Forum - Forum-tråd: The Quiet Man

The Quiet Man

  • ★★★★2

    En af mine personlige klassiske feel good favoritter, John Fords "The Quiet Man" med John Wayne og underskønne Maureen O'Hara, ser ud til at have fået en ret så "kongelig" opdatering af Masters of Cinema.

    Bæveren

    The Quiet Man i dag
    Et Nej i morgen
    Bruce Springsteen boks i overmorgen

    Oh what a beautiful morning ...

    Bruce 2-12-15 09:28

  • ★★★★★★1

    God film. Desværre med Lortelyd på den BD udgave jeg har. Måske den burde skiftes ud. 

    T. Nielsen 2-12-15 13:07

  • ★★★★0

    Der står lidt om lyden her:

    Masters of Cinema advance in the audio transfer as well with a tight linear PCM - but in the superior 24-bit, authentically 1.0 channel mono - exporting Young's score beautifully. The depth and high-end are both more pronounced and richer on the UK rendering. This disc includes optional English (SDH) subtitles - sample above - (none on the Olive) and is region 'B'-locked.

    Bruce 2-12-15 13:13

  • ★★★★★★0

    Og det er netop Olive udgaven jeg har, som de nævner kort. Den har virkelig dårlig lyd, i en grad så jeg næsten kunne tro at der var fejl i udgivelsen. Der "lyder" det her jo meget bedre. 

    T. Nielsen 2-12-15 13:30

  • ★★★★0

    Jeg har været så tæt på mange gange at "hoppe på" Olive udgaven. Men fedtede mig lidt fra det, hvilket jeg er glad for nu. Havde håbet men ikke troet på en så fin en udgave af denne film.

    I øvrigt må jeg lige anbefale den nye restaurerede My Fair Lady, som ser og lyder så godt, at englene synger. Den er i klasse med Sound of Music udgivelsen.

    Bruce 2-12-15 13:48

  • ★★★★★★0

    Takker:-)

    T. Nielsen 2-12-15 15:33

  • 1

    Den bestilte jeg den anden dag, blot baseret på at MoC plejer at vælge interessante ting og at den så interessant ud. Nu er jeg da bare endnu mere spændt på at få den set. 

    Collateral 8-12-15 10:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen