Forum - Forum-tråd: Fodboldtråden

Fodboldtråden

• 0

Det vil være interessant hvis Nigeria vinder. Så møder Argentina et topmotiveret hold, som har alt at spille for.

Whispering Horse22-06-18 18:17

• ★★★★★★0

SKAL dommeren egentlig reagere på VAR, eller er det op til ham selv?

davenport22-06-18 18:19

• ★★★0

Deres koncept er som udgangpunkt idéforladt - uagtet hvor meget de kæmper. :) Det er som om, at funker det ikke 100% ud fra konceptet, hvis initiativet er overladt til dem, aner de kære islændinge ikke hvad de skal gøre. Det lader dog til, at de har hævet niveauet en smule i takt med at Nigeria har været farligere.

Dolphinfriendly22-06-18 18:21

• ★★★★★0

Super mål af Nigeria til 2-0. :)

NightHawk22-06-18 18:34

• ★★★0

Puha, Musa gør ondt på Island. Først et fantastisk langskud og så tørrer han lige hele forsvaret.

Dolphinfriendly22-06-18 18:35

• ★★★★★0

Ja, det er jeg sådan set ikke uenig i. Jeg synes dog, at det simple koncept fungerede glimrende for Island i første halvleg. Men du har helt ret i, at der så heller ikke er så meget mere at komme med fra deres side. :)

NightHawk22-06-18 18:41

• ★★★★★0

Puha, Sigurdson med en gevaldig afbrænder. Det var Islands mulighed for at komme tilbage i kampen. Men som anden halvleg har forløbet er sejren til Nigeria fuldt fortjent.

NightHawk22-06-18 18:43

• ★★★0

Ikke engang straffe kunne Island komme igen på. De har været fuldstændigt fraværende i 2. halvleg, fortjent at Nigeria vinder. Selvom det lykkes Island at dæmpe de funky trøjer i 1. halvleg. :)

Dolphinfriendly22-06-18 18:44

• ★★★★★0

Nu bliver sidste runde i denne gruppe godt nok spændende og det mest bizarre er, at Argentina på trods af at have spillet rigtig dårligt, stadig har mulighed for at gå videre med en sejr over Nigeria.

Ud over vores egen landsholds-trøje er Nigerias en af de mest charmerende ved VM. Jeg kunne godt være fristet til at købe en, hvis det er muligt. :)

NightHawk22-06-18 19:03

• ★★★1

Hehe absolut. De blev dog vist udsolgt i løbet af et par timer. :)

Dolphinfriendly22-06-18 19:17

• ★★★★★★2

Lidt skosværte og du bliver kongen af København :D

davenport22-06-18 19:26

• 0

En underholdende første halvleg mellem Schweiz og Serbien. Ligefør jeg vil kalde det den mest underholdende indtil videre. To hold der gerne vil fremad.

Whispering Horse22-06-18 20:51

• ★★★★★★0

Jeg har kun set lidt af anden halvleg og der har Schweiz klart fortjent at vinde.

T. Nielsen22-06-18 21:45

• 0

Det har været meget lige hele kampen i gennem, hvor det har bølget frem og tilbage. Serbien har haft deres muligheder for at score yderligere. Især i første halvleg havde de masser af chancer til øge deres føring. Men hold fast en kamp, den klart bedste kamp indtil videre og ikke mindst en fantastisk stemning blandt tilskuerne.

Whispering Horse22-06-18 21:55

• 0

En meget underholdende 1. halvleg mellem Belgien og Tunesien, hvor Belgien - og især Lukaku - ser skræmmende ud.

Og så kan jeg bare ikke holde ud at høre på hende Nadim i studiet. Skifter kanal når hun begynder at hakke sig gennem en sætning...

Popeye23-06-18 15:08

• ★★★★★0

Nå, så bliver det spændende at se, om Sverige kan levere endnu en overraskelse, når de møder Tyskland om cirka 10 minutter på TV2. Tyskland er selvfølgelig kæmpe favoritter, men Sverige holdt på den anden side stand over to kampe mod Italien, som aldrig formåede at score. Ender kampen uafgjort er tyskerne næsten ude.

NightHawk23-06-18 19:51

• ★★★★★0

Sverige foran med 1-0. Jeg synes egentlig det er ganske fortjent.

NightHawk23-06-18 20:38

• ★★★★★0

En super redning af Neuer i sidste sekund gør, at Tyskland ikke er bagud med 2-0. Fortsætter tyskerne med det niveau, de har leveret i første halvleg, så er det farvel og tak allerede efter to runder. Især tyskernes forsvar er katastrofalt ringe.

NightHawk23-06-18 20:50

• ★★★0

Jeg har aldrig set Tyskland spille så ringe før. Opper de sig ikke, render de ind i en umiddelbart velfortjent øretæve.

Dolphinfriendly23-06-18 21:05

• ★★★★★0

Man må sige, at de nu også langt om længe er kommet op i gear. Jeg tror ikke svenskere holder til det pres og tempo i længden.

NightHawk23-06-18 21:16

• ★★★0

Nej, tyskerne er startet flot i anden halvleg. Damn, nogle chancer de har haft.

Dolphinfriendly23-06-18 21:19

• 0

Det er rent powerplay.

Whispering Horse23-06-18 21:23

• ★★★0

Med det uheld tyskerne havde foran målet, er den sidste kasse fortjent. Nøj, en afslutning - Kroos må blive årets tysker! :D

Dolphinfriendly23-06-18 21:59

• ★★★★★0

Ja, sejren var fortjent nok og jeg sad og tænkte, at de garanteret scorede på det frispark, hvilket de så også gjorde. Typisk Tyskland. Og ja Kroos bliver ny national helt. :)

På den anden side kan jeg ikke lade være med at have ondt af svenskerne. Fanme surt show at tabe i de sidste sekunder efter så flot en fight.

NightHawk23-06-18 22:05

• 0

Tyskland spillede ganske fint i anden halvleg. Det er ret svært at spille mod et hold som spiller med 11 spillere på egen banehalvdel og knap nok spiller på kontra men bare banker bolden op i den anden ende når de får den. Alligevel tilspiller Tyskland sig flere store chancer og havde allerede kort inden målet et skud på stolpen med Brandt.

Whispering Horse23-06-18 22:06