Moovy TV: Bag om Marvels "What If...?" med seriens prisbelønnede instruktør: Bryan Andrews

Bryan Andrews har tidligere arbejdet på trendsættende tegnefilmsserier som "Samurai Jack", "Star Wars: Clone Wars" og "Primal".

2. sæson af Marvels Emmy-belønnede tegnefilmsserie, "What If...?", er netop blevet afrundet på Disney+. Sæsonen blev kickstartet lige op til jul, og julestemningen er da også i højsædet i flere af episoderne, som bl.a. byder på muntre referencer til julefilm som "Mission: Julegave" og "Die Hard".

Eller... er "Die Hard" vitterligt en julefilm? Den evindelige filmdiskussion tager vi op med instruktøren bag "What If...?", Bryan Andrews, og eftersom vi talte med Andrews over telefonen, har vi naturligvis animeret vores interview.

Læs også: Bruce Willis' mor er slet ikke i tvivl: "Die Hard" er IKKE en julefilm

Andrews har vundet hele fem prestigefyldte Emmy-priser gennem karrieren, og han er en af USA's mest hædrede animatorer/tegnere. Han har arbejdet på serier som "Primal, "Samurai Jack" og den oprindelige "Star Wars: Clone Wars", og han har også tegnet storyboards til flere af Marvels storfilm.

Nu er han så den kreative drivkraft bag "What If...?" – en serie, der viser os alternative versioner af de MCU-historier, vi kender så godt, såsom: Hvad nu hvis de heroiske avengers blev forvandlet til blodtørstige zombier? Hvad nu hvis Doctor Strange var blevet til en ond troldmand? Og hvad nu hvis kultfiguren Howard the Duck fik en nøglerolle i kampen mod galaksens onde kræfter?

Vi taler med Andrews om bl.a. Howard the Ducks store rolle i 2. sæson af "What If...", og vi får i øvrigt et enormt interessant svar, da vi spørger ind til, om Andrews og Co. har overvejet at bruge figurer fra andre franchises, som Disney også ejer. Får vi monstro nogensinde lov til at se Hulk slås mod en xenomorph fra "Alien" eller Luke Skywalker i duel med Stephen Strange?

Hele 2. sæson af "What If..." kan som sagt ses nu på Disney+, og vores interview med Andrews kan ses her:

Kommentarer

Bag om Marvels "What If...?" med seriens prisbelønnede instruktør: Bryan Andrews

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen