Forum - Forum-tråd: Fodboldtråden

Fodboldtråden

  • ★★★0

    Haha svenskernes træner fik lige en hjerneblødning til sidst og blev til Vinnie Jones. :) Aner ikke hvad der skete, men han var en kende sur på tyskerne. 

    Dolphinfriendly23-06-18 22:33

  • 0

    Han mente åbenbart at Tyskland havde været hånende overfor svenskerne efter scoringen, hvor de havde jublet overfor dem.

    Whispering Horse23-06-18 23:04

  • 0

    Det var godt nok to helt igennem elendige kampe der har været spillet i dag. Panama er det dårligste hold ved VM og det siger mere om dem end England at de får så mange tæv. Senegal og Japan leverede det ene dårlige forsvarsspil efter det andet. 

    Må erkende at jeg synes niveauet ved dette VM indtil videre har været meget lavt. Det kan dog også være for at der er så mange dårlige hold med, når de store hold møder hinanden bliver det forhåbenlig bedre. Portugal - Spanien var god og endnu bedre var Serbien -Schweiz.

    Og aftenens kamp har også rodet lidt bod på det hele. Colombia er en nydelse at se på. Vi er vant til at det er Brasilien der spiller sambafodbold, men de har ikke for alvor spillet offensivt fodbold siden 80erne. I stedet for er det Colombia der står for det tekniske og flotte fodbold og de har også været det klart bedste hold i første halvleg.

    Whispering Horse24-06-18 20:44

  • 0

    Jeg er også overrasket over hvor mange Colombianere der er. Ikke mindst i forhold til at det er i Rusland. Det er en fantastisk kulisse de giver. Så må vi bare håbe at der ikke er nogle der laver selvmål.

    Whispering Horse24-06-18 20:50

  • ★★★★★★0

    I det hele taget er jeg forundret over at der er fans fra de mange lande. Især u-landene. Jeg har sgu da ikke råd, hvordan får en senegaleser så råd? It's fucking mindblowing...

    davenport24-06-18 21:01

  • ★★★0

    Columbia viser højt, højt format. Indtil videre et af turneringens mest underholdende hold. Polen er tilgengæld enormt skuffende.

    Dolphinfriendly24-06-18 21:37

  • ★★★★★★0

    Ja, det er sgu en fornøjelse at se på

    davenport24-06-18 21:38

  • 0

    Polen har ingenting vist overhovedet. Det er et VM og de viser ingen passion overhovedet. I det mindste kan man forvente at der bliver kæmpet igennem.

    Colombia spiller ligesom de gjorde ved VM i Brasilien, enormt underholdende. Højt tekniske niveau og samtidig er det også spillere som har spillet sammen i lang tid og modsat Polen kan man altid forvente at de giver sig 100 procent. Det er også svært at gøre andet med den fantastiske opbakning. Det er jo nærmest som at spille på hjemmebane. Derudover har de et langt bedre forsvar end for fire år siden og har Falcao med.

    Det bliver spændende at se Senegal og Colombia i den sidste kamp, for Colombia skal stadigvæk vinde for at gå videre.

    Whispering Horse24-06-18 21:47

  • ★★★0

    Polen er altid elendige under slutrunderne, men jeg havde forventet noget mere denne gang. I kvalen var de suveræne. Virkellgt dårlig indstilling og elendig taktisk forberedelse præger deres spil.

    Dolphinfriendly24-06-18 21:56

  • ★★★★★★1

    Kæft, altså. Ham den ene kommentator på TV2 er et totalt brokhoved. Han er så negativ. Jeg er pænt træt af at høre på ham. Synes DR gør det bedre på den front. 

    davenport25-06-18 17:47

  • ★★★1

    DR er længder foran TV2, både i forhold til kommentering og studie.

    Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg synes, det er påfaldende, hvor stor enighed der er om netop det på de sociale medier især.

    HonoDelLoce25-06-18 18:15

  • ★★★★★0

    Kæft, altså. Ham den ene kommentator på TV2 er et totalt brokhoved. Han er så negativ. Jeg er pænt træt af at høre på ham. Synes DR gør det bedre på den front. 

    Jeg er helt enig.

    Generelt synes jeg bare, at DR er bedre på stort set alle fronter, hvad VM dækningen angår. Morten Ankerdal og de eksperter de har med i studiet hos TV2, synes jeg dog gør det helt ok, men selve måden de har lavet studiet på er hamrende kedeligt og tamt. Her har DR virkelig skudt papegøjen ved at lave studiet (sidst var det på Bryggen i København) ved havnen i Aarhus. Ud over at denne sammenklappelige træhytte model i princippet kunne ligge hvor som helst, er selve designet også bare mega hyggeligt og ved at det ligger ud til vandet og der er en masse mennesker rundt omkring, giver det bare et helt andet liv og stemning end hos TV2.

    På et tidspunkt havde TV2 flyttet deres fodbold-studie ind i Tivoli, hvilket gav god mening, både fordi de laver Go'morgen Tv derinde fra men også i forhold til at kunne matche DR's stemning. Af uransagelige årsager har TV2 nu valgt at gå tilbage til studiet indefor. :P Ak, ja men de lærer det jo nok en skønne dag. :)

    NightHawk25-06-18 18:24

  • ★★★★★0

    Så vandt Uruguay lige en stensikker 3-0 sejr over Rusland og sikrede sig førstepladesen i puljen. Dvs. at de højst sandsynligt skal møde Portugal med mindre, at Iran laver et mirakel. De er lidt svære at blive kloge på Iran. I første kamp mod Marokko spillede de helt ad helvedes til og var svinsk heldige med at hive en sejr i land. Til gengæld spillede de overraskende godt mod Spanien og var pænt uheldige med ikke at få uafgjort. Så det bliver helt sikkert den kamp jeg skal se i aften.  

    NightHawk25-06-18 18:30

  • ★★★★★0

    Jeg tænker i øvrigt mht. hvis man har lyst til at være med i Power Ranking legen, at man, når puljerne er færdig-spillet og inden knald eller fald kampene går igang, kan lave en ny power ranking eller ændre den man havde i forvejen, hvis en eller flere af de tidligere valgte hold er røget ud i gruppespillet eller, at man blot har lyst til at skifte ud. Men det er så også sidste udkald, og de samme regler som sidst med en top fem og en dark horse. :)

    NightHawk25-06-18 18:38

  • 1

    Jeg holder på de samme hold som tidligere :). Dvs. Brasilien og Tyskland med Kroatien som dark horse. Så gør ingen forskel for mig.

    Jeg kan se at det er godt at jeg ikke kan tage TV2. Jeg havde tænke på at anskaffe mig TV2 Play med VPN, men er gået fra det igen, så det bliver DR og SVT og resten finder jeg et eller andet sted på nettet. Nu har jeg set hvilke folk de bruger på TV2 og så synes jeg ikke det er så mærkeligt at de får kritik. DRs er heller ikke allesammen lige gode. Francis Dickoh siger en masse, som andre kunne sige mere præcist og på kortere tid og de to kvinder er heller ikke for gode at høre på. Flemming Povlsen er dog som altid god. Han har indsigt og er behagelig og god til at forklare og siger hans mening, i stedet for de samme floskler som alle andre. Mads Junker og Mikkel Bischoff kan jeg også godt lide og så er der naturligvis Morten Bruun som kommentatorer. I det hele taget de fleste af dem de har lånt fra Discovery.

    Og så får de Brian Laudrup senere i turneringen, som også plejer at være en fremragende ekspert og kommentator.

    Og tager man så DRs egne foretrækker jeg også Andreas Kraul, Henrik Liniger og Henrik Fallesen.

    Whispering Horse25-06-18 19:10

  • ★★★0

    Enig mht kommentatorerne. Særligt Nadia Nadim falder desværre ret ofte igennem, men hun fremstår også nybegynderusikker. Det bliver fedt med Michael Laudrup til semifinale- og finalekampene, han plejer at være enormt skarp og direkte. Hvornår begynder Brian Laudrup? Igen enig, mht ham.

    Dolphinfriendly25-06-18 19:29

  • 0

    Han skal også komme til semifinale- og finalekampene, hos DR. Han bliver dog kommentator og ikke i studiet, men det gør han også ganske fint.

    Whispering Horse25-06-18 19:44

  • ★★★★0

    Det lyder nok ikke så sympatisk, men jeg skal anstrenge mig for at høre/forstå, hvad Nadia Nadim siger...

    chandler7525-06-18 19:52

  • ★★★★★★0

    DR kan jo også bare sige: Josefine Høeg & Tina Müller !!! Allerede der er de jo banelængder foran... Josefines jokersmil er bare en sællert, og Müller er gennemført sød!

    davenport25-06-18 19:53

  • ★★★★★★0

    Jeg ser med på DR3, for jeg kan ikke holde de horn ud, som Iranerne har med. Det er ren vuvuzela. Men fint nok. Indtil flere optræk til slåskampe, så der kommer nok nogle kort undervejs..

    davenport25-06-18 20:13

  • ★★★★★0

    Det var dog en helvedes larm, der er på stadion. Det lyder som de hæslige vuvuzela horn har fundet vej til Rusland. Ud over atom bomben er det en af de værste opfindelser, der nogensinde er lavet. :P 

    Jeg har nu skruet så meget ned for lyden, at jeg næsten ikke kan høre hvad kommentatorerne siger. 

    NightHawk25-06-18 20:31

  • ★★★★★★0

    Får altid lyst til Dumle, når Spanien spiller...

    davenport25-06-18 20:35

  • ★★★★★0

    Wow, sikke et mål af Portugal. 

    NightHawk25-06-18 20:46

  • ★★★0

    Sindssygt at placere den så perfekt, og så i løb med ydersiden. 

    Dolphinfriendly25-06-18 20:50

  • ★★★★★0

    Quaresma har lavet den slags afslutninger tusind gange før, og det er også samme måde han slår indlæg på fra venstresiden. Det er nærmest hans varemærke. Selvom at han har scoret ligeså flotte mål med samme metode før, så er det lidt mere specielt at gøre det til VM.

    Kruse25-06-18 21:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen