Forum - Forum-tråd: Ny "Predator"-film på vej fra instruktøren bag "10 Cloverfield Lane"

Ny "Predator"-film på vej fra instruktøren bag "10 Cloverfield Lane"

 • ★★★★★★0

  Sikkert another bomb!

  T. Nielsen21-11-20 17:36

 • ★★★★1

  Fedt valg, som du også selv sagde da jeg skrev til dig om det, er spændt på hvad han kan få ud af franchisen, og meget intressant det her med de fire år, som jo antyder den har været under produktion i startfasen mens Shane Black's film også var ved at blive lavet.

  Men ja drøn ærvligt at deres store PR maskine fik stukket en kæp i hjulet, det så sjældent vi ser reel overraskelser på den måde.

  Mit bedste minde omkring det er stadigvæk The Dark Knight, det's PR reklame med ARG var noget af det mest elaborated jeg havde set i lang tid.

  Der self. ingen som siger det her ville ha været noget i den stil, men bare noget måske mere en en lille trailer, ku da ha været sjovt.

  Elwood21-11-20 17:41

 • 0

  Jeg har kender intet til Trachtenberg som instruktør, men jeg mener bare at man skulle lade de her gamle franchises være. Terminator, Alien osv. Hvad har de her forsøg på genoplivning givet os indtil videre?

  Den sidste film i netop Predator serien hjalp heller ikke. Jeg så "The Predator" på vej hjem fra USA i et fly for et par år siden, og hold kæft hvor den stank! Jeg har ellers ganske stor respekt for Shane Black som instruktør og forfatter, men helt ærligt! Hvad for nogle stoffer var han på, da han lavede den katastrofe?! Lad os bare sige at den efterlod en dårlig smag i min mund.

  FilthyLuca21-11-20 20:27

 • ★★★★0

  En film om Predator(s) har potentialet til at være interessant. Trachtenberg/10 Cloverfield Lane, var et fint bekendtskab - så forhåbningerne er intakte.

  Den første er stadig suverænt den bedste - men jeg var ret godt underholdt af Predators (2010). Og så ringe var Predator 2 (1990) vel heller ikke.

  Resten fortjener mest tavshed.

  Wayne22-11-20 05:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen