Forum - Forum-tråd: Disney gør en ende på "Disney Infinity"

Disney gør en ende på "Disney Infinity"

  • ★★★★★0

    Jeg overvejede at skrive en nyhed om dette, da det jo kan siges at være filmrelateret (selv om det handler om konsolspil), men jeg ved så lidt om franchisen, at jeg ville være alt for bange for at skrive noget forkert. Jeg har aldrig spillet "Disney Infinity" og er ikke helt sikker på hvilken funktion figurerne har (udover at være ganske flotte mange af dem)...

    Men for dem, der ved hvad det drejer sig om:

    www.comingsoon.net/games/news/685175-disney-infinity-series-cancelled-disney-pulls-out-of-game-publishing 

    Lars!10-05-16 23:46

  • ★★★★★★0

    Det er lidt kryptisk. Men jeg håber da stadig man kan spille det, for ellers har jeg nogle skuffede unger, når jeg går ud i Toys Ŕ Us og forlanger pengene tilbage. Vi har købt rigtig meget til det spil, alle tre versioner og et hav af figurer.

    davenport11-05-16 16:57

  • ★★★★★★0

    davenport, så vidt jeg kan se, er der en multiplayer-onlinedel til spillet, men jeg tvivler stærkt på, at de bare lukker den ned ved samme lejlighed. Hvis dine unger ikke bruger den del, er der intet der forandrer sig. Spillet stopper ligeså lidt med at virke, som at en DVD fungerer med at virke, bare fordi de lukker for produktionen.

    Zero Cool11-05-16 17:05

  • ★★★★★0

    Jeg forstår det sådan, at man fremdeles vil kunne spille det, og at der endda er nye figurer på vej til sommer fra "Finding Dory" og "Through the Looking Glass", men at de har besluttet ikke at videreudvikle det derefter. 

    Lars!11-05-16 17:22

  • ★★★★★★0

    Det svarer lidt til at EA stopper med at udgive udvidelsespakker til en udgave The Sims. Spillet kan stadig spilles, men der kommer bare intet nyt til det.

    Zero Cool11-05-16 18:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen