Forum - Forum-tråd: Fast & Furious X

Fast & Furious X

 • ★★★0

  En historisk hård anmeldelse….

   - jeg har aldrig rigtig selv været til franchisen, har vel set 2-3 af dem, men husker ikke engang plottene i filmene udover noget med “family” og nogle hurtige biler. Havde nok tømmermænd :)

  i øvrigt: “kreative overensstemmelser” tænkes nok rettet til uoverensstemmelser ;-)

  Gormanden18-05-23 06:48

 • ★★★★★0

  Jeg tror efterhånden også at min entusiasme for denne franchise er løbet tør for benzin. Den forrige film var desværre hård at komme igennem, og det lyder ikke som om, at denne er bedre.

  Kruse18-05-23 08:58

 • 0

  Use your aggressive feelings, boy. Let the hate flow through you!

  Jeg har til dato kun set en enkelt af filmene i den her franchise. Alligevel er jeg fuldt ud overbevist om at jeg er enig med dig Nicki.

  jarlen18-05-23 09:55

 • ★★★2

  i øvrigt: “kreative overensstemmelser” tænkes nok rettet til uoverensstemmelser ;-)

  Rettet, tak for heads up! Selvom det havde været en federe fortælling, hvis Lin havde smuttet pga kreative overrensstemmelser. :D

  Dolphinfriendly18-05-23 11:15

 • 0

  Er sikker på det ikke er en fantastisk film, men anmeldelsen virker som om det eneste formål er jorde filmen bare for at skabe opmærksomhed..

  TheRealLukeSkywalker18-05-23 15:38

 • ★★★0

  Rettet, tak for heads up! Selvom det havde været en federe fortælling, hvis Lin havde smuttet pga kreative overrensstemmelser. :D

  Absolut :)

  Gormanden18-05-23 17:08

 • 0

  Var det ikke Rob Cohen som instruerede den første?

  Kan ikke se hvad Justin Lin har med The Fast and The Furious at gøre...

  Goodspeed18-05-23 18:33

 • 0

  Såå, filmen er en must see?

  Johnny4218-05-23 21:44

 • ★★★0

  Var det ikke Rob Cohen som instruerede den første?

  Kan ikke se hvad Justin Lin har med The Fast and The Furious at gøre...

  Korrekt, Lin kom først ind i franchisen med Tokyo Drift og har instrueret fem af filmene.

  NSF19-05-23 07:42

 • ★★★★★0

  Glem Vibranium!

  Hvis Captain America's Skjold var lavet ud af Dom's car, så ville han ha gennembanket Thanos!

  Jebus det her er jo ren Loony Toons på en dårlig måde, eneste der "overraskede" mig lidt var slutningen, men når jeg husker, hvad folkene bag havde udtalt, om filmen, så burde jeg ha set det komme.

  Joker sammenligningen kom jeg også til at tænke på, Jason Momoa gør hvad han kan med den her karakter, og prøver at være lidt agent of Chaos, går i farvestrålende tøj, og snakker i et væk fordi han er loco, men hele hans persona, og det han gør, bygger så meget på held, der er konstant scener, hvor han snakker om at det her var hel efter planen, i setups, som han umuligt kunne ha forudset, eller regnet med ville falde ud på den måde, især hen mod slutningen.

  Stakkels Jason Statham, han har reelt kun en hel scenen i filmen, jeg var så glad da jeg så ham, fordi han var en af de nyer karakter som jeg godt ku li.

  Filmen har nok ogsåde grimmeste hvad kaldes de Location titles, jeg har set længe (de de brugte i en af Marvel filmene, og vidst nok også en MIssion Impossible film, dem der som fylder hele billedet, det er som om en har fundet den grimmeste Metal Font i Microsoft Office Wordart.

  Der er så mange scener der er så Random, der intet bidrager til plottet, der er en hel scenen med Pete Davidson, som en Black Arms dealer som del af teamet besøger, men scenen bidrager intet den ændrer ikke på deres situation. Kampen mellem Cypher og Letty, da jeg så årsagen til den var jeg færdig af grin, og rysten på hovedet, igen den bidrager intet til filmen.

  Faktisk er det de enkle scener med Jon Cena, hvor jeg morede mig bare lidt, hans musikvalg da han køre med Dom's Søn, i en skrotbunke og hans entusiasme, smilte jeg lidt af.

  Der er også en anden karakter som vender tilbage, fra de tidligere film, og snakker ikke om det som er skrevet om på Moovy, Han's måde at vende tilbage på er nok stadigvæk den dummeste, men jeg er ret spændt på at se, hvilken obskør måde de forklare den anden karakter her på.

  Nå ja og en blink and youl miss it scene, jeg grinte en del over en kvinder, flygter fra sit liv på grund af en eksplosion, men det er ikke det første hun tænker, på, nej, hun når lige at fidne sin mobil frem for at tage et billede eller video af det ske.

  Rygterne om at den næste film måske splittes, op, håber jeg ikke sker, fordi jebus det her er dumt, og der er intet glimt i øjet mere. koble hjernen fra, og nyd filmen, vil nogen sikkert sige, men my dear friend, der skal meget mere til, den her film kune ligeså godt være skrevet af ChatGPT.

  Elwood19-05-23 22:26

 • 0

  For sørensen, hvor er den dum. Jeg stod meget tidligt af, ca. der hvor der hvor Mamoa skifter gear i en automatgearet bil, som var det én med manuelt gear. Og det sker flere steder i "filmen", samt utilgivelige kæmpe plotholler. Bilerne er løbet tør for Diesel, her :(

  Ronni Pedersen20-06-23 20:24

 • ★★★★★1

  Bilerne er løbet tør for Diesel, her :(

  They don't run on Diesel, they run on Family.

  Elwood20-06-23 21:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen