Forum - Forum-tråd: Kongen af body horror: De 5 bedste film af David Cronenberg

Kongen af body horror: De 5 bedste film af David Cronenberg

  • ★★★★★★0

    Hold kæft en ringe liste! Mest fordi jeg er uenig :)

    Der er gode begrundelser for valgene, og jeg burde helt sikkert få genset Crash. Var ikke så vild med den første gang jeg så den, men der var jeg nok ikke klar til den.

    Min egen top5:

    1) eXistenZ

    En helt igennem fantastisk film som er meget engagerende. Det er rigtig godt tænkt fra start til slut.

    2) Cosmopolis

    Jeg er lidt alene om at være så vild med den. Men på trods af mangel på handling, så synes jeg det er en meget stemningsmættet film, hvor man selv får lov til at skabe en masse forestillinger om den verden, den foregår i.

    3) Eastern Promises

    Hvad I sagde :)

    4) Naked Lunch

    Endnu en fantastisk fantasifyldt film, som godt nok bygger på en bog - så det er ikke alene Cronenbergs kreation. Ikke desto mindre er det et suverænt syretrip.

    5) Videodrome

    Der er mange paralleller til eXistenZ, og de to film føles som værende en del af samme univers. Det tror jeg ikke, de er tænkt som, men intellektuelt er de meget beslægtet. Jeg er helt enig i, hvad der skrives i artiklen også. Grunden til, at jeg foretrækker eXistenZ over Videodrome er, at jeg synes settingen i eXistenZ er bedre.

    David Cronenbergs mindre gode film er for i øvrigt altid værd at se - måske ikke de 4 første, men hvert fald The Brood og frem.

    Guldager30-11-22 17:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen