Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • ★★1

    Det blev til en enkelt film fra DBA

    Road House, på 4K UHD BD, med Patrick Swayze, US Vinegar Syndrome release med engelsk tekst. Købt spritny stadig plomberet. Pris 292kr inkl forsendelse...

    Ryder666 4-02-24 18:36

  • ★★0

    Efter nogle dages forsinkelse fra DBA

    Mission Impossible 4: Ghost Protocol, på 4K UHD BD med Tom Cruise, nordisk release med dansk tekst...

    Mission Impossible 5: Rogue Nation, på 4K UHD BD med, Tom Cruise, nordisk release med dansk tekst....

    Samlet pris for dem begge to 250kr inkl forsendelse, ny og stadig plomberet....

    Ryder666 7-02-24 18:29

  • ★★★★1

    Fik min første abonnementspakke fra Vinegar Syndrome. Udover månedens titler indeholdt den også en ordentlig stak, som jeg købte på tilbud i forbindelse med deres "subscriber week" i starten af januar. Jeg fyldt en del huller op med middelmådig snavs til billige penge, og så købte jeg også et par enkelte nyheder ved siden af, fordi jeg kunne se, at de var ved at løbe tør:

    Tilbudsvarer:

    Terminal Island (1972) - 4K UHD/ BD - klassisk fængsels-exploitation, om livstidsfanger der bliver sendt til en øde ø for at afsone deres straf. Tom Selleck er med i en tidlig rolle.

    Out of Order (1984) - Subkultur USA - 4K UHD/ BD - tysk thriller om nogle mennesker, der strander i en elevator fredag aften, uden at nogen kan høre dem og med udsigt til at skulle blive der hele weekenden.

    Buried Alive (1989) - morderne Edgar Allan Poe-filmatisering med bl.a. Donald Pleasance.

    Ebola Syndrome (1996) - 4K UHD/ BD - grotesk splatterfilm fra Hong Kong.

    Scared to Death (1980) - 2 x BD - amerikansk sci-fi-monsterfilm-

    The Mob (1975) - Canadian International Pictures - fransk-canadisk gangsterfilm.

    Ticks (1993) - 4K UHD/ BD - creature feature-kærlighedsbrev til 1950'ernes klassiske monsterfilm. 

    Blood Delirium (1988) - italiensk semi-gotisk horror om en maler, der tror, at han er en reinkarnation af Vincent van Gogh, og som bortfører en kvinde, der ligner hans afdøde muse. 

    The Birds II: Land's End (1994) - berygtet direkte-til-kabel-sequel til Hitchcocks berømte film.

    Hot Snake/ Guns and Guts (1974 - 1976) - to chiliwesterns, eller hvad man nu skal kalde det. Det er i hvert fald to hårdkogte westerns, stærkt inspireret af de italienske spaghettiwesterns, men indspillet i Mexico. 

    Devil Story (1986) - en af de mest vanvittige franske horrorfilm, der nogensinde er produceret. Den totalt usammenhængende historie byder bl.a. på mutanter i nazi-uniformer, en levende mumie, en hest besat af djævlen m.m. Den er begyndt at få et kultry de seneste år, som den måtte jeg have med. 

    Et par nyere titler:

    eXistenZ (1999) - 4K UHD/ BD - Cronenbergs sci-fi-horror livtag med videospil. Den limited edition udkom i 10.000 eksemplarer  i forbindelse med Black Friday, og VS har skrevet, at det er en af deres hurtigst sælgende udgivelser. Jeg sprang den over i oktober, fordi jeg fokuserede mere på nogle gamle udgivelser. Men limited edition udgik her i starten af januar, så jeg nåede lige at få fat i den, inden den helt var væk.

    Blonde Death (1984) - Bleeding Skull - vild og kultdyrket skudt-på-video-undergrundsfilm om en teenagers forvandling til speedfreak, med et voldeligt klimaks der blev skudt uden tilladelse og undercover i Disneyland. Blonde Death er instrueret af forfatteren James Robert Baker (under pseudonymet James Dillinger), produceret for håndører af et kunstnerkollektiv i LA og regnes for at være en vigtig titel blandt SOV-film. Jeg er ellers ikke så meget for film, der er skudt direkte på video, men traileren gjorde mig nysgerrig, og så blev jeg nok også grebet lidt af FOMO. 

    Blonde Death var en af januars partner-label-udgivelser, og der blev kun trykt 1000 kopier med slipcover, så de røg i løbet af et par dage. Der var også en endnu mere sjælden udgave, kun trykt i 250 kopier, med en flexidisc med noget soundtrack. Jeg købte den sidste, fordi jeg tænkte, at hvis det er noget lort, så kan jeg i hvert fald altid få pengene tilbage igen ved at sælge videre til en eller anden samler. 

    Januar måned subscriber package:

    Santet 1 & 2 (1988-1989) - to overnaturlige hævnfilm fra Indonesien. Jeg har læst om indonesisk horror før og kender også folk, der har dyrket det, men aldrig rigtigt fået set noget. Jeg skyndte mig at nuppe Mystics of Bali-dvd'en fra Mondo Macabro sidste år, fordi der gik rygter om, at den var ved at udgå, og fordi den skulle være noget af det vildeste. Har helt sikkert mod på mere, så det er fedt, at VS er begyndt at kigge i den retning.

    Forgotten Gialli: Volume 6 - 3 x BD - tre italienske mordmysterier fra 1968 - 1978, inklusiv den længe efterspurgte Death Carries a Cane (1973).

    The Horrible Dr. Hichcock (1962) - 4K UHD/ BD - Riccardo Fredas flotte og opsigtsvækkende gotiske skrækfilm om en pervers læge med nekrofile tendenser. Når han ikke kan finde friske kroppe, bedøver han hustruen, så hun ligger HELT stille, mens han fonøjer sig. Desværre kommer han til at fejldosere en dag, og hustruen dør. Den gode Dr. Hichcock er dog ikke mere knust, end at han fluks farter ud og anskaffer sig en ny (spillet af Barbara Steele). Langsomt går det op for hende, hvad hun egentlig har sagt ja til. 

    The Horrible Dr. Hichcock er, som det nok kan anes, pænt kontroversiel - især når man tænker på, hvornår den udkom. Der blev da også klippet hele 11 minutter ud af eksportudgaven for at bløde den lidt op for det sarte engelsktalende marked. 

    Det er en af mine personlige favoritter blandt de gotiske italienske skrækfilm fra perioden, både fordi handlingen er så langt ude, men også fordi den er virkelig flot - flere steder minder lyssætningen meget om Mario Bava i sin brug af farvede filtre. 

    Jeg har ventet i årevis på en officiel udgivelse. Den udkom nemlig kun som bootleg-dvd, men sidste år udsendte Radiance Films i UK så endeligt en flot version på BD, der indeholder både den korte eksportversion samt den længere, originale, italienske biografudgave - begge dele restaureret fra negativet og med både de engelske og italienske dubs. 

    VS tager den lige et skridt videre ved at have foretaget deres helt egen 4K-restaurering og inkludere en 4K UHD, der virkeligt skulle lade filmens billeder komme til deres ret. Modsat Radiance Films er det også lykkedes for VS at få fat i selveste Barbara Steele og få hende til at indtale et kortere, scenespecifikt kommentarspor. Hun har ellers ikke ville medvirke i extras siden 00'erne, så det er lidt af et scoop. For mig er det en must-have. 

    Udover den store pakke fra VS modtog jeg også fire ekstra VS-udgivelser i en privat byttehandel:

    Mother's Day (1980) - 4K UHD/ BD - tidlig slasher-film fra Troma med ny restaurering fra negativet.

    Blood Sucking Freaks (1976) - 4K UHD/ BD - en af de første film, som Troma distribuerede, men ikke selv indspillede. En gal skuespiller tager grusom hævn over sine kritikere. 

    Rabid Grannies (1988) - belgisk (!) splatterfilm, der var meget omtalt omkring 1990, da jeg begyndte at se horror for alvor. To gamle damer holder fødselsdag for deres grådige arvinger, da en forbandelse forvandler dem til kødædende galninge.

    Mark of the Devil (1970) - 4K UHD/ 2 x BD -tysk-engelsk exploitation-film om en ondskabsfuld heksejæger. Den blev lavet som cash-in på Michael Reeves langt bedre The Witchfinder General (1968), men endte med at tjene langt mere ind i biograferne. 

    thomsen 8-02-24 14:45

  • ★★0

    Fik følgende film fra DBA

    Taxi (2004) på Blu Ray med, Queen Latifah, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand. Pris inkl forsendelse 60kr...

    Ryder666 8-02-24 18:38

  • ★★★★1

    Var et hurtigt smut inde forbi Faraos i dag. De holder deres årlige fødselsdagsfest hele weekenden, så der er 20% rabat i butikkerne og 15% online.

    Det betyder jo, at deres film - i hvert fald nogle af dem - kommer ned i et mere almindeligt leje.

    Jeg snuppede to BFI-titler med:

    Ghost Stories for Christmas, Volume 2 - den anden opsamling med de gamle årlige spøgelseshistorier fra BBC i 1970'erne (samt enkelte nyere). 

    Den har stået på ønskelisten, siden den udkom sidste november. 

    Med de 20% rabat blev Faraos faktisk billigere end Laserdisken. Det ville stadigvæk være billigere at købe den hos Amazon eller hos imusic, men begge steder kommer der jo porto oveni, og så ender man på nogenlunde det samme. Her havde jeg den fordel, at jeg kunne udvælge mig det pæneste eksemplar.

    Short Sharp Shocks, Vol. 1 - fra BFI's Flipside-serie, hvor de sætter fokus på den mere oversete og skæve del af britisk filmhistorie. Short Sharp Shocks er en opsamling af ni kortfilm, med en længde mellem 13 og 42 minutter, alle produceret mellem 1947 og 1980 og alle i den uhyggelige ende. Mange af dem har ikke været set, siden de blev vist som forfilm i de engelske biografer og får her deres første udgivelse nogensinde. Nogle af dem var regnet for gået tabt ind til for få år siden. 

    Det skulle være lidt af en blandet landhandel, men niveauet skulle være ganske højt. Der er bl.a. en længe efterspurgt, engelsk filmatisering af Edgar Allan Poes The Tell-Tale Heart med. 

    Siden udgivelsen er der udkommet to opsamlinger mere, og jeg har længe tænkt på at købe dem.

    Med alle nye udgivelser i BFI Flipside-serien er det dog sådan, at den limited edition booklet kun er med i første oplag, og Volume 1 mistede derfor sin booklet for flere år siden. Men Faraos har længe haft et eksemplar stående tilbage på hylden *med* hæfte i, så jeg slog til, nu hvor prisen var mere rimelig med de 20% rabat. Det gik sådan nogenlunde lige op med, hvad den ville have kostet hos imusic uden booklet. 

    thomsen11-02-24 16:57

  • ★★0

    Der lå lige en enkelt film fra DVDCITY i postkassen

    Drillbit Taylor: Extended Survival Edition, på Blu Ray med, Owen Wilson. US release med engelsk tekst. Pris 70kr inkl forsendelse. Købt brugt men i perfekt stand...

    Ryder66617-02-24 04:02

  • ★★0

    Det blev lige til 2 film mere fra DBA

    The Green Mile, på 4K UHD BD, med Tom Hanks, nordisk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet..

    The Outsiders, på 4K UHD BD med Matt Dillon, nordisk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet...

    Samlet pris for dem begge to 250kr inkl forsendelse fra samme sælger...

    Ryder66617-02-24 16:14

  • ★★0

    Det blev til en enkelt film fra DBA

    Garfield 2: A Tail Of Two Kitties, hvor Bill Murray, igen lægger stemme til den dovne kat. Dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand pris 70kr inkl forsendelse..på Blu Ray naturligvis...

    Ryder66620-02-24 13:47

  • ★★★★★★1

    Har ved Eurekas udsalg købt følgende:

    Den australske klassiker, The Chant of Jimmie Blacksmith og det japanske drama fra 2016, Harmonium. Det blev også til Blake Edwards komedie, Operation Petticoat, med Cary Grant og Tony Curtis og sidst boksen med tre tidlige film af den taiwanesiske mesterinstruktør, Hou Hsiao-hsien. Har ikke de store forventninger til de tidlige film, men fomo fik mig til at købe den :)

    Og så har jeg lige bestilt - også fra Eureka:

    Early Universal Vol. 1 og Vol. 2 med stumfilm af den mindre kendte slags samt Robert Wienes (ham med Dr. Caligari) The Hands of Orlac. Der var plads til mere stumfilm i form af Tod Brownings Outside the Law. Der blev også plads til nyere film med Kirk Douglas - Champion fra 1949 og Billy Wilders A Foreign Affair fra 1948 med fantastiske Jean Arthur. Endnu en australsk film i form af Wake in Fright af Ted Kotcheff (First Blood) - han lever for i øvrigt stadig og er 93...Til sidst Jet Li-filmen Kung Fu Cult Master.

    Fomo slog til igen, og jeg bestilte også Tod Browning Sideshow Shockers fra iMusic med Freaks, The Unknown og The Mystic. Freaks er genial og The Unknown har stået højt på listen af film, jeg gerne vil se.

    Så er det vist også nok for denne gang :)

    Guldager21-02-24 19:30

  • ★★★1

    Yay - forudbestilte The Abyss, 4K og nappede følgende fremragende med på bluray:

    • Eye of the needle, 1981
    • invasion of the body snarchers, 1978
    • Wild Things, 1998
    • The Shining, extended cut, 4K

    Gormanden21-02-24 23:48

  • ★★★★0

    Fik en lille pakke fra Amazon UK:

    The Skull (1965) - Eureka - klassisk britisk skræk fra Hammer-konkurrenten Amicus. Med både Peter Cushing og Christopher Lee. 

    Jeg fortsætter med at opkøbe ældre udgivelser fra Eureka, så jeg har dem, hvis de pludseligt skulle udgå.

    Chiller (1995) - Network - dvd - britisk antologi-horror-serie i fem dele, der oprindeligt blev sendt på ITV.

    Jeg har efterhånden fået købt de fleste af de britiske horror- og thriller-tv-serier, som Network nåede at udgive, før de gik konkurs sidste år. Men denne her manglede jeg.

    Bluebeard's Castle (1963 + 1978) - BFI - den britiske instruktør Michael Powells karriere blev mere eller mindre sat standby, efter han instruerede den skandaløse seriemorderfilm Peeping Tom i 1960,  og fra da af lavede han kun få film og arbejdede mest med tv.

    Et af Powells mest sjældent sete værker fra denne periode er hans adaptation af Béla Baetóks opera Bluebeard's Castle, som han instruerede for vesttysk fjernsyn i 1963. 

    Historien er baseret på et velkendt fransk folkeeventyr om manden Blåskæg, der har for vane at myrde sine hustruer, og den seneste af slagsens forsøg på at undgå samme skæbne. 

    Powell var i forvejen kendt for at omsætte scenekunst til det hvide lærred i den berømte balletfilm Red Shoes (1948) og operafilmatiseringen The Tales of Hoffmann (1951), og til Bluebeard's Castle satte han alle sejl til med spektakulær, nærmest ekspressionistisk scenografi.

    Filmen har været utilgængelig i mange, mange år, men det britiske filminstitut har sammen med The Film Foundation nu restaureret den fuldstændigt - både i sin originale broadcast-version fra 1963, og i den reviderede version, der blev sendt i 1978. 

    Den har ligget på indkøbslisten, siden den udkom for to-tre måneder siden. 

    Jeg var heldig at få fingre i første oplag, som har en tyk booklet med, bl.a. med en tekst af Powell selv. Andet oplag uden booklet er allerede ude i handlen, så man skal nok ikke tøve længe, hvis man gerne vil have den. Ifølge BFI selv skulle der være en god chance for at få en kopi med booklet hos Amazon UK, og alle eksemplarer i deres egen webshop har også stadigvæk hæftet. 

    thomsen22-02-24 15:40

  • ★★★1

    Fik en lille pakke fra Amazon UK:

    The Skull (1965) - Eureka - klassisk britisk skræk fra Hammer-konkurrenten Amicus. Med både Peter Cushing og Christopher Lee. 

    Jeg fortsætter med at opkøbe ældre udgivelser fra Eureka, så jeg har dem, hvis de pludseligt skulle udgå.

    Chiller (1995) - Network - dvd - britisk antologi-horror-serie i fem dele, der oprindeligt blev sendt på ITV.

    Jeg har efterhånden fået købt de fleste af de britiske horror- og thriller-tv-serier, som Network nåede at udgive, før de gik konkurs sidste år. Men denne her manglede jeg.

    Bluebeard's Castle (1963 + 1978) - BFI - den britiske instruktør Michael Powells karriere blev mere eller mindre sat standby, efter han instruerede den skandaløse seriemorderfilm Peeping Tom i 1960,  og fra da af lavede han kun få film og arbejdede mest med tv.

    Et af Powells mest sjældent sete værker fra denne periode er hans adaptation af Béla Baetóks opera Bluebeard's Castle, som han instruerede for vesttysk fjernsyn i 1963. 

    Historien er baseret på et velkendt fransk folkeeventyr om manden Blåskæg, der har for vane at myrde sine hustruer, og den seneste af slagsens forsøg på at undgå samme skæbne. 

    Powell var i forvejen kendt for at omsætte scenekunst til det hvide lærred i den berømte balletfilm Red Shoes (1948) og operafilmatiseringen The Tales of Hoffmann (1951), og til Bluebeard's Castle satte han alle sejl til med spektakulær, nærmest ekspressionistisk scenografi.

    Filmen har været utilgængelig i mange, mange år, men det britiske filminstitut har sammen med The Film Foundation nu restaureret den fuldstændigt - både i sin originale broadcast-version fra 1963, og i den reviderede version, der blev sendt i 1978. 

    Den har ligget på indkøbslisten, siden den udkom for to-tre måneder siden. 

    Jeg var heldig at få fingre i første oplag, som har en tyk booklet med, bl.a. med en tekst af Powell selv. Andet oplag uden booklet er allerede ude i handlen, så man skal nok ikke tøve længe, hvis man gerne vil have den. Ifølge BFI selv skulle der være en god chance for at få en kopi med booklet hos Amazon UK, og alle eksemplarer i deres egen webshop har også stadigvæk hæftet. 

    Giv gerne en melding på Bluebeard. Jeg er kæmpe fan af Powell (& Pressburger), men har aldrig hørt om dén.

    Dolphinfriendly22-02-24 16:29

  • ★★★★★2

    Jeg var et smut i BR i dag for at købe noget TMNT i "Mutant Mayhem" serien og fik fat på både "Pizza-Fire Van" og et figur-set med "Leonardo vs. Superfly". Sidstnævnte er den helt nye skurk fra "Mutant Mayhem" filmen. Der var heldigvis lige 1 stk tilbage af både "Pizza-Fire Van" og figur-settet med Superfly, så dem skyndte jeg mig at smide i kurven med det samme. Det er lidt spøjst med de figur-sets, for de bliver på YouTube nævnt som værende Walmart exclusive. Men de sælges altså også i BR åbenbart. :)

    youtu.be/h21HRU9f9Ws

    youtu.be/ypkoeWu5MUw

    Og så daffede jeg efterfølgende i Bog & Idé for at få brugt mit gavekort fra jul, som jeg fik af min bror. Jeg endte med at købe disse to bøger:

    • Den Røde Tråd - 50 år med Shu-Bi-Dua (biografi)
    • Lars Høgh : Der er Antal På Alt (biografi)

    NightHawk22-02-24 16:31

  • ★★★★★★0

    Thomsen - får du set alle de film, du køber?

    Guldager22-02-24 17:27

  • ★★★★★★0

    Jeg kan simpelthen ikke have en wishlist...kom til at købe alle de bøger, der var på den for 1500 kr.

    The Book of Earthsea: The Complete Illustrated Edition af Ursula K. Le Guin. Har læst den på dansk for mange, mange år siden.

    The Great Book of Amber: The Complete Amber Chronicles - også et genkøb, fordi min kone gerne vil have noget fantasy, der ikke er så voldsomt.

    The Left Hand of Darkness - også af Ursula K. Le Guin og en sci-klassiker.

    Tales of the Dying Earth - klassisk fantasy fra 1950-1984

    The Broken Earth Trilogy - hvor alle tre bøger har vundet Hugo-prisen for bedste fantasy. Forfatteren er den eneste, der har vundet prisen 3 år i streg

    Something Wicked This Way Comes - også klassisk dark fantasy fra 1962

    Og noget helt andet: Sputnik, Min Elskede - en Haruki Murakami-bog. Jeg har mange litterære venner, som har læst dansk og/eller litteraturvidenskab, og flere har anbefalet den til mig, hvis jeg skal læse andet end fantasy.

    Guldager22-02-24 17:33

  • ★★★★1

    Thomsen - får du set alle de film, du køber?

    Nej da. 

    Det går op og ned i perioder. Lige nu gamer jeg mere og er begyndt at læse lidt fiktion igen, så det bliver højst til 1-2 film om ugen. Men i andre perioder ser jeg gerne det samme om dagen.

    Det svarer lidt til at spørge en bogsamler, om han/ hun/ den/ det får læst alle de bøger, vedkommende køber.

    Det rigtige svar er selvfølgelig, at man køber, fordi man har lyst til at se dem (på et tidspunkt). 

    Jeg kan i øvrigt frækt oplyse, at jeg heller ikke har læst alle de ca. 1000 bøger, jeg har stående på reolerne. 

    thomsen23-02-24 11:18

  • ★★★★★★1

    Det svarer lidt til at spørge en bogsamler, om han/ hun/ den/ det får læst alle de bøger, vedkommende køber.

    Ved hvad du mener - det er dog væsentlig hurtigere at se en film :)

    Jeg er ikke så god til at have en større mængde bøger eller film, jeg ikke har læst/set - det stresser mig lidt. Det er total fjollet, for det burde jo ikke gøre noget. Omvendt er det meget godt, jeg har det sådan, for det begrænser mine indkøb en smule.

    Guldager23-02-24 11:37

  • ★★★★★★1

    Nej da. 

    Det går op og ned i perioder. Lige nu gamer jeg mere og er begyndt at læse lidt fiktion igen, så det bliver højst til 1-2 film om ugen. Men i andre perioder ser jeg gerne det samme om dagen.

    Det svarer lidt til at spørge en bogsamler, om han/ hun/ den/ det får læst alle de bøger, vedkommende køber.

    Det rigtige svar er selvfølgelig, at man køber, fordi man har lyst til at se dem (på et tidspunkt). 

    Jeg kan i øvrigt frækt oplyse, at jeg heller ikke har læst alle de ca. 1000 bøger, jeg har stående på reolerne. 

    Jeg har også et par hundrede film jeg ikke har set - jeg håber på det sker, men der er altid lige noget andet .... :-)

    Wayne23-02-24 12:28

  • ★★★1

    Jeg har også et par hundrede film jeg ikke har set - jeg håber på det sker, men der er altid lige noget andet .... :-)

    En anden film…. :)

    Gormanden23-02-24 15:18

  • ★★★★★★1

    En anden film…. :)

    Eller serie :-)

    Wayne23-02-24 15:28

  • ★★0

    Og noget helt andet: Sputnik, Min Elskede - en Haruki Murakami-bog. Jeg har mange litterære venner, som har læst dansk og/eller litteraturvidenskab, og flere har anbefalet den til mig, hvis jeg skal læse andet end fantasy.

    Han er en af mine yndlings forfatterer og jeg tænker at lige den bog er en god indgangs vinkel til ham. Og jeg fatter sådan set ikke meningen i hans bøger, jeg kan bare godt lide hans univers:-).

    Weird_J23-02-24 17:29

  • ★★★★0

    Jeg køber ikke rigtig film mere, men har alligevel en masse stående, som jeg aldrig har fået set - nogle af dem købt for 10+ år siden.

    Tilgengæld køber jeg en del amerikanske tegneserier, som jeg heller ikke når at læse :)

    chandler7523-02-24 17:17

  • ★★1

    Det er vel sådan det er med at være samler:-)

    Weird_J23-02-24 17:28

  • ★★★★1

    Det er vel sådan det er med at være samler:-)

    Jeg betragter mig nu ikke rigtig som samler - egentlig vil jeg nok gerne have så få ting som muligt, men jeg kan alligevel ikke lade være med at købe alle de tegneserier, som jeg synes ser interessant ud.

    Det sker så også af og til, at en del af dem bliver solgt videre til en slik, selvom jeg ikke har fået læst dem.

    chandler7523-02-24 18:39

  • ★★★★0

    Var et smut inde i byen i dag. Hentede en enkelt bestilling fra Sound:

    Invasion of the Body Snatchers (1978) - 4K UHD - Arrow limited edition hardcase - jeg har egentlig filmen i flere forskellige udgaver - en gammel BD fra Arrow og Kinos 4K UHD fra 2022, men jeg var nødt til at have denne også. Det er rendyrket nostalgi. Jeg kan huske, første gang jeg så den på DR engang i 1980'erne. Jeg vakler stadigvæk mellem, om det er denne eller originalen fra 1956, der er den bedste filmatisering af bogen. Jeg holder nok lige meget af dem begge.

    Kinos 4K-udgave fik lidt røg for nogle problemer med deres komprimering, men Arrows nye udgave skulle til gengæld stå super flot og være den definitive version.

    Bagefter smuttede jeg forbi Faraos for at ose og faldt over en enkelt film på tilbud:

    Ishirô Honda Double-Feature: The H-Man and Battle in Outer Space (1958, 1959) - Eureka limited edition - jeg køber sjældent ind hos "Cigaren" medmindre de har udsalg, eller der er et eller andet, der er ved at udgå, som de stadigvæk har på lager. Men jeg faldt over denne dobbeltforestilling med to japanske B-science fiction-film til kun 99 kr. Det var oven i købet den limited edition med slipcover, som er udgået for flere år siden. 

    thomsen23-02-24 20:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen