Forum - Forum-tråd: Fem til fredag: Tillykke med fødselsdagen, Nicolas Winding Refn!

Fem til fredag: Tillykke med fødselsdagen, Nicolas Winding Refn!

 • ★★★★★0

  Et stort tillykke med de 50 år skal der bestemt også lyde herfra til Nicholas Winding Refn, som også er en instruktør jeg holder rigtig meget af især fordi, han altid går sine helt egne veje og er fuldstændig kompromisløs i sine stilistiske valg og måde at instruere på.

  Det er en super god gennemgang, du har lavet her Mikkel og jeg er - bortset fra "Too Old To Die Young" som jeg ikke har fået set endnu - helt enig i dine valg. Du beskriver rigtig godt hvorfor, at de film er så fremragende og jeg fik helt lyst til et gensyn med dem efter at have læst dine mini-anmeldelser.

  Mht. "Fear X" og alt det kaos der fulgte med, så er det helt rigtigt at den blev en publikumsmæssig og økonomisk fiasko af de helt store. Men samtidig var det så bizart, at den i sin tid da den havde premiere faktisk fik rigtig gode anmeldelser og på den front allerede dengang var anerkendt som et stort værk blandt anmeldere. 

  Men publikum holdt sig alligevel væk og så endte det hele for Refn med en kæmpe økonomisk nedtur. Du har muligvis allerede set den, men hvis du ikke har, så kan jeg på det varmeste anbefale dig at se dokumentaren "Gambler", hvor man følger hele nedturen på tætteste hold. :)

  NightHawk 2-10-20 15:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen