Forum - Forum-tråd: "Priscilla": Ny trailer til Sofia Coppolas prisbelønnede film om Elvis og Priscilla Presley

"Priscilla": Ny trailer til Sofia Coppolas prisbelønnede film om Elvis og Priscilla Presley

  • ★★★★★0

    Det ser dælme godt ud, glamouriseringen af deres forhold der blev skildret lige lovligt rosenrødt (ud fra den smule jeg har læst om det) i filmen fra 2022 is about to get a wakeup call.

    Men det også viser også blot tydeligt forskellen på de to instruktør, hvor Baz Luhrman er mere Flamboyant i sin udfoldelse og Sofia Coppola mere realistist i hendes fremstilling af tingene.

    Ikke at det andet er en negativ ting, det er blot to forskellige tilgange, hvor Baz Luhrman mere har set på selve ikonet Ikonet, og hans indflydelse på hele verden, hvor Coppola nok mere viser hans indflydelse/indvirkning på Priscilla i det nok knap så flatterende lys.

    Elwood 5-10-23 09:09

  • ★★★★★★0

    Cailee Spaeny er godt castet til rollen - med sine 1,96 (i forhold til Elvis 1,82) virker Jacob Elordi som en noget forstørret udgave i sin rolle. Men det er vel med til at understrege det ulige forhold.

    Stemningsmæssigt virker det som om at Sofia Coppola rammer rent - men det kan de jo i den familie. Jeg glæder mig langt mere til denne end jeg gjorde til Luhrmans Elvis.

    Wayne 5-10-23 09:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen