mig der har lavet rod i det :-)

    Nogle gange hjælper det hvis man tilføjer nogle punktummer til sidst....

    Ryder66618-11-23 17:56

  • ★★★★1

    Radiance Films holder black friday-udsalg fra i dag til og med den 27/11.

    De kører et fire for £40-tilbud på en lang række af deres limited editions, enkelte standardudgaver og nogle partner label-udgivelser.

    To limited editions er allerede udsolgt, den italienske kriminalfilm The Iron Prefect LE og samt den tyske Red Sun LE, og det samme gælder for den limited partner label-udgivelse af den australske Cutter's Way. Men der er stadigvæk mange gode titler at vælge mellem.

    Radiance sender v.h.a. Limewood Media, som er det samme selskab som Indicator anvender, og det betyder, at alting bliver pakket godt ind og stryger lige gennem IOSS. 

    thomsen22-11-23 17:33

  • ★★★★0

    Nogle ændringer i udgivelsesdatoer:

    Arrow:

    Chucky-boksen er blevet udskudt til den 18/12

    Coffin Joe-boksen er blevet skubbet til 15-16/1

    og Conan-boksen (US exclusive) er skubbet til 30/1. Det fremgår ikke, om det også gælder for de separate udgivelser af de to film.

    Der er desuden snak om, at nogen skulle have set 88 Films Pete Walker-horrorfilmboks på en forhandlerliste med en udgivelsesdato den 25/2. Den skulle oprindeligt være udkommet i oktober, og det seneste rygte har sagt, at den ville komme i januar i stedet. 

    Arrow annoncerer nye titler på fredag (midt i hele Black Friday-helvedet). De har teaset med et billede, der tyder på, at der kommer en 4K-udgave af Invasion of the Body Snatchers (1978) fra dem. Den findes i forvejen på 4K UHD fra Kino, men det er jo en god film, så hvis den har bedre komprimering eller spændende extras, så hopper jeg gerne på en gang til. 

    thomsen23-11-23 13:19

  • ★★★★1

    Så er Black Friday i gang, og både Vinegar Syndrome og Severin Films har startet deres traditionelle udsalg.

    Ved deres sidste udsalg havde VS mulighed for fri fragt, hvis man købte for mere end $200. Denne gang er de dog tilbage til den normale udsalgsmodel: Der er ingen mulighed for fri fragt, men til gengæld betaler man kun en fast pris på $18 for at sine indkøb sendt med FedEX, uanset hvor meget man køber.

    Som sædvanlig er der også mulighed for at tilføje flere ordrer til samme pakke, når man først har betalt for fragt en gang. Det gør man ved at vælge "add to my existing order" ved kassen.

    Jeg har tidligere skrevet om VS' nye udgivelser i forbindelse med Black Friday, men for en god ordens skyld, så lad mig lige opsummere.

    De nye titler i denne omgang er:

    D.A.R.Y.L. (1985) - 4K UHD/ BD - familievenlig science fiction om en dreng, der viser sig at være en cyborg.

    Vinegar Syndrome's Lost Picture Show - VS' store ti års jubilæumsboks med ti obskure film i flere genre - fra horror og sexploitation til exploitation og sågar en bizar børnedukkefilm. Alle film, der mere eller mindre har været regnet for tabte, men nu genfundet og overført fra de ofte eneste overlevende filmkopier.

    The Prophecy 1-3 (1995-1999) - 4K UHD/ BD - okkult horror med bl.a. Christopher Walken som englen Gabriel.

    Fatal Games (1984) - efterspurgt slasher med OL-tema, der ikke har været udgivet siden vhs-tiden.

    Som sædvanlig har VS også holdt et par nye titler hemmeligt helt frem til i dag. Årets Black Friday-overraskelser er:

    The Black Room (1981) - moderne og anderledes vampyrfilm, der heller ikke har været til at få, siden den udkom på vhs.

    eXistenZ (1999) - 4K UHD/ BD - David Cronenbergs surrealistiske udforskning af videospil, som kan ses som en slags søsterfilm til eller opdatering af Videodrome

    Det var nok den film, som flest folk gættede på ville være en af de hemmelige titler ud fra de små hints, som VS har postet den seneste uges tid. Og nu kommer den altså i den første 4K-udgave i verden. Der er et nyt scan fra filmens interpositiv og masser af nye extras og derudover ser det ud til, at VS har fået fat i alle gamle extras fra de eksisterende BD- og dvd-udgivelser. 

    The Untold Story 2 - blodig Hong Kong-pendant til de erotiske thrillers, der var populære i amerikansk film i 1990'erne. 

    A Gun for Jennifer (1997) - hævnfilm

    Redneck Zombies (1989) - første titel fra det nye sub-label Degausser Video, der fokuserer på film skudt på video. Her en low-budget "regional horror" zombiefilm. 

    Derudover er der selvfølgelig nyt merchandise og vanen tro også nogle nye varianter af slipcovers til ældre releases, denne gang til de tre Angel-film. De udkom oprindeligt i en samlet boks, der ret hurtigt blev udsolgt, og siden har man kun kunnet købe dem for sig selv. Nu kan købe dem inkl. nye slipcovers, sikkert for at skubbe lidt gang i salget igen. Det er også muligt at købe de nye slipcovers alene, hvis man allerede har filmene. 

    --

    Jeg tænker, at jeg nok skal have opgraderet eXistenZ på et tidspunkt. Og jeg skal helt sikkert have Lost Picture Show-boksen, The Black Room og muligvis Fatal Games. Men der er intet af det, der får mig til at smide VISA-kortet på bordet her og nu.

    I stedet har jeg valgt at fokusere på de nyere udgivelser (som ikke er nedsatte), som jeg kan se, er tæt på at udgå i deres limited edition. Og så fylde op med nogle ældre titler på udsalg.

    --

    Severin Films har som sagt også startet deres udsalg. Jeg har skrevet udførligt om deres nye udgivelser i sidste uge, så dem vil jeg ikke bruge meget mere tid på.

    Jeg havde oprindeligt armene helt oppe i vejret over The Spider Labyrinth, som Severin selv skriver har været en af de mest efterspurgte titler. Men jeg er lidt skuffet over, at de har valgt kun at inkludere engelske SDH-undertekster til det engelske lydspor og ingenting til det italienske lydspor. 

    Filmen er formentligt indspillet uden original lyd, som det ofte var tilfældet med italienske genrefilm, og det engelske lydspor vil sikkert alligevel være de flestes go-to-lydspor, fordi det er det eneste, de kender (fra filmens gamle vhs-udgivelser), og fordi hovedrolleindehaveren sikkert taler engelsk. Men det er altid interessant at sammenligne med det italienske lydspor, fordi der kan være stor variation - både i historie og i stemning. Det er derfor ret underligt, at Severin har valgt at spare på lige det punkt - især fordi udgivelsen faktisk indeholder det italienske spor. 

    For mig er det lidt noget sjusk og sløseri, der måske ville have kunne gået i 2013 (Severin har fx tidligere udsendt Zombie Holocaust på BD på samme måde), men ikke rigtigt i 2023. Det er da også påfaldende, at de andre italienske genrefilm, som Severin udgiver i denne omgang, alle har undertekster til både de engelske og italienske dubs. 

    Jeg ville sikkert være mere tilbøjelig til at tilgive det, hvis det var en udgivelse til $25. Men Severin forlanger hele $45 for den, og så er det simpelthen ikke godt nok.

    Spider Labyrinth var min primære motivation til at købe noget hos Severin i denne omgang. Men nu regner jeg med, at jeg springer helt over og venter til maj, hvor de nye udgivelser forhåbentligt kommer på udsalg. Der er ikke noget, der ser ud til at være limited i denne omgang, så der er ikke rigtigt nogen grund til at skyndes sig, med mindre man meget gerne vil have filmene nu.

    --

    Severin efterligner i øvrigt igen Vinegar Syndrome. Portoen er som sædvanlig noget dyrere hos Severin, men ligesom ved sidste udsalg har de lavet en bonus: Hvis man køber for mere end $200, så betaler man en fast pris på $25, uanset hvor meget man bestiller. Ligesom VS har de nu også indført en mulighed for at tilføje flere indkøb til sin første ordre.

    Hvis man er ude efter nogle af deres lækre bokssæt, så kan det betale sig at vente til i morgen, hvor der er 50% rabat på SRP (den vejledende udsalgspris, dvs. ca. 30-35% rabat på normalprisen) på udvalgte bokse. Det gælder alle bokse, der er udgivet indtil for seks måneder siden - dvs. ikke den flotte Danza Macabra-boks med gotiske skrækfilm eller den store boks med Black Emmanuelle, men der er til gengæld gode priser på den fantastiske folk-horror-boks All the Haunts Be Ours, den dyre exploitation-boks med film af Ray Dennis Steckler og den fede Violent Streets-boks med italienske kriminalfilm. 

    God jagt!

    thomsen24-11-23 13:58

  • ★★★1

    Uhh “eXistenZ” er virkeligt en positiv overraskelse. Men jeg kan godt vente, til den falder i pris. Især da der lige er kommet “Bennys badekar” og “Miami Connection” fra VS.

    Dolphinfriendly24-11-23 16:31

  • ★★★★0

    Miami Connection udkom nu sidste år, men ja, der er ret mange spændende ting ude fra dem i øjeblikket. 

    Jeg plejer at bruge deres udsalg til at indhente nogle af de lidt ældre ting, jeg stadigvæk mangler, og som er på tilbud, og så køber jeg også gerne en stak nyheder. Men jeg er simpelthen for langt bagud denne gang til, at jeg har råd til også at købe nogle af de nye ting. 

    Jeg har bestilt lidt nyheder fra deres partner-labels oveni, fordi de ofte trykker dem i mindre oplag end VS. Skulle selvfølgelig have Bennys badekar, og så har jeg også nuppet endnu en obskur østeuropæisk sci-fi-film fra Deaf Crocodile, en tidlig film af Alain Resnais fra The Film Desk og en australsk horror-dobbelt-bill fra Umbrella. 

    Jeg ville også rigitig gerne have haft både eXistenZ, Lost Films-boksen og de fleste af sidste måneds udgivelser med (Mark of the Devil, Rabid Grannies, Mother's Day, Bloodsucking Freaks og Flesh-trilogien). Men de må vente til en anden gang.

    thomsen28-11-23 11:12

  • ★★★★0

    Nå, men jeg fik købt en pæn stak hos Vinegar Syndrome - mest gamle udgivelser på tilbud og så enkelte nye(re) partner-label-udgivelser, som ikke var på tilbud, men som jeg bare måtte have. 

    Jeg købte til gengæld intet hos Severin i år. Jeg var ellers ret meget oppe at køre over, at de udsendte Spider Labyrinth i den første officielle udgivelse på disk nogensinde. Men jeg nægtede at betale $45 for den, da jeg opdagede, at de ikke havde inkluderet undertekster til det italienske lydspor. Og så røg tanken om at købe andet også. Det må blive på et udsalg engang.

    Valgte i stedet at købe fem film fra Radiance, fordi de havde det her gode 4 for £40-tilbud. Så jeg fik indhentet nogle af de titler, jeg mangler, og som jeg måske har været mindre begejstret for: Robert Altman-filmene O.C. and Stiggs og Thieves Like Us, She Dies Tomorrow. Jeg tog en chance med dokumentarfilmen Man Marked for Death, 20 Years Later, og så valgte jeg at bestille Scream and Scream Again til fuld pris, fordi den limited edition med booklet er ved at være udsolgt.

    Bestilte også lige tre film hos Rarewaves.com, der kørte 10% på alt i weekenden. Det var tre BFI-titler: thrilleren Orchard End Murders, folk-horrorfilmen Enys Men og Ken Russells Gothic

    thomsen28-11-23 11:48

  • ★★★★0

    Arrow har annonceret deres udgivelser i februar. Jeg ved ikke, om det er nu, at vi begynder at kunne mære, at flere af de bærende kræfter har forladt selskabet sidste og forrige år. Men det ser lidt tyndt ud. Der er kun tre titler, og den ene er oven i købet blot en opgradering:

    US/ CAN - Fear is the Key (1973) - BD LE - thriller med Barry Newman, baseret på en bog af Alistair MacLean.

    US/ CAN - The Shaolin Plot (1977) - BD LE - Hong Kong-kung-fu-film med Sammo Hung. 

    UK - Invasion of the Body Snatchers (1978) - 4K UHD LE eller BD LE - Stanley Kaufmanns fremragende genindspilning af koldkrigsskrækfilmen om en invasion fra rummet. Donald Sutherland spiller hovedrollen. Nyt 4K-transfer og næsten alle extras fra den gamle BD-udgave. 

    Tyk slipcase med plakat, booklet m.m.. Tre forskellige udgaver - en BD limited edition, en 4K UHD LE og en Arrow Exclusive LE med den originale filmplakat på forsiden. 

    thomsen28-11-23 12:10

  • ★★★★0

    Second Sight har også annonceret deres næste udgivelse. Det bliver Bustillo og Maurys New French Extremism-film Inside fra 2007.

    Inside kan vist roligt beskrives som en af de mest barske i bølgen af ekstreme, franske skrækfilm - kun overgået af den endnu vildere Martyrs. Béatrice Dalle spiller den sindssyge kvinde, der bryder ind i en ung enkes hjem for at slå hende ihjel.

    Som deres to tidligere New French Extremism-udgivelser (Frontier(s) og High Tension), så får vi heller ikke denne gang en 4K UHD-udgave, hvilket jo tyder på, at der er tale om genbrug af et eksisterende transfer. 

    Inside er tidligere udkommet på ikke-engelskvenlig BD i Tyskland og ikke-danskvenlig BD i Sverige. 

    Til gengæld ser det ud til, at stort set alle extras er nye. Og så får vi naturligvis også en tyk slipcase og en 70 siders bog med essays.

    Inside udkommer den 5/2. 

    thomsen28-11-23 12:29

  • ★★★★0

    Warner Archive (US) har også været ude med deres nyheder i januar:

    Faithless (1932) - pre-code romantisk komedie med Tallulah Bankhead som den rige arving, der mister alt under Depressionen, men til gengæld finder kærligheden. 

    Cabin in the Sky (1943) - klassisk MGM-musical om en mand, der efter et slagsmål svæver mellem liv og død og drømmer, at han er midtpunkt i en kamp mellem gode og onde kræfter. Det er Vincente Minellis instruktørdebut, og ret udsædvanligt var hele castet afroamerikansk. 

    Joe's Apartment (1996) - romantisk komedie med Jerry O'Connell som Joe, der flytter fra landet til NY for at gøre karriere og skabe sig et liv. Han ender i en nedslidt lejlighed, som i forvejen er bolig for ca. 20.000 kakerlakker. EFter at have opgivet at gøre noget ved problemet viser det sig, at kakerlakkerne er bedre bofæller, end man lige skulle tro.

    Baseret på en kortfilm fra MTV og den første film, der blev produceret af kanalens eget produktionsselskab.

    The Prince and the Pauper (1937) - Eventyrfilm om to stort set identiske drenge, den ene rig og den anden fattig, der beslutter sig for at bytte tilværelse for en dag. Med bl.a. Errol Flynn og Claude Rains og baseret på en roman af Mark Twain.

    Rover Dangerfield (1991) - animationsfilm om en bassethund med stemme af komikeren Rodney Dangerfield. 

    A Day at the Races (1937) - en af Marx-brødrenes bedste film med Groucho Marx i sin udødelige rolle som Dr. Hackenbush.

    Alle filmene har fået nye transfers, og de forventes at udkomme i slutningen af januar. 

    Chefen for Warner Archive, George Feltenstein, har i øvrigt lige sagt på The Extras-podcasten, at det afhænger af, hvor godt A Day at the Races sælger, om vi får flere Marx Bros.-udgivelser på BD. A Night at the Opera solgte ret pænt, så hvis A Day at the Races sælger lige så godt, så er det nemmere at overbevise topledelsen om, at der skal kastes penge efter at overføre og restaurere de andre Marx Bros.-film. 

    thomsen28-11-23 14:17

  • ★★★★0

    Opdateret release-liste fra Kino Lorber:

    December 5th
    Odds Against Tomorrow (1959)
    The Questor Tapes (1974 TV movie) Brand New HD Master - From a New 2K Scan
    I... for Icarus (1979) I... comme Icare
    Mille Milliards de Dollars (1982) Trillion Dollars
    The Ballad of Little Jo (1993) 4K Restoration

    December 12th
    Face/Off (1997) 4KUHD Brand New HDR/Dolby Vision Master - From a New 4K Scan of the 35mm OCN
    Suspect Zero (2004) 4KUHD & BD Brand New HDR/Dolby Vision Master - From a New 4K Scan of the 35mm OCN
    The Man Who Wasn't There (1983) 3-D (Restored in 3-D by 3-D Film Archive)
    The Quatermass Xperiment (1955) Re-Release
    House of the Long Shadows (1983) Re-Release
    Running Scared (1986) Re-Release

    December 19th
    Sinner: The Secret Diary of a Nymphomaniac (1973) KinoCult #4
    Underworld (1985) KinoCult #5 4KUHD Brand New HDR/Dolby Vision Master - From a New 4K Scan
    Monk: Season 2 (2003-2004) 4K Restoration by Universal
    Columbo: The Seventies (1971-1978 TV Series) 1968/1971 Pilots and 43 Episodes - 4K Restorations by Universal

    January 9th
    Film Noir: The Dark Side of Cinema XVI [The Mystery of Marie Roget (1942) | Chicago Deadline (1949) | Iron Man (1951)]
    Has Anybody Seen My Gal (1952) Brand New HD Master - From a New 2K Scan
    The Road to Hong Kong (1962)
    The Hell with Heroes (1968) Brand New HD Master - From a New 2K Scan
    The Outside Man (1972) 4K Restoration
    Split Image (1982) Brand New HD Master - From a New 2K Scan

    January 16th
    Run Silent, Run Deep (1958) Re-Release
    The Russians Are Coming, The Russians Are Coming (1966) Re-Release
    The Devil's Brigade (1968) Re-Release
    Coming Home (1978) Re-Release

    January 23rd
    Kindergarten Cop (1990) 4KUHD Brand New HDR/Dolby Vision Master - From a New 4K Scan of the 35mm OCN

    January 30th
    The Boogens (1981) 4KUHD Brand New HDR/Dolby Vision Master - From a New 4K Scan of the 35mm OCN
    Monk: Season 3 (2004-2005) 4K Restoration by Universal
    Scarlet Street (1945) Brand New Restoration by KL - From a 16bit 4K Scan of the 35mm Nitrate Composite Fine Grain by KL
    He Walked by Night (1948) Brand New HD Master - From a New 4K Scan

    February 27th
    The Whip and the Body (1963) 2023 4K Scan and 2K Restoration by 88 Films

    COMING SOON on 4KHUD:
    Bad Lieutenant (1992)
    Blown Away (1994)
    Brick (2005)
    Brokeback Mountain (2005)
    Charley Varrick (1973)
    Cowboys & Aliens (2011)
    Cry Baby (1990)
    The Eiger Sanction (1975)
    Fear and Desire (1952)
    A Fistful of Dynamite (1971) Duck, You Sucker
    Gunfight at the O.K. Corral (1957)
    High Noon (1952)
    Ilsa: She Wolf of the SS (1975)
    Ilsa: Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976)
    Ilsa the Tigress of Siberia (1977)
    Ilsa, the Wicked Warden (1977) aka Wanda, the Wicked Warden | Greta, the Mad Butcher
    Invasion of the Body Snatchers (1956)
    The Last Castle (2001)
    Leviathan (1989)
    Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
    Lost in Translation (2003)
    Murder on the Orient Express (1974)
    North Dallas Forty (1979)
    Play Misty for Me (1971)
    Prime Cut (1972)
    Sea of Love (1989)
    Silent Scream (1979)
    Sneakers (1992)
    Sudden Death (1995)
    Two Mules for Sister Sara (1970)
    Uncle Buck (1989)
    The Visit (2015)

    COMING SOON on 3-D Blu-ray:
    Bwana Devil (1952)
    The Glass Web (1953)
    Money from Home (1953)

    New 2K/4K Restorations COMING SOON on Blu-ray:
    Film Noir: The Dark Side of Cinema XVII [Vice Squad (1953) | Black Tuesday (1954) | Nightmare (1956)]
    Film Noir: The Dark Side of Cinema XVIII [City of Shadows (1955) | Crashout (1955) | Finger Man (1955)]
    Philo Vance Collection [The Canary Murder Case (1929) | The Greene Murder Case (1929) | The Benson Murder Case (1930)]
    Alaska Seas (1954)
    Big Man on Campus (1989)
    Blood on the Sun (1945)
    Brain Donors (1992)
    Burn, Witch, Burn (1962) aka Night of the Eagle
    Daisy Miller (1974)
    Death Machine (1994)
    Fatal Vision (1984 TV Movie)
    Fletch (1985)
    Fletch Lives (1989)
    For Whom the Bell Tolls (1943)
    The Hour Before the Dawn (1944)
    Let's Dance (1950)
    The Lincoln Conspiracy (1977)
    The Looters (1955)
    Man-Eater of Kumaon (1948)
    The Minus Man (1999)
    No Man of Her Own (1950)
    Paint Your Wagon (1969)
    Paternity (1981)
    The Perfect Weapon (1991)
    The President’s Analyst (1967)
    Rent-a-Cop (1987)
    Saigon (1948)
    Split Image (1982)
    Starting Over (1979)
    Target (1985)
    Topkapi (1964)
    True Love (1989)
    Turbulence (1997)
    Twisted (2004)
    Underground Aces (1981)
    Varietease (1954) | Teaserama (1955) - Betty Page Double Feature (Kino Cult)
    The White Dawn (1974)
    Whore (1991) Unrated & NC-17 Cuts
    You Can Never Tell (1951)

    Der er spændende ting i vente.

    Nyt er, at horrorfilmen The Boogens (en tidligere Olive-titel) får en 4K-udgivelse i januar, og Fritz Langs Scarlet Street kommer sørme også på 4K i samme måned. Det må være den første Fritz Lang-film  på 4K UHD.

    Der er stadigvæk ikke nogen udgivelsesdato på Invasion of the Body Snatchers (1956), men til gengæld har Kino Lige afsløret, at de også laver en ny 4K-udgivelse af westernklassikeren Shane

    thomsen 1-12-23 13:13

  • ★★★★0

    Her er specs for Scarlet Street fra Kino:

    SCARLET STREET (1945)

    DISC 1 (4KUHD):
    • Brand New HDR / Dolby Vision Master – From a 16bit 4K Scan of the 35mm Nitrate Composite Fine Grain
    • NEW Audio Commentary by Film Historian Imogen Sara Smith
    • Audio Commentary by David Kalat, the Author of The Strange Case of Dr. Mabuse
    • Triple-Layered UHD100 Disc
    • Optional English Subtitles

    DISC 2 (BLU-RAY):
    • Brand New HD Master – From a 16bit 4K Scan of the 35mm Nitrate Composite Fine Grain
    • NEW Audio Commentary by Film Historian Imogen Sara Smith
    • Audio Commentary by David Kalat, the Author of The Strange Case of Dr. Mabuse
    • Dual-Layered BD50 Disc
    • Optional English Subtitles

    • Limited Edition O-Card Slipcase

    B&W 101 Minutes 1.37:1 Not Rated
    A box-office hit (despite being banned in three states), Scarlet Street is one of legendary director Fritz Lang’s (M, Metropolis) finest American films. When middle-aged milquetoast Chris Cross (Edward G. Robinson, The Stranger) rescues street-walking bad girl Kitty (Joan Bennett, The Woman in the Window) from the rain-slicked gutters of an eerily artificial back-lot Greenwich Village, he plunges into a whirlpool of lust, larceny and revenge. As Chris’ obsession with the irresistibly vulgar Kitty grows, the meek cashier is seduced, corrupted, humiliated and transformed into an avenging monster before implacable fate and perverse justice triumph in the most satisfyingly downbeat denouement in Hollywood history. Dan Duryea (Larceny), as Kitty’s pimp boyfriend, skillfully molds “a vicious and serpentine creature out of a cheap, chiseling tin horn” (The New York Times). Packed with hairpin plot twists and “bristling with fine directorial touches and expert acting” (Time), Scarlet Street is a dark gem of film noir. 

    Scarlet Street udkommer både i en 4K UHD/ BD-combo og som almindelig BD. 

    Det udsædvanlige er, at Scarlet Street så vidt vides er public domain i USA, så Kino tager en pæn chance ved at lave et nyt 4K-transfer af den. 

    thomsen 1-12-23 13:19

  • ★★★1

    Det er sgu pænt meget big blu-ray dick energy fra Kino lige dér.

    NSF 1-12-23 13:24

  • ★★★★★0

    Jeg opdagede lige, at jeg havde glemt en enkelt ny Mediabook-udgivelse sidst, hvilket er Richard Donners herligt gakkede western-spoof Maverick (1994), som er et reboot af den gamle western tv-serie af samme navn, der kørte fra 1957-1962. Den nye udgave af "Maverick" har Mel Gibson, Jodie Forster og James Garner i hovedrollerne. Sidstnævnte spillede i øvrigt Maverick i den gamle tv-serie. Filmen udkom d. 23 november af Plaion Pictures på BD + DVD.

    Og så er der godt nyt på vej til Lars Von Trier fans, for d. 25 januar udkommer Riget : sæson 1-3 for første gang nogensinde på Bluray. Boksen bliver udgivet i Tyskland af Plaion Pictures og indeholder desuden en god stak ekstramateriale, samt en booklet.

    Dvs. at der nu - efter det store Lars Von Trier boxset der blev udgivet tidligere i år af Curzon i England og som Thomsen skrev om - er fuld plade ift. at alle Lars Von Triers værker nu bliver tilgængelig på BD. :)

    NightHawk 2-12-23 14:47

  • ★★★★1

    Umbrella i Australien har annonceret deres line-up for februar 2024:

    Flesh + Blood (1985) - Paul Verhoevens middelalderdrama om en gruppe lejesoldater, med Rutger Hauer i spidsen, der kidnapper en ung adelskvinde for løsepenge og hævn. Limited edition slipcover.

    Red Corner (1997) - thriller om en amerikansk advokat (Richard Gere), der på en rejse til Kina pludseligt finder sig anholdt for mord i et system, hvor skyld automatisk antages. LE slip.

    The Hitcher (1986) - længe efterspurgt road horror movie med Rutger Hauer i rollen som psykopatisk morder, der stalker en ung bilist. 

    Second Sight har arbejdet på en ny udgivelse i flere år og skrev for nylig, at de endeligt var ved at være færdige med den, men at de pga. en aftale omkring rettighederne og tilladelsen til at anvende det originale negativ var nødt til at vente med at udgive filmen til engang næste år. Antageligt skyldes det, at Umbrella har fået lov til at komme først på markedet. Så hvis man ikke kan vente på SS (eller ikke vil betale for SS sikkert dyre limited edition), så er der mulighed for at få The Hitcher hurtigere og billigere fra Umbrella.

    Umbrellas udgivelse indeholder bl.a. en dokumentar om Rutger Hauer og et kommentarspor samt et limited edition slipcover. 

    Bluebeard (1972) - Richard Burton spiller hovedrollen i denne filmatisering af en fransk fortælling om manden, der myrdede sine hustruer. Her henlagt til Østrig i 1930, hvor en baron både skjuler hemmeligheden om sine (mange) hustruers ikke helt naturlige død og om sine pogromer mod den jødiske befolkning under Første Verdenskrig.

    Webstore Exclusive-udgave med slipcover, plakat og fotos.

    Dr. Crippen (1963) - Donald Pleasance spiller virkelighedens Dr. Crippen, en engelsk læge, der tilbage i 1910 blev dømt til døden for at have myrdet sin hustru og parteret hendes lig. Hans skyld har siden været omdiskuteret.

    Webstore Exclusive-udgave med slipcover, replika af den originale pressebog og fotos.

    Three Films of Lee Chang-Dong - opsamling med tre film af den Sydkoreanske instruktør og forfatter. Indeholder filmene Peppermint Candy (1999), Oasis (2002) og Poetry (2010). Limited edition med slipcover, booklet, 3 plakater og art cards. 

    Alle titler står til at udkomme den 21/2-2024. 

    thomsen 4-12-23 15:19

  • ★★★★1

    Indicator har sørme også lige sendt en email ud med deres nyheder i februar.

    Der er kun to titler denne gang, men som med deres Jean Rollin-serie, så skal man vælge mellem enten en limited edition Blu-ray eller en limited edition 4K UHD BD. 

    De to titler er starten på en ny serie af Ozploitation-film, det vil sige exploitation-film fra "down under":

    Patrick (1978) - BD LE eller 4K UHD LE - horror/ thriller om en ung mand i koma. Patrick viser sig at besidde telekinetiske evner, som han bruger til at terrorisere folk, der kommer for tæt på ham. 

    Indicators limited edition indeholder filmen i tre versioner: Den originale, australske biografversion, den kortere, amerikanske biografversion og den italienske version, som indeholder et helt andet soundtrack komponeret af Argento-favoritterne Goblin, for første gang præsenteret med engelske undertekster. Derer naturligvis masser af extras - både gamle fra tidligere udgivelser og helt nye.

    Filmen har fået et nyt 4K-transfer og udkommer altså både som LE BD og LE 4K UHD og både i USA og UK. Den limited edition kommer i den sædvanlige slipcase og får en tyk slipcase. 10.000 eksemplarer i alt, fordelt på 6.000 4K UHD'er til både USA og UK og 4.000 BD'er delt mellem de to lande.

    Snapshot (1979) - BD LE eller 4K UHD LE - endnu en ozploitation-film i spændingsfeltet mellem horror og thriller - en ung frisør bliver smidt ude hjemmefra af sin puritanske mord og lokket af en veninde til at tjene penge ved at stille op som nøgenmodel. Men hun har ingen idé om miljøets mørke sider.

    Igen et nyt 4K-transfer og masser af extras, både helt nye og gamle. To versioner af filmen: En biografudgave på 93 minutter og en director's cut på 101 minutter. Limited edition med slipcase og 80 siders booklet, udgivet i 10.000 kopier, fordelt på samme måde som Patrick

    Begge titler udkommer den 19/2-2024- 

    thomsen 4-12-23 15:36

  • ★★★0

    Snapshot (1979)

    Lyder som en film jeg burde eje.

    NSF 4-12-23 15:39

  • ★★★★0

    Jeg tænker, at jeg skal have dem begge to.

    Jeg kender ikke Snapshot, men har fået den anbefalet et par gange. Mener, at den er ude på BD i USA fra et andet selskab (muligvis VS?)

    Patrick kender jeg til gengæld ret godt. Jeg skrev faktisk en booklet til den danske dvd-udgivelse i sin tid (fuldt af småpinlige freudianske tolkninger). Og så har jeg lige fået den gamle amerikanske BD hjem fra et udsalg i USA. Jeg var ikke opmærksom på, at Indicator havde teaset den og flere andre ozploitation-film (Turkey Shoot fra 1982 skulle vist også være en mulighed). Så jeg hoppede Severins disk, da jeg så den rimelig billigt på et udsalg. Den er nemlig udgået for nogle måneder siden.

    Kunne nok have sagt mig selv, at Severins Patrick kun udgik, fordi der skulle komme en ny. Men jeg tog en chance, for Severins udgave indeholder nemlig også det italienske lydspor med musik af Goblin, og det vidste jeg ikke, om en ny udgivelse ville gøre. 

    thomsen 4-12-23 16:49

  • ★★★0

    Thomsen, jeg har i lang tid forgæves forsøgt at finde den charmerende julefilm Bernard and the genie, 1991. Har dine magiske evner måske en mulighed for at opstøve den på fysisk medie eller har du hørt om en genudgivelse? Gerne på bluray.

    På forhånd tak :)

    Gormanden 5-12-23 06:36

  • ★★★0

    Thomsen, jeg har i lang tid forgæves forsøgt at finde den charmerende julefilm Bernard and the genie, 1991. Har dine magiske evner måske en mulighed for at opstøve den på fysisk medie eller har du hørt om en genudgivelse? Gerne på bluray.

    På forhånd tak :)

    Kan se den kommer som et remake med Melissa Mccarthy i år - men det er forventeligt ikke med samme charme :)

    Gormanden 5-12-23 07:27

  • ★★★2

    Kan se den kommer som et remake med Melissa Mccarthy i år - men det er forventeligt ikke med samme charme :)

    Kendte ikke tv-filmen på forhånd, så tak for anbefalingen, har lige set den. Stadig charmerende :D
    Lyder ikke godt med det kommende remake :(

    Kan se, at man kan købe den på DVD med tysk omslag, til en fornuftig pris på amazon.de. 

    MOVIE1000 5-12-23 09:28

  • ★★★★1

    Thomsen, jeg har i lang tid forgæves forsøgt at finde den charmerende julefilm Bernard and the genie, 1991. Har dine magiske evner måske en mulighed for at opstøve den på fysisk medie eller har du hørt om en genudgivelse? Gerne på bluray.

    På forhånd tak :)

    Den optræder hverken i blu-ray.com's eller dvdcompare's store databaser, så umiddelbart ser det ikke ud til, at der findes nogen officiel blu-ray-udgivelse.

    MOVIE1000's bud er nok det bedste. Jeg kan se, at der også findes en gammel amerikansk dvd-udgave på amazon.com.

    thomsen 5-12-23 11:09

  • ★★★0

    Kendte ikke tv-filmen på forhånd, så tak for anbefalingen, har lige set den. Stadig charmerende :D
    Lyder ikke godt med det kommende remake :(

    Kan se, at man kan købe den på DVD med tysk omslag, til en fornuftig pris på amazon.de. 

    Fedt :)

    hvor så du den? Er den på streaming, playpilot og filmfinder kan ikke finde den?

    Gormanden 5-12-23 12:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen