Forum - Forum-tråd: Love & Mercy (Blu-ray)

Love & Mercy (Blu-ray)

  • ★★★★★0

    Fremragende film, ja! Havde lidt håbet på mere bred anerkendelse af filmen, men jeg har ikke hørt meget om den, siden jeg så den for over et år siden. Æv!

    David Lund14-03-16 16:25

  • ★★★★★0

    Jeg har det på samme måde med Waking sleeping beauty (fantastisk dokumentar omkring Disney studiet dengang det var ved og gå ret skidt for dem på alle fronter)

    Men jeg høre heller intet om den eller ser anmeldelser af den, nok fordi den aldrig blev udgivet i Danmark.

    Med det sagt så skal jeg da ha set den her film ved lejlighed, aner ikke pokkers meget om Beach Boys, ud over deres velklingende musik.

    Elwood14-03-16 16:47

  • 0

    Med frygt for at blive upopulær blandt mange, har Beach Boys' popmusik aldrig været sukker for mine ører. Uden at være indehaver af nogen (særlig) viden om Beach Boys, deres bagkatalog eller Brian Wilson, har denne yderst velskrevne anmeldelse gjort mig nysgerrig. Stor ros til filmkritikeren! LOVE AND MERCY er hermed kommet på min to-watch-list - sammen med store mængder af Star Trek.

    #PepsimaxerNÆSTENligesågodtsometkys

    Killerpandanatty15-03-16 13:59

  • ★★★★0

    Jeg er rigtig glad for Beach Boys og synes også, at det er en god film, men er nok ikke helt så meget oppe at ringe som Johan. Et af problemerne, synes jeg, er, at Paul Dano slet ikke kan carry a tune på samme måde som Brian Wilson

    Det er selvfølgelig altid et dilemma i denne type film: Skal man lade skuespilleren synge eller lave play-back?

    Det var det samme problem i "Walk the Line", hvor Joaquin Phoenix gjorde, hvad han kunne, men aldrig kom i nærheden af Johnny Cashs stemme.

    I "Great Balls of Fire" lip-syncer Dennis Quaid derimod Jerry Lee Lewis' sange (som The Killer genindspillede til lejligheden). Resultatet er et meget bedre lydbillede, men også at man af og til kan se, at sang og mundbevægelse måske ikke altid passer helt sammen.

    chandler7516-03-16 18:32

  • ★★0

    Det er selvfølgelig altid et dilemma i denne type film: Skal man lade skuespilleren synge eller lave play-back?

    Det var det samme problem i "Walk the Line", hvor Joaquin Phoenix gjorde, hvad han kunne, men aldrig kom i nærheden af Johnny Cashs stemme.

    Min kone, der i forvejen godt kendte Johnny Cash, kan bedre lide Joaquin Phoenixs stemme. Og jeg synes faktisk også selv, at han gør det ligeså godt som Johnny Cash på flere af sangene.

    Men jeg kan godt forestille mig, at der for en Johnny Cash-fan ikke er nogen der kan erstatte den ægte vare. Jeg for min del er ikke en stor fan, men der er 10-15 af de sange, som manden har indspillet, jeg virkelig godt kan lide. Og så har ingen af de tidligere versioner af 'The First Time Ever I Saw Your Face" rørt mig så meget som Johnny Cashs version ... sandsynligvis fordi det er tydeligt, at han har sin kone June i tanke, når han synger den:

    www.youtube.com/watch

    BN17-03-16 08:56

  • ★★★★0

    Phoenix var blændende i rollen og havde absolut fantastisk stemme og gjorde den til sin egen. Fremfor at imitere en andens. Respekt. Sådan mener jeg kun det kan være. 

    Babo17-03-16 09:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen