Forum - Forum-tråd: Skal du se Oscar-showet 2023 søndag nat?

Skal du se Oscar-showet 2023 søndag nat?

 • ★★★0

  nope - læser resultatet på Moovy efterfølgende :)

  Gormanden11-03-23 08:24

 • ★★★★★★1

  Ser rød løber og starten - og vækkeuret til kl 5 så jeg kan se de største priser.

  Muligvis et resume af de mest spændende.

  Wayne11-03-23 08:43

 • ★★★1

  Næ, har ikke set det i årevis.

  NSF11-03-23 08:58

 • ★★★★★★0

  I og med, at verden er blevet mere global, så er de store amerikanske shows ikke så spektakulære, som dengang man lødigt sad oppe og ventede på Super Bowl, Mike Tyson, Oscars osv. 

  Går ikke i biografen mere, så kender ikke de film de giver priser alligevel.

  davenport11-03-23 09:09

 • ★★★★★1

  Det er længe siden, jeg har glædet mig så meget til at se showet. Desværre ser det ud til, at de danske films chancer er (mildest talt) meget beskedne, men jeg glæder mig til at heppe på dem sammen med brormand, som faktisk sidder i salen i morgen nat. Og så peger alt jo på, at en af mine favoritfilm – ikke blot fra 2022, men favoritfilm punktum – faktisk er storfavoritten, og jeg forventer en tåre i øjenkrogen, når Ke Huy Quan står på scenen (og selv hvis Barry kommer derop i stedet, vil jeg nok stadig fælde en tåre).

  The Insider11-03-23 12:35

 • ★★★★★★0

  Hvis jeg havde fri mandag, så ja. Men gider ikke bruge en fridag på det. Har kun 5 feriedage jeg selv kan bestemme årligt

  Guldager11-03-23 13:32

 • ★★★★0

  Har set det hvert år siden starten af 90'erne. Men hvor jeg tidligere elskede rød løber og interview med stjernerne, så er jeg nu begyndt at springe den del over. Eller skimme det hurtigt igennem med 5-dobbelt hastighed og kun stoppe, hvis der ser ud til at være noget interessant. 

  Selve showet er jeg også begyndt at spole lidt i. Jeg går tidligt i seng, står op ved 3-tiden, og så ser jeg showet fra starten af. Men når nogle af de kedelige taler eller kategorier kommer, så spoler jeg, og det ender som regel med, at jeg indhenter live-showet og bliver færdig samtidig med det. 

  Jeg arbejder altid hjemmefra om mandagen, så jeg behøver ikke tage en fridag, men kan bare logge på lidt senere og lave dagens opgaver, når jeg har fået energi til det igen.

  S. Rico11-03-23 15:45

 • ★★★★★1

  Det bliver et klart nej, herfra. Jeg synes showet er blevet mere og mere intetsigende rent underholdnings-mæssigt set og de politisk ladede taler har bevæget sig ud af en tangent, hvor det bliver for meget af det gode trods de fine intentioner der ligger bag.

  Jeg krydser selvfølgelig fingre for, at de danske nominerede vinder, men ellers er jeg fløjtende ligeglad med hvem der ellers vinder Oscars i de øvrige kategorier.

  Det er klart at priserne betyder noget for dem, der vinder ift. karrieren og i at have langt nemmere ved at få finanseret fremtidige projekter. Men for mig som filmnørd betyder hverken showet eller hvem der vinder noget som helst længere. 

  NightHawk11-03-23 15:50

 • ★★★★0

  Jeg er ikke så patriotisk anlagt og generelt lidt ligeglad med kortfilmene. Så jeg vil hellere have, at den bedste kortfilm vinder, end at Danmark absolut skal have nogle priser i den kategori.

  S. Rico11-03-23 16:05

 • 0

  Jeg plejer at streame det dagen efter med mindre jeg arbejder på oscarnatten. Jeg plejede også at undgå at se hvem der vandt, hvilket egentlig er forholdsvis nemt. Dette gør jeg dog ikke længere, da det ikke er hvem der vinder som er det specielle men selve showet og hvordan det bliver afviklet. Filmene bliver ikke bedre eller dårligere af hvem der vinder. Så når jeg håber en bestemt person vinder er det ikke på grund af præstationen men historien og hvem jeg synes trænger til anerkendelse. 

  Brendan Fraser virker så helt igennem sympatisk og har været meget igennem. Det vil glæde mig hvis han vandt selvom en nominering er en sejr i sig selv. 

  På samme måde vil det glæde mig at se Michelle Yeoh vinde. En stor karriere som bør anerkendes. Den første asiat og selvsagt første malsysiske person som er blevet nomineret i kategorien.

  Det samme kan siges om Angela Bassett bortset fra at hun ikke er asiat. Hun har været så god i så mange år. Det samme kan siges om Jamie Lee.

  Ke Huy Quan er en historie i sig selv. Han havde næsten opgivet sine skuespillerdrømme og har så fået dette boost, som forhåbentlig giver endnu flere roller. Det er i øvrigt interessant at han er nomineret sammen med Spielberg som gav ham hans første store og indtil nu mest kendte rolle. Sådan har Oscaren det med hele tiden at skrive historie.

  Jeg har også en stor forkærlighed for både Spielberg og Michelle Williams. De har dog meget få chancer for at vinde og Spielberg har trods alt også vundet to gange og Michelle Williams vinder forhåbentlig snart. Hun er en af sin generations bedste skuespillere, som stadigvæk ikke har vundet en Oscar 

  Kiyonji11-03-23 18:44

 • ★★★★0

  Jeg ser det aldrig. Det siger mig ikke noget.

  Det er egentligt lidt mærkeligt, for da jeg var ung, sad jeg gerne oppe hele natten for at se med. 

  Jeg ved faktisk ikke, hvornår det ændrede sig, men jeg forestiller mig, at det har noget at gøre med, at min filmsmag har ændret sig radikalt flere gange gennem årene, og at jeg normalt stort set ikke har set nogle af filmene, der er med. 

  Et slag på tasken er, at den eneste film i konkurrencen i år, som jeg har set, er Everything Everywhere All at Once. 

  thomsen12-03-23 11:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen