Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★★★0

    Haha sjovt:-D

    Genkendte ikke citatet. Hmm. 

    Lars! 1-06-19 23:04

  • ★★★★0

    Saving Private Ryan 4K vs 2K

    Efter firmwareopgradering og ordentlig indstilling af projektor var det tid til en 75 års fejring af D-Dag nu på torsdag.

    Efter et par skift frem og tilbage mellem scener fra de to versioner måtte vi bare konstatere, at der var betragtelig forskel i både detaljegrad og farvepallette. Sidstnævnte væsentlig mere imponerende i 4K versionen.

    Bruce 1-06-19 23:25

  • ★★★★★1

    Lige set Michael Mann's kedeligste film tror jeg, Blackhat, Chris Hemsworth som den berygte og dømte mesterhacker, det er så det som det er, det var slet ikke filmens problem.

    Nej Problemet er mere filmen ved ikke rigtig hvad den vil være, vi starter ud med lidt hackning fra skurkens side af, i nogle highdetail CGI macro optagelser af en computers indre, man sku tro det var David Fincher der havde lavet de sekvenser, de var horrible men ekstrem detailed, som Fincher jo er glad for, bare tænk Panic Room. Og vi får også USB Porn aka. se en USB key blive indført i en pc men set fra USB portens side af.

    Så ja det handler om hacker, men også den Chinese Goverment, så ohh ku det være en polistisk thriller ting, hvor to modparter med vidt forskellige kultur mødes ala. Rising Sun, som jeg rent faktisk godt kan li. Nope, det tættestes vi kommer på det er USA siger Kina skal ikke ha adgang til vores intel, og Kina siger vores forhold til USA er meget ustabilt.

    Men er det så en action mættet thriller som Heat nooope, det tætteste vi kommer er en side, hvor skurkene står stille og venter på en gruppe SWAt agtig team dukker, op, hvorefter de mejer dem ned en efter en.

    Men men er det så en film, hvor meget virker realistisk, og personer fortager fornuftige valg ud fra deres karakter, haha.

    Vi har en scene, hvor vores Team, skal ha rekonstrueret en harddisk data, for at finde den onde hacker, men hertil skal de bruge NSA's hjælp, og det vil NSA ikke være med til, så vores Hacker Thor, får en NSA ansat til at klikke på et link og downloade en fil, og derved skabt en backdoor. en NSA ansat på top level...

    Har filmen så de her moments, hvor vores karaktere udveksler dybe samtaler...

    Tjaa. to fra teamet har følgende samtale, efter de lige har funderet over, hvor langt de er villig til at gå for at fange skurken.

    I'm gonna ask you a personal question, you don't have to answer it.

    Who did you lose at 9/11 ?

    My Dad

    Og det var den samtale de køre i en bil har den udveksling, og der referes ikke til den mere.

    Og 3. 2. 1. on cue forudså jeg den obligatoriske sexscene, mellem vore "helt" og hans ven's søster. fokuseringen på hendes korte nederdel var alt for telling, sågar med en lille Michael Mann'sk slightly from above camshot.

    Så vil jeg satme heller se hans Miami Vice igen, Blackhat var godt nok bare kedelig, og alt alt for lang.

    2/6

    Elwood 2-06-19 01:01

  • ★★★★★0

    Blackhat - skulle for resten have et helt forfærdeligt lydspor. Ikke set den. 

    Lars! 3-06-19 16:24

  • ★★★★0

    Gensyn med Personal Shopper, som er på Netflix. Virkelig godt syn og jeg nyder den vinkel på åndeverdenen, som er dejlig fri for de sædvanlige Hollywood klicheer. Den mindede mig lidt om Hanekes ‘Hidden’ selvom de er forskellige. Skøn film.

    Babo 3-06-19 17:23

  • ★★0

    Chernobyl (2019)

    ... Fuck, det var godt!

    9/10.

    Mikkel Abel 5-06-19 14:23

  • ★★★★★★0

    Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

     

    Måske kan det lyde underligt, men kan film ville underholde for meget? Måske? Men uanset så virker det som om at folk bag en del store effektfilm i dag er så nervøs for at publikum skal kede sig at de konstant overlæsser deres produktioner med farvestrålende effekter og storladne optrin.

    Samtidig misser de ifølge mig desværre så også både at fortælle en historie så den bliver fængende eller at skabe interessante eller bare følgeværdige karakterer, man når eller gider at leve sig ind i.

    Faktisk er det lidt ærgerligt, for jeg kan i bund og grund godt lide den verden de har bygget op til disse fortællinger, baseret på Harry Potter universet.

    Og med et godt manus, har jeg ærligt ofte indtrykket af at instruktør Davis Yates kan skabe voldfede eventyr- og fantasyfilm. Hans lidt mere slow moving og mindre hektiske stil end mange af hans samtidige, giver flere scener et skær af noget episk, noget seværdigt og medrivende.

    Men hvad hjælper det, når man aldrig helt er med, men blot sidder og småkeder sig i store dele af filmen.

     

    Bedømmelse: 5/10

    T. Nielsen 6-06-19 15:29

  • ★★★★★0

    J.K. Rowling er ret så middelmådig når det kommer til at skrive film-manuskripter. Ærgerligt, at de ikke fortsatte samarbejdet med Steve Kloves(eller hyrede en anden manusforfatter), som skrev alle manuskripterne til Harry Potter-filmene.

    Kruse 6-06-19 16:32

  • ★★★★★★0

    J.K. Rowling er ret så middelmådig når det kommer til at skrive film-manuskripter.

    Hvis dette er hendes niveau, så er der ikke meget at komme efter nej.

    T. Nielsen 6-06-19 19:10

  • ★★★★★★0

    Omohide poro poro (1991)

     

    Jeg har egentlig ikke så meget kritik at smide efter denne japanske tegnefilm, uden at jeg kedede mig bravt og det igennem samtlige næsten 120 minutter.

    Instruktør Isao Takahata, der også iscenesatte mesterværket ” Hotaru no haka/Grave of the Fireflies”, instruerer ellers med sikker hånd sin fortælling om en ung kvinde der under en ferie på landet, tænker tilbage på sin opvækst. Det kommer der både visuelt smukke og rolige rørende momenter ud af, indrammet i en god omgang nostalgi.

    Dramaet er måske til at overse, men det gør mig egentlig mindre. Jeg blev ganske enkelt bare ikke fanget af fortællingen, dens kvaliteter til trods. Så er man til stilen og denne type historier, skal man ikke lade sig afskrække.

     

    Bedømmelse: 4/10

    T. Nielsen 6-06-19 19:28

  • ★★★★★★0

    Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

     

    Jeg skal gladeligt indrømme, at jeg var ret begejstret for den første film, som måske nok både var ren kitsch og total overfladisk, men også var glad og opløftende, som når amatører lykkes med en musical.

    Måske også især takket være A.B.B.A.’s fantastiske iørefaldende popsange, som jeg siden barndommen har haft en svaghed for.

    Denne efterfølger derimod får både A.B.B.A.’s sange til at fremstå som MGP muzak, ”glimrer” med sit fravær af en historie eller et forsøg på en og så forsøges der for hårdt på at poppe hele scenariet op, til det næsten bliver ubærligt uncool og trættende kedeligt.

    Der er også en hårfin balance i musical genren, for om det fremstår naturligt og som en del af fortællingen når skuespillerne bryder ud i sang, eller som her hvor det kommer til at virke påklistret og kunstigt på de mest ufede måder.

     

    Bedømmelse: 3/10

    T. Nielsen 6-06-19 19:54

  • ★★★★★★0

    Goodbye Christopher Robin (2017)

     

    Historien om hvordan ”Peter Plys” blev til, hvad der inspirerede forfatter Alan Milne til dette fantastiske univers er blevet til et ret typisk britisk drama. Velspillet, solidt funderet i den tid den foregår i og godt håndværk.

    Den holder dog ikke helt niveau med de bedste af andre lignende biografiske film i samme stil. Først troede jeg, at karakterernes lettere aparte stil og fortællingens lidt skæve abrupte tilgang var et forsøg på et frisk pust.

    Men som filmen skred frem, fremstod disse tiltag mere som et ikke helt igennem vellykket manus til at bakke sin ellers både rørende og ofte også lidt tragiske beretning op.

    Jeg anede så ikke, at der faktisk lå så meget bag historierne om ”Tusindmeter Skoven” og alle de kære karakterne der befolker denne. Så uanset, var filmen et givende indblik bag, selv om jeg kunne have ønsket at den havde turde udfordre mig mere til at ville investere mine følelser i persongalleriet.

     

    Bedømmelse: 6/10

    T. Nielsen 6-06-19 20:20

  • ★★★★★★0

    Omohide poro poro (1991)

    Isao Takahata har både lavet den bedste (Grave of the Fireflies) og den værste Ghibli-film, som netop er Only Yesterday. 

    Guldager 6-06-19 20:23

  • ★★★★★★0

    Isao Takahata har både lavet den bedste (Grave of the Fireflies) og den værste Ghibli-film, som netop er Only Yesterday. 

    Den var du heller ikke så vild med så. Hvad ville du rate den?

    T. Nielsen 6-06-19 20:27

  • ★★★★★★1

    Den var du heller ikke så vild med så. Hvad ville du rate den?

    Også 4/10. Er enig med dig - den er såmænd fin nok lavet, men temmelig kedelig 

    Guldager 6-06-19 21:33

  • 0

    Jeg har set de første seks afsnit af sæson 2 af Legion og den tager første sæson og skruer det lige op en smule. Det er som at se Twin Peaks på syre kan jeg forestille og rent David Lynchsk. Plottet er egentlig ret ligetil, men den skifter mellem fortid, nutid og fremtid, så man aldrig er helt sikker på hvor man befinder sig og så putter den også ofte seeren i Davids sindstilstand hvilket vil sige at det til tider er svært at determinere hvad som er virkeligt og hvad der foregår indeni Davids hoved.

    Billedsiden er som altid skøn og så har den et af de bedste scores, hvor Noah Hawley viser sin forkærlighed for Pink Floyd, Velvet Underground og andre bands fra den tidsperiode. Men man skal godt nok holde tungen lige i munden for at følge med, så fuld koncentration er påkrævet.

    Whispering Horse 7-06-19 21:13

  • ★★★★0

    A Prayer Before Down

    Knockout af en film. Man føler sig næsten helt forslået bagefter. Filmen er præget af tætte nærbilleder af kød og knogler, der fortælle mere i en enkelt gestus end dialog. En stærk film med en autencitet, der er sjælden i genren. Ingen tvivl om filmen status som kommende klassiker. A24 har gjort det igen.

    Den er på Netflix, så ingen undskyldninger.

    Babo 8-06-19 08:57

  • ★★★★0

    Bone shaking tv spot. Kan sgu ikke lige får armene ned igen :)

    m.youtube.com/watch

    I aften skal jeg se instruktørens Johnny Mad Dog. 

    Babo 8-06-19 14:36

  • ★★★★0

    Mile 22

    Kan ikke beslutte om det var en bunke lort eller blot ligegyldig. Underholdende, men Berg lidt på dybt vand her med et mudret plot, som er skidt håndteret. Fint med en hovedrolleindehaver der er psykisk ustabil, men Whalberg er på grænsen til at være irriterende og de er ihvertfald heller ikke særlig subtile omkring det. Slutningen var søgt. Tror alligevel det var noget lort. 

    Babo 8-06-19 18:03

  • ★★★★★★1

    The Meg

    Don´t

    davenport 8-06-19 22:40

  • ★★★★0

    The Meg

    Don´t

    But why did you? :)

    Babo 8-06-19 23:12

  • 0

    The Meg

    Don´t

    Den så jeg også i dag. Helt på højde med Jaws 3, som jeg så forleden.

    Popeye 9-06-19 00:08

  • ★★★★★★0

    Mine øjne bløøder, så jeg stvaver nåk forkerd...

    davenport 9-06-19 00:15

  • ★★★★0

    The Meg

    Don´t

    Lol! 

    Jeg startede faktisk på den for flere dage siden. Men hver gang jeg forsøger at genoptage den, så når jeg at se måske fem minutter, før jeg får nok og finder noget andet. Jeg regner med at have set den færdig i august engang. :)

    thomsen 9-06-19 13:45

  • ★★★★0

    The Meg

    Don´t

    Hajfilm er ligesom sex. Even when it’s bad, it’s still pretty good. Selv ligger jeg på 5/10 

    chandler75 9-06-19 14:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen