Forum - Forum-tråd: 45 År (DVD)

45 år (dvd)

  • ★★★★0

    Den har jeg set rigtig meget frem til. 

    Babo 5-02-16 09:20

  • ★★★★★0

    "Weekend" var ganske fremragende, så jeg skal også have set denne på et tidspunkt.

    Kruse 5-02-16 09:42

  • 0

    Glimrende anmeldelse, men jeg forstår ikke helt ideen i, at Moovy anmelder filmen to gange? Jeg kan godt de I også skriver om ekstramaterialet, men ville det ikke være en ide, hvis I ville sætte fokus på filmens dvd udgivelse, at i evt postede samme tekst fra bio-anmeldelsen og udvidede den i stedet for at starte helt forfra med en anden anmelder?? Det er lidt dobbelkofekt og måske også lidt resursespild, idet I en anden tråd forklarer at Moovy ikke er et fuldtidsjob og at i derfor er nødt til at prioritere. Der må være andre udgivelser eller biografpremierer at anmelde?? Samtidig virker det en smule forvirrende med flere "Moovy-meninger" - hvile bør man så stole på? 

    phinefilm 5-02-16 23:05

  • 0

    Glimrende anmeldelse, men jeg forstår ikke helt ideen i, at Moovy anmelder filmen to gange? Jeg kan godt se I også skriver om ekstramaterialet, men ville det ikke være en ide, hvis I ville sætte fokus på filmens dvd udgivelse, at i evt postede samme tekst fra bio-anmeldelsen og udvidede den i stedet for at starte helt forfra med en anden anmelder?? Det er lidt dobbelkofekt og måske også lidt resursespild, idet I en anden tråd forklarer at Moovy ikke er et fuldtidsjob og at i derfor er nødt til at prioritere. Der må være andre udgivelser eller biografpremierer at anmelde?? Samtidig virker det en smule forvirrende med flere "Moovy-meninger" - hvile bør man så stole på? 

    phinefilm 5-02-16 23:06

  • 1

    At jeg kommer til at poste to identiske opslag skal ikke læses ironisk ;)

    phinefilm 5-02-16 23:07

  • ★★★★★1

    To forskellige anmeldere giver to lidt forskellige takes på filmen. Samtidig er det jo to forskellige oplevelser at se en film i biografen og at se den på DVD. Synes det er fint :) 

    Lars! 6-02-16 13:28

  • ★★★★0

    Ja det er absolut helt fint med mig også. 

    Babo 6-02-16 13:59

  • ★★★0

    #phinefilm

    Smag er en subjektiv størrelse, og det er naturligvis ikke anderledes mht anmeldere og film. Vores afsæt er at give læserne mulighed for at få mere end ét perspektiv i oplevelsen af den pågældende film, i forskellen mellem biograffilm og hjemmebiofilm. Hvilken af anmelderne du vil "stole" på er helt op til dig selv. :)

    Dolphinfriendly 6-02-16 14:05

  • ★★★★★0

    I det her tilfælde er det dog ret nemt - vi skriver meget det samme, kan jeg se =)

    David Lund 6-02-16 16:44

  • ★★★0

    Det vil måske også være mere undtagelsen end reglen, kender jeg skribenternes mangfoldige meninger ret. :)

    Dolphinfriendly 6-02-16 16:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen