Forum - Forum-tråd: Inderst inde

Inderst inde (Blu-ray)

 • ★★★1

  Nicki, Up var da også fantastisk :)

  Babo31-12-15 12:22

 • ★★★1

  Den havde, ganske rigtigt, en fantastisk...start. :)

  Dolphinfriendly31-12-15 12:27

 • ★★★0

  Jeg er vild med den. 9/10

  Babo31-12-15 12:30

 • ★★★0

  I det tilfælde må "Inderst inde" være 19/10. ;)

  Dolphinfriendly31-12-15 12:31

 • ★★★0

  Næh, såmænd "blot" 10/10. Så jeg synes ikke den er voldsomt bedre end Up, men dog bedre, hvis jeg skal vælge. Hvad er din kritik af den?

  Babo31-12-15 12:39

 • ★★★1

  Først og fremmest, synes jeg at "Up" er forglemmelig - altså lige udover den eminente start. Jeg kan godt se filmens potentiale og det kreative fundament, men det er som om at den aldrig bliver til mere end en, som udgangspunkt, god idé.

  IMHO er "Up" en halvsløj dannelseshistorie om at forstå livet bagfra, uden at følge op på et lommefilosofisk afsæt som aldrig rigtigt vil noget. Ja, carpe diem - men come on - det kan Pixar gøre bedre. Den bliver aldrig vedkommende på samme måde som eksempelvis "Inderst inde" eller "Wall-E", den bliver aldrig en velfungerende hero's journey som "Toy Story 2" eller et sprudlende superhelte-hverdags-eventyr som "De Utrolige". Karakterne skifter mellem enten at være for kedsommelige eller at være for meget. Den Short Round-ligende knægt er lige så belastende som Jar Jar Binks-fuglen, mens forløbet i sig selv er uinteressant. I det hele taget føles "Up" meget mere forsigtig og kreativt hæmmet end størstedelen af Pixar-filmene.    

  Dolphinfriendly31-12-15 13:00

 • ★★★0

  Ja okay, vi har en helt anden opfattelse af filmen :) Den placerer sig for mig lige under Wall-E, Incredibles og Inside Out. Men som sagt, ikke meget. 

  Babo31-12-15 13:18

 • ★★★0

  Dét er hvad film kan - dele vandene. :)

  Men hvad synes du fungerer så godt ved "Up"? Det er altid en titel jeg glemmer, når Pixars bagkatalog løbes igennem mentalt. 

  Dolphinfriendly31-12-15 13:21

 • 0

  Jeg er helt enig i anmeldelsen - hovedhistorien er ikke i sig selv noget at skrive hjem om, men humoren og de mange små og mere kreative indslag gør, at filmen fortjener en topkarakter. Jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg anser Inside Out eller Wall-E for at være Pixars bedste film.

  Det er lang tid siden, at jeg har været så glad for en Pixarfilm - og jeg er egentlig også enig med Dolphinfriendly, når det kommer til Up. Starten var intet mindre end fantastisk, men undervejs bliver filmen gradvist mindre og mindre interessant, og figurerne bliver i den grad for meget.

  Slayer31-12-15 13:25

 • ★★★0

  Nicki

  Jamen, Up var for mig en af de her magiske filmoplevelser, nærmest en livslektion, pakket ind i underholdende eventyrlig stemning, som bare fungerede optimalt. Jeg er tit beskyldt for at dyrke voldsomt dystre film, men denne her rørte mig til tårer ;) Jeg fandt ikke den havde irriterende figurer. I taler lidt om den fantastiske start filmen her. Det tror jeg også vi kan sige om Wall-e. Starter 45min uden dialog og bliver mere og mere ordinær, når den introducerer simpel underholdning. Fungerer det? JA SGU! ;) Så det korte svar; en rørende historie med oprigtig empati for vores hovedfigur.

  Babo31-12-15 13:42

 • ★★★★0

  Jeg har det lidt med Inside Out, som jeg har det med Big Hero 6, ingen af dem genopfinder den dybe tallerken, men begge er virkelig godt udført og fortalt, og i disse to tilfælde, fungerer det ganske glimrende.

  Bruno31-12-15 14:29

 • ★★★0

  Ved gensyn tror jeg, at "Inside Out" snuppede førstepladsen på min Top 10 anno 2015. Stærke sager! Og jeg er enig i, at "Up" daler lidt efter sin eminente start. Altså, hvis resten af filmen havde været lige så god som prologen, så havde den været et majestætisk mesterstykke, men jeg følte selv, at der gik lidt for meget "sjove, talende dyr" og "gakkede løjer" i den :-) Jeg tænker, den kunne have været stærkere, hvis den havde brugt mere tid og energi på forholdet mellem den gamle mand og den lille knægt, som på en eller anden led repræsenterede mandens yngre jeg.

  The Insider31-12-15 14:57

 • ★★★0

  Insider. Samme situation. Wall-E kunne have afskåret underholdningen og brugt energi på Walle og Eve. Uden dialog hele filmen. 

  Babo31-12-15 15:08

 • ★★★0

  Det havde så absolut også været en interessant film, Babo! :-) Og en, som jeg mægtig gerne ville have set. Men jeg synes trods alt, at første og anden halvdel af Wall-E udgør en langt mere homogen masse end prologen og resten af Up.

  The Insider31-12-15 15:38

 • ★★1

  Jeg var skuffet over Inderst inde (nok mest pga al den ros den fik).

  Jeg synes der var for meget charme og for lidt humor, i de "sjove" scener. Historien var for ligetil, de kunne godt have gjort det mere spændende, det kom aldrig som en overraskelse hvordan menneskerne reagerede i situationerne, og det gjorde for mig følelserne lidt for overflødige, når vi ser dem have diskussioner om hvordan Pigen skal reagere.

  Jeg kan rigtig godt lide ideen, synes bare ikke den var så veludført som jeg havde håbet, men stadig er det en fin og flot film, der underholder fra start til slut, dog langt fra min yndlings pixar film, den lander nok på en 9-10 plads for mig over pixarfilm.

  Lava er nok pixars værste kortfilm, budskabet er set så mange gange, og sangen er træls og bliver inde i knolden på en, så man hellere vil have Sys Bjerres "Alle mine veninder" i knolden istedet.

  6-7/10

  MOVIE100031-12-15 16:31

 • ★★★0

  Insider 

  Det havde været en interessant film. Men næppe henvendt til mange målgrupper og måske mere kunstnerisk tung. Men så har man en helt anden film. 

  Babo31-12-15 16:37

 • ★★★★★0

  Up er en af deres bedste og mest livsbekræftende Pixar har leveret. Kreativitet med tyngde og indhold. 

  T. Nielsen31-12-15 17:22

 • ★★★1

  TN 

  Ja, den er virkelig en smuk hyldest til livet og fremragende underholdning. Wall-E og Insidie Out er en tak mere originale, som vinder en smule hvis jeg skulle vælge, men denne er ikke meget bagud. Hvis overhovedet. 

  Babo31-12-15 17:41

 • ★★★★★0

  Wall-E og UP er også tætte hos mig. Wall-E kunne man jo så passende kritisere for st være en hysterisk moralsk løftet pegefinger, hvis vi endelig skal derud.

  T. Nielsen31-12-15 18:11

 • ★★★★0

  Årets film for mig, utvivlsomt. 

  Riqon31-12-15 18:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen