Forum - Forum-tråd: Se teaser til "Game of Thrones" sæson 6

Se teaser til "Game of Thrones" sæson 6

 • 0

  Jeg tilhører måske et friskt mindretal, men jeg synes, det er fantastisk, at vi får to forskellige versioner af samme historie fra nu af/fra forrige sæson af! Paralleluniverser, fedt! For mig vil bøgerne dog altid være kanon, også selvom de resterende bliver udgivet efter serien (eller hvad? I know nothing, men det er known at GRRM har lidt tendens til at tage sin tid med at få skrevet, ing)...

  Jeg kan godt frygte, at serien begynder at komme lidt ud på et "lad os chokere for at chokere!"-overdrev, men ikke desto mindre er den en af de mere spændende længerevarende serier længe :)

  lilellie15-02-16 13:20

 • ★★★★★★0

  Er det egentlig ikke meldt ud at den afsluttes med sæson 8?

  T. Nielsen15-02-16 13:24

 • 0

  Bogen er sat til at udkomme i år ! hvis jeg skulle øffe noget over det, så ville det være at jeg synes serien er så meget mere " urealistisk " jeg kan meget bedre lide hvordan at folk giver mening iforhold til historiskt set hvordan den slags mennesker handler, serien for mig går mere og mere over i shock effect fantasy, men skal da stadigt se den ..   ææææææææææææææææænyways så er alle jo entitled til deres egen mening og den er legitim i min bog !    god hygger med serien derude !

  wrathalot15-02-16 13:37

 • ★★★★★0

  Jeg har ikke læst bøgerne, men så vidt jeg har forstået, så har serien afviget fra bøgerne ganske længe. De store træk ender nok med at være de samme ("winter is coming"). 

  Lars!15-02-16 20:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen