Forum - Forum-tråd: FRI "Indiana Jones and the Great Circle" – manden med hatten er tilbage i ny trailer til storstilet videospil

"Indiana Jones and the Great Circle" – manden med hatten er tilbage i ny trailer til storstilet videospil

 • ★★★6

  Alle ved at Indy-spillene toppede med Fate of Atlantis, så måske skulle de bare lave et remaster af det og så vil alle være glade.

  NSF19-01-24 10:04

 • ★★★★★2

  Stor Fate of Atlantis fan her har Æsken og det hele fra way back så du får aligevel en stjerne mr. NSF :)

  Med det sagt så synes jeg nu det blir spændende at se, hvad de får ud af det, især når de vælger 1. Person vinklen som mange af de der indbildte fans der skriver som om de taler for alle har brokket sig allerede.

  Jeg synes derimod det er spændende at se, hvad de få ud af et Indy spil i 1. person (vi har rigeligt af de her action adventure ting i 3. Person, lad os da prøve lidt nyt) en genre som Svenske Machinegames mester ret godt, især med de seneste to Wolfenstein spil, hvor 2'eren især var komplet crazy og havde sågar en dansk lydside. Jeg er nok mest spændt på om de kan få FPW delen til at virke First Person Whipping, men ndet virker som noget de går meget op i udfra deres præsentations video, hvor de går mere i detailer og viser mere end det man ser i traileren her.

  Deres fokus på puzzles tiltaler mg også i stor stil, så længe man selv får lov at løse dem og ikke har en AI karakter der står og fortæller en løsningen eller kommer med tips, det skal i virkelighed blot kunne slåes fra, da nogen jo self. gerne vil ha hjælp for ikke at sidde fast.

  Så jeg er sku spændt på at se, hvad de finder på.

  Elwood19-01-24 10:23

 • 0

  Alle ved at Indy-spillene toppede med Fate of Atlantis

  Truth! Det spil har jeg gennemført temmelig mange gange efterhånden.

  Elgsdyr19-01-24 12:08

 • 0
  Deres fokus på puzzles tiltaler mg også i stor stil,

  Er sådan set enig, men den "tandhjuls-puzzle" i traileren skuffede mig lidt. Det er den type puzzle, der som sådan fungerede fint nok i de første Tomb Raider-spil (og Fate of Atlantis), mens jeg forventer en hel del mere her i 2024.

  Elgsdyr19-01-24 12:13

 • ★★★★★1

  Her er det fulde reveal.

  youtu.be/Yp7_ImMV1Iw

  Elwood19-01-24 13:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen