Forum - Forum-tråd: Dagens Platte

Dagens Platte

  • ★★★★★★0

    En mand går til doktoren og så siger han meget fortvivlet. "Doktor, du er nødt til at hjælpe mig." " Jeg står i den trælse situation at jeg har ikke mindre end fem tissemænd.”

    Lægen svarer: “Nå da, hvordan passer dine bukser?”.

    Manden svarer: “Som en handske”

    Wayne13-03-24 15:30

  • ★★★★★★0

    Der er planlagt at lave et område for visse typer af rygere - navnet er også afsløret;

    Bong-bong Land....

    Wayne22-03-24 09:00

  • ★★★0

    Der er planlagt at lave et område for visse typer af rygere - navnet er også afsløret;

    Bong-bong Land....

    Og et for spioner

    Bond-Bond Land … 

    Gormanden22-03-24 12:32

  • ★★★★★★2

    Jeg talte i lang tid med en feminist. og pludselig så fortalte hun mig om “Dwayne Johnson reglen”. jeg havde aldrig hørt om den før og bad hende derfor om at forklare mig den i nærmere detaljer. Hun sagde så at Dwayne Johnson reglen er, at for at finde ud af om noget er upassende at sige til en kvinde, så skal man bare forestille sig, om man turde sige det, hvis det var Dwayne Johnson, der stod overfor en.


    Jeg synes det gav utrolig god mening, så jeg sagde derfor til hende: "Jeg synes du har et utrolig flot bryst!”

    Wayne 8-04-24 09:44

  • ★★★★0

    [Slettet grundet træthed]

    dyg 8-04-24 10:11

  • 0

    To politibetjente var kaldt ud til en kirkegård, hvor præsten havde fundet to døde grise, som var blevet efterladt der. De to betjente var tydeligvis trætte af at skulle beskæftige sig med en så kedelig opgave og sagde til præsten:

    - Vi troede at I præster selv tog jer af, jeres døde?

    Præsten: Det gør vi også, men inden kontakter vi altid deres pårørende. 

    Verbal 8-04-24 10:37

  • ★★★★★★1

    En fyr der kommer gående ned i supermarkedet. han går fuldstændig i sine egne tanker da der pludselig er en kvinde der vinker til ham. Han tænker, hvor i alverden hun skulle kende ham fra. Kvinden kommer nærmere og stopper op foran ham. Hun siger: “Ej, det er godt nok længe siden!”

    Manden tænker sig grundigt om, men kan ikke huske at have set kvinden nogen steder før og spørger hende, om de kender hinanden og hvor de skulle kende hinanden fra. Kvinden svarer hurtigt: “Ja, du er faren til en af mine unger.”.

    Nu går manden i panik, og hans tanker begynder at fare rundt. Han kan kun komme i tanke om en enkelt gang, hvor han har været sin kone utro. Med en rystende og bævende stemme for han fremstammet: "Åh, jamen så det er altså dig, stripperen der kom ud til min vens polterabend for et par år siden. "Hende som jeg ordnede godt og grundigt på poolbordet lige før vi skulle spise?”.

    Kvinden ser rystet ud, og svarer så: “Nej jeg er din søns dagplejemor”

    Wayne12-04-24 11:06

  • ★★★★★★0

    En mor kom hen for at hente sin datter fra 0 klasse. Da hun fandt hende var hun i gang med at stå på hænder op af en mur. Moderen siger: “Jeg vil altså ikke have at du står på hænder. Når du gør det så kan alle drengene se dine trusser.”. Pigen siger: “Ok mor.”. Næste dag, der kommer pigen hjem fra skole. Moderen bemærker at hun har beskidte fingre og siger derfor: “Nu har du vel ikke stået på hænder, så drengene kunne se dine trusser igen vel?!”. Pigen siger: “nej nej bare rolig mor. Jeg har stået på hænder, men jeg tog mine trusser af inden”

    Wayne25-04-24 07:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen