Disneys "Percy Jackson"-serie får en sæson 2

Seriens første sæson var et hit blandt både seere og kritikere, og nu har sæson 2 omsider officielt fået grønt lys.

Det er godt en uge siden, at 1. sæson af "Percy Jackson og olymperne" blev rundet af på Disney+. Serien er baseret på Rick Riordans enormt populære børnebøger om den unge Percy Jackson, der opdager, at de græske guder ikke blot er ægte, men at han selv er søn af en af dem.

Og Percy må lynhurtigt lære at tøjle sine nyfundne guddommelige kræfter, så han sammen med sine venner kan bremse en altomsluttende krig mellem guderne.

Men selvom 1. sæson af "Percy Jackson og olymperne" har fået enormt flotte anmeldelser og høstet ligeledes imponerende seertal, så har Disney ventet med at bestille en sæson 2. Indtil nu.

Læs også: "Labyrinth 2"-instruktør: Der er stadig liv i projektet

Disney har netop annonceret – jvf. Variety – at sæson 2 af "Percy Jackson og olymperne" har fået grønt lys.

Moovy TV interviewede seriens showrunners, Jonathan Steinberg og Dan Shotz, sidste år, hvor de to mænd bekræftede over for os, at deres plan er at lave i alt fem sæsoner af serien, som tager afsæt i Rialtons fem første fantasybøger om Percy Jackson og hans heroiske kammerater.

Således kommer sæson 2 formentlig til at tage afsæt i bogen "Uhyrernes hav" (originaltitel: "The Sea of Monsters"), hvor Jacksons bedste ven, Grover, kidnappes af kyklopen Polyfem, mens heltenes koloni angribes af titaner.

2. sæson af "Percy Jackson"-serien har endnu ikke fået en premieredato, men eftersom den først nu sættes i produktion, får vi den nok først tidligst engang i 2025.

Se vores omtalte interview med seriens skabere, Jonathan Steinberg og Dan Shotz, herunder:

Kommentarer

Disneys "Percy Jackson"-serie får en sæson 2

  • ★★★★★★0

    Et af de bedre projekter fra Disney - der er desværre alt for langt imellem, efter en ellers lovende start.

    Wayne 9-02-24 10:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen