Forum - Forum-tråd: Apple TV spørgsmål

Apple TV spørgsmål

  • ★★★★★0

    Jeg spammer jer lige med endnu et spørgsmål =)

    Hvad er fordelen over en 32/64gb model over den uden noget? Jeg går ud fra, at man så selv kan downloade apps fra app store, men synes ikke at kunne finde noget decideret svar på det. Hovedsageligt vil jeg gerne bruge den til DR TV, AirPlay og TV2 Play, men som jeg forstår det, har TV2 Play ikke en app til Apple TV. Kan man så købe en 32/64gb model, og downloade appen til iPad/iPhone på Apple TV og bruge den? Eller skal man holde sig til AirPlay, når man bruger TV2 Play?

    David Lund19-02-16 09:25

  • 1

    Den uden noget plads er den gamle model og meget outdated. Styringen på den nye er bedre, udvalget af apps er en helt anden klasse (Den gamle kommer med et vist antal forudinstallerede, hvor du kan slette dem du ikke vil se) og i det hele taget er det en helt anden oplevelse. 

    Du downloade apps til den nye model med plads. Jeg har ikke oplevet pladsproblemer på min 32gb. Apps fylder ikke særlig meget. DRTV, Netflix og HBO Nordic kører rigtig godt på boksen, som jeg i det hele taget synes er super lækker. Og der er også et par spil der er spas. 

    TV2 Play kan du hente som app til din telefon og så køre den til boksen via AirPlay. Det er ganske ok indtil der kommer en decideret app, som jeg er sikker på der nok skal. 

    Collateral19-02-16 09:36

  • ★★★★★1

    Aight tak! Det var alt, jeg havde brug for at vide!

    David Lund19-02-16 09:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen