Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • ★★★★0

    Har fået et par store pakker fra min re-shipper i USA. Den første indeholder en masse blandende indkøb:

    Fra Mondo Macabro:

    Curse of the Dog God (1977) - limited edition - vild og bizar japansk horrorfilm om en videnskabsmand, der bliver forbandet og besat af Hundeguden. 

    The Inferno (1979) - limited edition - en ung kvinde forsøger at optrevle hendes mystiske familiebaggrund og hævne mordet på sin mor. Stærkt inspireret af den kendte japanske skrækfilm Jigoku (1960).

    Fra Forbidden Planet NY:

    Mystics in Bali (1981) - Mondo Macabro dvd - en efter sigende fuldstændig vild og crazy skrækfilm om hekse fra Indonesien. Jeg har aldrig set den, men har ofte fået den anbefalet.

    Jeg gik lidt i panik, fordi Jared fra MM skrev, at den var udgået, og der var ikke umiddelbart nogle planer om at udgive den på BD. Jeg fandt et eksemplar til normal pris i en butik i NY. Senere viste det sig, at Jared havde taget fejl, og at de stadigvæk havde den på lager, så jeg endte med at betale lidt for meget for denne her. 

    Fra salgsgruppe på Facebook:

    Let My Puppets Come - Vinegar Syndrome, limited edition slip, brugt, OOP - noget så vanvittigt som en dukkepornofilm. Jeg er ikke sikker på, at den er værd at se andet i en brandert. Men den er fuldstændigt udgået fra VS, så jeg slog til, da den dukkede op til meget rimelige penge på FB, oven i købet med det limited slipcover.

    Disconnected - Vinegar Syndrome, OOP limited edition med slip og booklet (senere genudgivet som standard uden begge dele) .

    The Corruption of Chris Miller - Vinegar Syndrome med OOP slip - virkeligt godt spansk (!) indslag i giallo-genren.

    The Corpse Grinders (1971) - Vinegar Syndrome m. OOP LE slipcover - trashy drive-in-horror af B-filminstruktøren Ted V. Mikels

    Fra ObitDVD.com:

    Calvaire - Yellow Veil (VS partner-label) med OOP slipcover - New French Extremism

    The Night of the Generals (1967) - Eureka, OOP - Peter O'Toole og Omar Sharif spiller hovedrollerne i en thriller om en nazi-general, der er seriemorder. Jeg nåede ikke at få den hos Eureka, før den udgik, men 

    Sudden Fury (1975) - Vinegar Syndrome - hårdkogt Canadisk thriller

    Deepdiscount.com

    Hellhouse LLC - Director's Cut - dvd - en af de bedre found footage horrorfilm, der desværre kun er til at få på dvd.

    Incubus (1981) - Vinegar Syndrome, OOP - overnaturlig slasher

    Jeg købte også en stak i Kino Lorbers udsalg i september-oktober. Jeg prioriterede især at få fat på nogle af de titler, som de har udgivet i samarbejde med Code Red og Scorpion Releasing. Begge labels er jo nu lukket ned efter ejernes død, så derfor er de teknisk set alle på vej out of print. 

    Terror Circus (1973) - grindhouse-horror, udgivet sammen med Code Red.

    The Blood Beast Terror (1968) - engelsk monsterfilm med Peter Cushing.

    The Glass House (1972) - barsk fængselsfilm med Alan Alda. Udgivet sammen med Scorpion Releasing.

    Human Desire (1954) - film noir af Fritz Lang.

    Secret of the Incas (1954) - klassisk ramasjang-film med Charlton Heston som skattejæger. Kendt som en af inspirationskilderne til Indiana Jones.

    Force of Evil (1948) - en af mine favorit film noir med nyt transfer.

    Werewolves on Wheels (1971) - Code Red - grindhouse-film, der blander motorcykelbander med varulve og en sekt af sataniske munke. 

    Yeti (1977) - Code Red - italiensk rip-off af King Kong og Tarzan med fantastisk dårlige special effects. En af de sidste film som Code Red nåede at udgive.

    The Time Travelers (1964) - Scorpion Releasing - B-science fiction

    Buck Rogers in the 25th Century (1979) - spillefilmen der startede den populære tv-serie om astronauten, der bliver frosset ned ved et uheld og vågner op i det 25. århundrede. Nostalgikøb. 

    Herudover købte jeg også en del dubletter af titler, jeg allerede ejer (Journey to the Seventh Planet, White Zombie, Dead of the Night, Highway to Hell, Dr. Cyclops m.fl.) til brug som salgsvare på samlermarkedet på Blodig Weekend.  

    Fra Scream! Factorys udsalg i oktober:

    Tarantula! (1955) - klassisk sci-fi-skræk fra 1950'erne med en kæmpe edderkop.

    The Leopard Man (1943) - en af de tidligste seriemorderfilm, instrueret af Jacques Tourneur og produceret af den berømte Val Lewton (Cat People).

    The Reptile (1966) - Hammer-film om en mystisk sygdom, der plager en lille, britisk landsby. En af de få Hammer-film jeg så som barn.

    The Curse of the Cat People (1944) - Val Lewtons opfølger til den populære Cat People, der dog ikke rigtigt har meget med den første film at gøre, andet end at nogle af figurerne er med igen. I stedet er der tale om en drømmende blanding af fantasy og uhygge set fra et barns øjne. 

    The Mole People (1956) - endnu en klassisk amerikansk monsterfilm fra 1950'erne.

    The Deadly Mantis (1957) - og igen et kæmpemonster fra 1950'erne.

    Quatermass II (1957) - del to i Hammer Films sci-fi-horrorserie om Professor Quatermass. Af en eller anden grund kan man kun få den tredje film i UK, så jeg har været nødt til at købe den første og anden film i USA.

    The Curse of the Werewolf (1961) - varulvefilm fra Hammer med Oliver Reed i hovedrollen. 

    Det er alle film, som jeg oprindeligt havde købt endnu billigere under Scream! Factorys store ti års jubilæumsudsalg sidste år, men som blev stjålet fra mig under transporten til DK. 

    thomsen 4-12-23 14:48

  • ★★★★0

    Fra Sound:

    Pandora's Box (1929) - limited edition fra Eureka. Endeligt en engelskvenlig udgave af G.W. Pabst berømte, tyske stumfilm med Louise Brooks i sin nok mest ikoniske hovedrolle.

    Det har vist sig, at der er en dum fejl i masteren, hvor den automatiske noise reduction har fjernet nogle mønter, der falder ud af en hånd. Det er ret dumt, for mønterne bliver direkte kommenteret i en mellemtekst.

    Desværre er der nok ikke noget at gøre ved det. Den tyske restaurering, som Eureka har baseret deres blu-ray på, er nu ti år gammel og regnes for definitiv, så det ville kræve, at folkene bag gik tilbage til de originale scannings-filer (hvis de stadigvæk eksisterer) og som minimum startede forfra på den specifikke scene. Både de tyske og de franske BD-udgaver har samme fejl.

    Det eneste håb for nogensinde at få den rettet er nok, enten at der bliver lavet en nyere restaurering hvilket nok ikke er sandsynligt, i hvert fald ikke de næste ti år. Eller også, at Criterion kan trække i trådene og få gjort noget ved lige den scene, når og hvis de engang opgraderer deres gamle dvd-udgave. Criterions dvd-udgave har dog længe været OOP, så om de overhovedet har mulighed for det eller lyst til det står hen i det uvisse. En opgradering fra Criterion kunne dog være lækker, for selvom Eurekas flotte boks har nogle spændende extras, så mangler den lidt de to ældre, lange dokumentarfilm om og med Louise Brooks selv. 

    Fra Faraos:

    Blood and Black Lace - 4K Limited Edition (Arrow) - jeg gik jo desværre glip af den lækre Arrow Exclusive-udgave med den originale italienske plakat på forsiden (og den danske filmplakat på selve coveret), fordi Arrow havde oversolgt den.

    Den "almindelige" limited 4K edition udgik også ret hurtigt, så jeg måtte traske den tunge vej til Cigaren og betale ved kasse et. Hvis man hellere vil have blu-ray-udgaven i  limited, så kan den dog stadigvæk fås. 

    Fra Indicator:

    Mexico Macabre - Four Sinister Films From the Alameda Films Vault, 1959-1963 - limited edition-boks.

    En af årets udgivelse for mit vedkommende. Jeg har været fan af de klassiske, gotiske skrækfilm fra Mexico, siden jeg første gang stødte på dem omkring 2007-2008 gennem det lille dvd-label CasaNegra, der lukkede kort tid efter.

    Mexicanske skrækfilm, især de mere klassiske, har stort set ingen bevågenhed eller præsens i Europa. I USA har de dog en rimelig fast og nok lidt ældre fanskare, der er vokset op med filmene i engelsk-dubbede (og ofte omklippede) versioner på amerikansk fjernsyn. Det fede ved CasaNegras udgivelser var, at man for første gabng fik mulighed for at sammenligne - de fleste udgivelser indeholdt nemlig både de originale, mexicanske biografudgaver med engelske undertekster og de engelske dub, evt. i de forkortede, amerikanske versioner. 

    Jeg har ventet i årevis på, at nogen ville tage handsken op efter CasaNegra og sende filmene ud på BD, men det var en stor og glædelig  overraskelse, at det blev Indicator, der gjorde det. IKke mindst, fordi - som sagt - der er ikke mange i Europa, der overhovedet kender filmene.

    Indicator har leveret deres sædvanlige høje standard med en lækker boks med fire klassiske film (alle tidligere udgivet af CasaNegra). 

    Jeg ville egentlig have forudbestilt boksen, da den udkom tilbage i maj. Men fordi jeg lige kom lidt for sent til at få den med forudbestillingsrabat, så besluttede jeg at vente til efterårets udsalg. Jeg vidste godt, at den ikke ville være på udsalg endnu, men jeg tænkte, at jeg kunne tage den med, når jeg alligevel skulle betale den dyre porto.

    Jeg nåede dog lige at gå lidt i panik. Jeg tøvede lige nogle timer med at købe den under udsalget, og lige pludseligt stod den både som udsolgt og helt udgået. 

    Var derfor meget tæt på at styrte ind og købe den til næsten dobbelt pris inde i Faraos, men heldigvis meldte Indicator ud, at de fik de allersidste 500 kopier ind i slutningen af november, og at man kunne forudbestille den. Så det gjorde jeg, og den ankom altså i dag. 

    I samme omgang fik jeg den helt nye boks The Criminal Acts of Tod Slaughter - Eight Blood-and-Thunder Entertainments, 1935-1940, der lige er udkommet.

    Jeg har kun set meget lidt af Tod Slaughter, der bedst kan beskrives som den engelsk pendant til Vincent Price - flamboyant og med store armbevægelser, der primært gjorde sig i makabre og voldsomme (efter tidens standard) skuespil på de britiske scener. Han har haft ry for at være en vigtig figur i britisk horror, men er også altid blevet undervurderet, måske netop fordi hans film kun har været tilgængelige i forfærdeligt dårlige kopier. Flere af folkene i ekstramaterialet har tidligere udtalt sig negativt om ham, men har nu totalt revurderet hans værker, fordi det med de nye restaureringer for første gang faktisk er muligt at se, hvad der foregår. 

    Der mangler desværre stadigvæk lidt film for at boksen er komplet, bl.a. den film, der skulle være hans bedste. Men de er desværre under lås og slå hos en anden rettighedshaver, der ikke skulle være samarbejdsvillig. 

    Indicator har dog (som sædvanlig) lavet en flot, flot boks med otte film, der alle er meget korte og som fint repræsenterer bredden i Tod Slaughers arbejde. Derudover er der den sædvanlige tykke booklet, og som en lille bonus får man en faksimile af Tod Slaughers visitkort med, hvis man bestiller direkte. 

    thomsen 4-12-23 17:26

  • ★★1

    Fik følgende film fra DBA

    Menace II Society Director's Cut, på 4K UHD BD med, Larenz Tate, US Criterion release med engelsk tekst. Købt spritny stadig plomberet....

    Malcolm X, på 4K UHD BD med, Denzel Washington, US Criterion release med engelsk tekst..... købt brugt men i perfekt stand.....

    Samlet pris for dem begge to 425kr inkl forsendelse.....

    Mere fra DBA

    Into The Blue, på Blu Ray med Paul Walker, UK release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand..... pris inkl forsendelse 95kr.....

    Ryder666 5-12-23 14:34

  • ★★1

    Fik følgende film fra Gucca

    Mission Impossible: fallout, på 4K UHD BD med Tom Cruise, nordisk Steelbook release med dansk tekst....

    Sniper: Ghost Shooter, på DVD med Billy Zane, region 2 nordisk release med dansk tekst.....

    Samlet pris for dem begge 190kr inkl forsendelse.....

    Fra DVDCITY

    Sniper 1: på dvd med Tom Berenger, region 2, nordisk release med dansk tekst... købt brugt men i god stand.....

    Sniper 3: på dvd med Tom Berenger, region 2 nordisk release med dansk tekst.... købt brugt men i perfekt stand.....

    Samlet pris for dem begge to 105kr inkl forsendelse.....

    Ryder666 6-12-23 04:01

  • ★★★★0

    Fik en lille stak fra Radiance Films Black Friday-tilbud (4 for £40):

    O.C. and Stiggs (1987) - noget så atypisk som en teen-komedie af Robert Altman. Den lå ikke højt på listen, men til prisen tog jeg den gerne med. 

    Thieves Like Us (1974) - kriminalfilm af Robert Altman.

    She Dies Tomorrow (2020) amerikansk arthouse-thriller om en kvinde, der skal dø den næste dag.

    Man Marked for Death, 20 Years Later (1984) - prisvindende brasiliansk dokumentarfilm.

    Tilbage i 1964 forsøgte et hold brasilianske filmskabere at lave en film om en lokal leder af småbønder og landbrugsarbejdere, der kæmpede for bedre forhold, men blev slået ihjel af rige jordejere i 1962. Men et miltærkup kom i vejen - flere af bevægelsens hovedpersoner blev dræbt eller måtte flygte; filmskaberne fik en stor del af deres optagelser konfiskeret m.m. 

    20 år senere vender filmskaberne tilbage til regionen med det filmmateriale, der har overlevet, for at tale med nogle af de medvirkende fra dengang og forsøge at opspore nogle af de forsvundne nøglepersoner. 

    Efter sigende en stærk og politisk dokumentarfilm, der i dag regnes for at være en af de bedste brasilianske film overhovedet, og som har opnået et kultomdømme i resten af verden.

    Filmen er udgivet af Radiance Films partner-label Mawu Films, et lille selsskab, der fokuserer på oversete film fra Sydamerika og Afrika. 

    Jeg fik alle titler i deres limited edition med booklet.

    Jeg nuppede også Scream and Scream Again (1970) med til fuld pris ved samme lejlighed. Det er en gammel, noget rodet, engelsk skrækfilm, der har både Christopher Lee og Vincent Price på rollelisten. Den limited udgave med booklet er nemlig lige ved at udgå og er allerede forsvundet hos de fleste store forhandlere, og den ville jeg gerne have. 

    thomsen 6-12-23 12:36

  • ★★0

    Middle Earth Ultimate Collection, der indeholder alle Lord Of The Rings og The Hobbit, i både biografversioner plus Extended Version af begge trilogier....de er både på 4K UHD BD og  Blu Ray nordisk release med dansk tekst. Pris inkl forsendelse 995kr,  købt spritny stadig plomberet.....

    Sniper 2, på DVD med Tom Berenger , nordisk region 2 release med dansk tekst.... pris 81kr, inkl forsendelse.....

    Ryder666 6-12-23 18:41

  • ★★★★★0

    Modtog i dag fra Amazon.De:

    • The Man Who Loved Cat Dancing (DVD)
    • Raven (DVD)
    • Leech - Motu Origins figur 

    Ja det bliver ikke til det store sus i denne måned, men jeg fik da købt to Burt Reynolds film mere, som jeg havde overset sidst. Jeg var dog lidt i tvivl om "Raven", da den er fra Burts ret svingende periode i 90'erne. Men efter at have set traileren måtte jeg bare eje filmen. Den får da heller ikke ligefrem for lidt gejl i traileren. :D

    youtu.be/EHgXCWyRvWM

    Og så fik jeg endelig fat på Leech, som hører til Hordaks gustne håndlangere i Masters of the Universe. Leech (iglen) har den feature, at den har sugekopper på hænder og fødder, samt ansigtet, så figuren kan hænge fast på en væg. I Mattels nye deluxe retro-udgave har man dog også muligheden for at skifte hoved og hænder ud med et almindeligt hoved og hænder, hvilket er ret fedt. :)

    youtu.be/xclKtT3cghI

    Og fra mit juleindkøb i BR købte jeg :

    • TMNT : Leonardo og Bee-Bob figurset 
    • TMNT : Raphael og Rock-Steady figurset

    NightHawk 7-12-23 17:30

  • ★★★★★0

    Modtog i dag fra Amazon.UK:

    • The Descendants (BD)
    • White Bird In a Blizzard (DVD)
    • Barbie (DVD)
    • 2 stk. Matthew Perry : Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (Hardcover bog)

    "Barbie" og den ene af Matthew Perry bøgerne, er til min lillesøster i julegave. 

    Fik lyst til et gensyn med Alexander Paynes "The Descendants" og blev noget overrasket over, hvor svær den var at få fat på, på BD. De sælgere på Amazon der havde den liggende som ny havde da også kun 1 eksemplarer på lager hver. Jeg troede ellers, at sådan en populær mainstream film var let tilgængelig.

    Og så hapsede jeg også lige Greg Arakis "White Bird In a Blizzard", der også har Shailene Woodley i hovedrollen. Hun spillede også George Clooneys ælste datter i "The Descendants". :)

    NightHawk 9-12-23 15:54

  • ★★★★★0

    I dag modtog jeg de allersidste film for i år. :)

    Fra Amazon.De:

    • Eddie and the Cruisers 1 & 2 (BD)
    • Navajo Joe (BD)
    • Firewalker (BD)
    • How To Murder Your Wife (BD)
    • It Happened To Jane (BD)
    • Crossroads - Britney Spears (DVD)

    Har længe gerne ville tilføje "Eddie and the Cruisers" til min samling. Michael Paré leverer en af sine bedste præstationer og musikken er helt igennem fremragende. Kan til gengæld ikke huske, om jeg nogensinde fik set part 2, så det er ret fedt at filmene er udgivet sammen.

    Så fandt jeg lige en Burt Reynolds film mere med "Navajo Joe" - som vist også skulle være en af Quentin Tarantinos yndlings-western - samt en Chuck Norris film mere i form af "Firewalker", hvor han skal på skattejagt med Lois Gossett Jr.

    Så hapsede jeg også to komedier, som jeg ikke har set før, med gode gamle Jack Lemmon i form af "How To Murder Your Wife" og "It Happened To Jane".

    Og så kunne man minsandten stadig få Britney Spears kultfilm "Crossroads" på DVD i Tyskland. Den har så vidt jeg husker aldrig været udgivet på BD og flere af DVD udgivelserne er for længst udgået. Så det er meget fedt nu at eje en fysisk kopi af filmen. :)

    NightHawk11-12-23 15:41

  • ★★1

    I dag modtog jeg de allersidste film for i år. :)

    Fra Amazon.De:

    • Eddie and the Cruisers 1 & 2 (BD)
    • Navajo Joe (BD)
    • Firewalker (BD)
    • How To Murder Your Wife (BD)
    • It Happened To Jane (BD)
    • Crossroads - Britney Spears (DVD)

    Har længe gerne ville tilføje "Eddie and the Cruisers" til min samling. Michael Paré leverer en af sine bedste præstationer og musikken er helt igennem fremragende. Kan til gengæld ikke huske, om jeg nogensinde fik set part 2, så det er ret fedt at filmene er udgivet sammen.

    Så fandt jeg lige en Burt Reynolds film mere med "Navajo Joe" - som vist også skulle være en af Quentin Tarantinos yndlings-western - samt en Chuck Norris film mere i form af "Firewalker", hvor han skal på skattejagt med Lois Gossett Jr.

    Så hapsede jeg også to komedier, som jeg ikke har set før, med gode gamle Jack Lemmon i form af "How To Murder Your Wife" og "It Happened To Jane".

    Og så kunne man minsandten stadig få Britney Spears kultfilm "Crossroads" på DVD i Tyskland. Den har så vidt jeg husker aldrig været udgivet på BD og flere af DVD udgivelserne er for længst udgået. Så det er meget fedt nu at eje en fysisk kopi af filmen. :)

    Eddie & The Cruisers, er klassefilm....den type film jeg har svært ved at stoppe når først jeg har sat dem på. Så der har du bestemt noget at glæde dig til.....

    Ryder66611-12-23 15:47

  • ★★★1

    Jeg lavede en bestilling hos imusic, som sikkert først når at ankomme efter jul, men det er fint, fordi jeg har fri første uge i januar. Da jeg stadig arbejder på at udskifte DVD'er, er en god portion opgraderinger.

    • Bubba Ho-Tep (UHD) - opgradering fra DVD
    • Blade Runner - The Final Cut (UHD) - tilføjelse til BD-boksen jeg har
    • Re-Animator 1-3 (BD) - opgradering fra DVD
    • Naked Gun Trilogy (BD) - opgradering fra DVD
    • Disturbia (BD) - opgradering fra DVD
    • The Addams Family (BD) - opgradering fra DVD
    • Addams Family Values (BD) - opgradering fra DVD
    • Mystery Men (BD) - opgradering fra DVD
    • But I'm A Cheerleader (BD) - nyindkøb
    • Dark Skies - Complete Mini Series (DVD) - nyindkøb

    Jeg har i årevis gået med noget i baghovedet - en film eller serie, som jeg har set for evigheder siden, hvor der tales om nogle væsner, der i hemmelighed styrer verden, men har ikke været i stand til at finde ud af hvor præcis jeg havde set det. Jeg faldt over en video på YouTube forleden, der talte om sci-fi serier fra 90'erne, hvor Dark Skies blev nævnt og jeg tror måske at det er hvad jeg har ledt efter så længe. Jeg tror endda at jeg engang lavede en tråd om det på Filmz, så det er ved at være pænt lang tid.

    Nå ja, så bestilte jeg også Dr. Dre - The Chronic på CD. Det viser sig at vinyl er nice til nogle ting, men ikke når man gerne vil høre et album i ét træk, uden at skulle vende pladen, eller pladerne i dette tilfælde, da det er et dobbeltalbum på vinyl.

    NSF12-12-23 12:51

  • ★★0

    Fik følgende film fra DVDCITY

    The Italian Job, på Blu Ray med Mark Wahlberg, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand. Pris 80kr inkl forsendelse.....

    Ryder66612-12-23 16:35

  • ★★★★★★0

    Mexican Macabre: Four Sinister Tales

    Guldager13-12-23 21:20

  • ★★★★0

    Mexican Macabre: Four Sinister Tales

    Fedt! Du måtte lige have den med, inden den udgik?

    Jeg fik også (endeligt) min egen for nylig, sammen med Tod Slaughter-boksen. 

    Lad være med at forvente for meget. Det er gammel, gotisk B-filmshorror på et meget lavt budget. Men det er sjovt at se, hvordan man har tacklet de samme klichéer i andre lande.

    Og så vil jeg i øvrigt anbefale at se dem på originalsproget. Jeg så en amerikansk 16mm-kopi af La llorona inde i Husets Bio her i Kbh. sidste år, og den engelske dub gjorde filmen langt mere "camp," end den oprindeligt var. 

    Der mexicanske film har åbenbart solgt så godt, at der kommer mange flere i 2024. 

    thomsen14-12-23 12:57

  • ★★★★0

    Fra DiabolikDVD:

    Tod Browning's Sideshow Shockers (Criterion) - med filmene Freaks (1932), The Unknown (1927) og The Mystic (1925).

    Zero Woman: Red Handcuffs - japansk, såkaldt "pinky violence" exploitation-film, limited edition fra Neon Eagle.

    Ratman (1988) - sleazy italiensk monsterfilm fra sen-80'erne, limited edition fra Cauldron Films med slipcase og cd. 

    The Hot Spot (1990) - neo-noir med Don Johnson, limited edition fra Radiance Films, der i mellemtiden er udgået/ OOP. 

    Jeg lavede lidt en fejl ved at bestille Criterions Tod Browning-opsamling fra dem. Jeg forudbestilte med det samme, det var muligt, fordi for mig er det nok årets udgivelse. Få uger efter annoncerede Criterion dog, at de også ville udgive den i UK, og så kunne jeg lige så godt have bestilt den engelske udgave i en dansk butik.

    Jeg satsede så på, at DiabolikDVD i det mindste ville pakke ordentligt. Det gjorde de sådan set også, med tre lag bobleplast omkring det hele. Desværre havde de ikke lige tjekket kopien inden, så den har et pænt hak i toppen. Sikkert noget de fleste ville være ligeglade med, men det irriterer mig rigtig meget.

    Endnu værre, så blev min pakke meget forsinket, fordi jeg forudbestilte Criterion-udgivelsen sammen med de to titler fra Neon Eagle og Cauldron (DiabolikDVD's eget label). De to sidste skulle egentligt være udkommet i september, men er først lige udkommet for to uger siden, og det betød, at jeg måtte vente ekstra længe på Tod Browning. Det var lidt dumt, for havde jeg vidst, at de to andre først ville udkomme så sent, havde jeg ventet med Tod Browning og bestilt den direkte fra Criterion, da de holdt et flash-sale med 50% rabat på SRP i oktober. 

    Det mest irriterende er nu, at jeg skal se, om DiabolikDVD vil finde en ny æske til mig. Jeg bliver nødt til at bede dem om at sende den til min amerikanske re-shipper, for det giver ikke meget mening at skulle betale Post Nords importgebyr på 160 kr. bare for en smule pap (man kan nemlig ikke længere gratis modtage ombytningsvarer). Så kan jeg lige så godt smide den oveni den pakke, jeg alligevel er ved at samle sammen hos min re-shipper. 

    Det er min anden bestilling fra DiabolikDVD i år, og anden gang at jeg oplever problemer. Jeg har hørt lignende historier fra nogle af mine venner, og det lader til, at ejeren har for travlt med at lege med sit nye label (Cauldron Films) til længere at tage sig af forretningsdelen og har overladt denne til andre, med dårligere resultat. For mig betyder det, at jeg er færdig med at handle med dem, og fremover kun kommer til at benytte mig at nogle af de andre specialforretninger i kombination med min re-shipper.

    thomsen14-12-23 14:51

  • ★★★★★★1

    Fedt! Du måtte lige have den med, inden den udgik?

    Jeg fik også (endeligt) min egen for nylig, sammen med Tod Slaughter-boksen. 

    Lad være med at forvente for meget. Det er gammel, gotisk B-filmshorror på et meget lavt budget. Men det er sjovt at se, hvordan man har tacklet de samme klichéer i andre lande.

    Og så vil jeg i øvrigt anbefale at se dem på originalsproget. Jeg så en amerikansk 16mm-kopi af La llorona inde i Husets Bio her i Kbh. sidste år, og den engelske dub gjorde filmen langt mere "camp," end den oprindeligt var. 

    Der mexicanske film har åbenbart solgt så godt, at der kommer mange flere i 2024. 

    Yes :)

    Købte den fra Imusic dog. Ser altid på original sprog.

    Skal også have Tod Browning's Sideshow Shockers på et tidspunkt

    Guldager14-12-23 19:52

  • ★★★0

    En lille bestilling, det er jo jul!

    • Batman: Mask of the Phantasm (UHD) - tilføjelse til Batman TAS boksen, hvor den er inkluderet på BD.
    • Sherlock - Sæson 4 (BD)
    • Prey (UHD)

    Tidligere på dagen så jeg endelig The Abominable Bride, som har stået på min hylde i årevis og så opdagede jeg at der er en fjerde sæson af Sherlock, som jeg på en eller anden måde aldrig har opdaget.

    NSF16-12-23 23:45

  • ★★★★★0

    Fra Oscilloscope Films:

    • The Twentieth Century (2019) (BD)

    Kruse19-12-23 17:54

  • ★★★★0

    Fra rarewaves.com:

    Enys Men (2022) - BFI - en ny film i folk-horrorgenren, som jeg har læst meget godt om.

    Gothic (1986) - BFI - Ken Russels vilde portræt af den famøse, stormfulde nat i starten af 1800-tallet, hvor Lord Byron, Percy Shelley, John Polidori samt nogle unge piger var samlet i en villa ved en sø i Schweiz og besluttede sig for at se, hvem der kunne skrive den mest uhyggelige historie. John Polidori skrev The Vampyre, som regnes for den første moderne vampyrfortælling, og den ene af de unge kvinder, Mary Wollstonecraft, som senere blev gift med Shelley, skrev som bekendt en lille historie ved navn Frankenstein.

    --

    Fra Faraos:

    Phantom of the Opera (1925 + 1929) - BFI - 3-disk-udgave - Universals stort opsatte klassikerfilmatisering med Lon Chaney i sin måske mest kendte rolle. 

    Jeg læste for nogle dage siden, at den lige nu er udsolgt stort set alle steder. På Facebook skrev en ansat fra BFI, at de var ved at genforhandle rettighederne, så i øjeblikket kunne de ikke sende den ud fra deres lager og heller ikke trykke flere. 

    Jeg tænker, at de nok skal få genforhandlet kontrakten, for hvem vil ellers være interesseret i at udgive filmen for Universal? Men Faraos havde den til en rigtig god pris, så jeg kunne lige så godt nuppe den med - bare for en sikkerheds skyld. 

    thomsen20-12-23 17:29

  • ★★★0

    En af mine venner havde et par fribilletter til NF Biografer liggende, som han ikke kunne nå før de udløb, så han sendte dem videre til mig. Da jeg ikke skal til julefrokost 2. juledag, står den derfor på The Iron Claw og Aquaman 2.

    Jeg har lige tid til et toiletbesøg og noget at spise mellem de to film, så det er fint.

    NSF21-12-23 12:18

  • ★★0

    Fra Tradera

    Sniper 4: Reloaded, på dvd med Billy Zane, Region 2, nordisk release med dansk tekst. Pris inkl forsendelse 61kr....

    Ryder66621-12-23 16:49

  • ★★★★0

    Jeg kom hjem fra jul i Sønderborg i går, og der lå et par pakker og ventede på mig. Ikke nogle julegaver desværre, men et par bestillinger jeg havde lavet lidt tidligere i december.

    Et lille efterslæb fra min seneste bestilling hos rarewaves.com:

    The Orchard End Murders (1981) - BFI - overset engelsk mordmysterie i BFI's Flipside-serie

    Fra Arrow:

    Twisting the Knife - Four Films by Claude Chabrol - limited edition boks

    Lies & Deceit - Five Films by Claude Chabrol - limited edition boks

    Jeg har længe overvejet, om jeg skulle købe de to Chabrol-bokse, fordi jeg har det lidt blandet med ham. Men Arrow havde dem pludseligt på udsalg til kun £20 per boks - under det halve af, hvad de normalt koster - så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne tage chancen.

    thomsen28-12-23 20:36

  • ★★0

    Fik følgende film fra Gucca

    Halloween (2018) på 4K UHD BD med Jamie Lee Curtis nordisk release med dansk tekst

    Halloween Kills på 4K UHD BD med Jamie Lee Curtis nordisk release med dansk tekst

    Halloween Ends, på 4K UHD BD, med Jamie Lee Curtis...nordisk release med dansk tekst...

    samlet pris for dem alle 3 inkl forsendelse cirka 340kr...

    fra DVDCITY

    Super Hybrid, 2D+3D version, på Blu Ray med Oded Fehr UK release uden tekst. Købt brugt men i perfekt stand...

    Jeepers Creepers 3, på Blu Ray med Gina Philips, UK release uden tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for dem begge to inkl forsendelse 145kr....

    alle film bestilt igår, modtaget idag....

    Ryder66630-12-23 05:16

  • ★★0

    Fik følgende film fra DBA

    2012, på 4K UHD BD med John Cusack, UK release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet

    Dr Strangelove, på 4K UHD BD, med Peter Sellers, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand...

    SkyScraper på 4K UHD BD med Dwayne "The Rock" Johnson, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand...

    Samlet pris for alle 3 film, 313kr inkl forsendelse....

    Ryder666 3-01-24 19:03

  • ★★1

    I sneen lå der en pose med følgende film fra Gucca. Havde nær ikke set den, men så at den lå udenfor hoveddøren. De følgende film fra Gucca er...

    Elvis (2022), på 4K UHD BD med Austin Butler, nordisk Steelbook release med dansk tekst....

    Underverden 1, på 4K UHD BD med Dar Salim, dansk release...

    Samlet pris for dem begge to 240kr inkl forsendelse...

    Ryder666 4-01-24 03:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen