Forum - Forum-tråd: Ang Lee viser film i 4K 3D, filmet ved 120 fps

Ang Lee viser film i 4K 3D, filmet ved 120 fps

  • ★★★★★★0

    www.hollywoodreporter.com/behind-screen/ang-lee-unveil-billy-lynn-873090

    Og der er lidt HDR smidt oveni hatten, for en god ordens skyld. Gad vide om den kan blive vist i Danmark under de optimale omstændigheder? Jeg synes i hvert fald, at det er en interessant udvikling og det er spændende at se om det er noget hø eller om den højere framerate mv. faktisk gør et eller andet.

    Zero Cool 7-03-16 22:50

  • ★★★★★0

    Jeg var ikke fan af den høje frame rate i Hobbitten, men giver det da gerne en chance til, inden jeg afskriver det fuldstændigt.

    David Lund 8-03-16 06:24

  • ★★★★★★0

    Jeg synes også, at det stank i Hobbitten, men ligesom alle andre nye teknikker, kan det jo være at det bare lige skal i hænderne på den rette person, for at der kommer noget godt ud af det. Det er selvfølgelig muligt, at det bare konsekvent stinker, men jeg er villig til at give det nogle chancer.

    Zero Cool 8-03-16 06:43

  • ★★★★0

    Jeg tror nok argumentet er at de 48fps PJ lavede Hobitten i ikke var nok. Det ligger for tæt op ad tv-oplevelsen og derfor effekten af, at få det til at se mere cheasy ud. 120fps skulle give det en helt anden dimension - selvom jeg også vil se det før jeg tror det.

    Tør dog slet ikke tænke på hvor besværligt det er at lave. Hver gang man fordobler frame-raten halverer man også mængden af lys kameraet kan modtage. Det betyder selvsagt, at der skal flere og større lamper til. Ang Lee må have lidt af en el-regning :)

    HDR er til gengæld et fluff-word og ingen har endnu forklaret hvad det betyder i denne sammenhæng.

    gi-jones 8-03-16 08:54

  • ★★★★★★0

    Jeg tror et af de største problemer med Hobbitten var, at bruge HFR til en film, som folk forventer skal se ud på en bestemt måde. Det ville sikkert stadig være noget hø med en anden film, men det svarer lidt til at lave den næste Star Wars-film i højkontrast sort/hvid og i 4:3 - det skal gå galt.

    Zero Cool 8-03-16 09:06

  • ★★★★0

    gi-jones: Du kan læse om det her

    www.flatpanelshd.com/focus.php

    Bruce 8-03-16 11:58

  • ★★★★0

    Jeg ved godt hvad begrebet betyder. Men at tale om at optage i HDR, er bare lidt noget vrøvl. Det kan i princippet betyder alt muligt - da der ikke er nogen standard for hvad det betyder. Men alle filmkameraer optager i princippet i højere farvedybde end vores skærme kan vise. Og biograferne kører allerede med 16bit DCP'er (hvor tv'er derhjemme indtil videre viser 8bit).

    gi-jones 8-03-16 19:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen