Forum - Forum-tråd: A Cure for Wellness

A Cure for Wellness

  • ★★★★★★0

    Hvilen gyser skal os der foretrækker sort kaffe, fremfor sukkersød mælkekaffe så vælge? 

    T. Nielsen17-02-17 13:24

  • ★★★★★2

    Hvilen gyser skal os der foretrækker sort kaffe, fremfor sukkersød mælkekaffe så vælge? 

    TV2 Nyhederne - Udland 

    Lars!17-02-17 13:34

  • ★★★★★1

    "The Cure for Wellness" er i dén grad også en satire over nutidens krav om mindfulness og – selvfølgelig – wellness, som tidligere generationer ikke så det store behov for.

    Kurbadsbølgen kom da længe før mindfulness og spa-mulighederne, cirka hundrede år siden(?), hvor hydroterapi også var det helt store. På mig virkede det til snarere at være den verden, som filmen legede med og gjorde nar af.

    Den kan mange ting, men rigtig mange ting går også virkelig, virkelig galt. Den er langtrukken og rodet og har utilgiveligt mange plothuller og løse ender. Den er dog visuelt flot og har også et par tricks i ærmet, som dog - flest - er tyvstjålet fra bedre film. 2 stjerner herfra. 

    Lars!20-02-17 22:56

  • ★★★★0

    Fik endeligt se den i går (takket være 14 dages gratis prøve på C More). 

    Jeg lægger mig nok lidt midt imellem. 

    Scenografien og fornemmelsen for miljøet er fremragende. Skuespillet er generelt også fint. Jeg har heller ikke noget problem med, at en film tager sin tid til at fortælle en historie - hvis bare der er et ordentligt pay-off. Og det er nok her, at jeg synes, at filmen fejler. 

    For man gætter rimeligt hurtigt tingenes sammenhæng, eller sporer i det mindste sine tanker i den retning, og når filmen så ikke leverer mere, et lille twist på det man allerede har forudset halvanden time før, en uddybning, så virker de to timer og tyve minutters spilletid ærligt talt lidt i overkanten. 

    Jeg vakler mellem tre og fire stjerner - mest pga. scenografien og valg af location, som fungerer rigtigt godt som baggrund til en uhyggelig historie. 

    Som Riqon er inde på, så er der en masse løse ender, for meget der dukker op for ikke rigtigt at blive brugt til noget, der får det hele til at føles lidt som fyld. 

    thomsen25-02-18 16:36

  • ★★★★★0

    Gav jeg den virkelig bare 2? Pudsigt, jeg tror den er vokset noget, når jeg har tænkt på den sidenhen, blandt andet da jeg var på spa for et par dage siden. ;) 

    Lars!25-02-18 17:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen