Forum - Forum-tråd: Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse

 • ★★★★★★1

  Herligt, jeg glæder mig til at se den. Første omgang var virkelig vellykket.

  Og enig i de mange prygl som MCU efterhånden får, fuldt fortjent.

  Wayne 1-06-23 08:45

 • 1

  Denne filmen var veldig god, med fantastisk animasjon jeg ikke kan huske å sett maken til. Jeg gleder meg til del 3! 

  Eirik 1-06-23 08:48

 • 0

  Der er noget rod i de årstal:

  Spider-Man: Into the Spiderverse (2018)

  Avengers: Endgame (2019)

  Så ved ikke om der menes Avengers: Infinity War, som er fra 2018 der henvises til.

  Men glæder mig mega meget til at se den!

  Goodspeed 2-06-23 10:58

 • ★★★★★2

  Across The Spiderverse, I wanna go again again.2023's bedste film so far for mit vedkommende, tog turen ind i dag fordi ja blot fordi.

  Visuelt er der ikke noget ligende, udover Into the spiderverse, hele filmen er en stor freezeframe for et epic shot, visuelt, Musikken er perfekt udvalgt til at understøtte filmen, sammen med det energiske Score.

  Der er så mange referencer og hilsner i løbet af filmen, men det føles naturlig på en måde og ikke påklistrede med dets breakneck speed, og hvis nogen påstår de fangede alle referencer første gang er de en stor løgner, da ting flyver forbi så hurtigt, men ja alt fra de mere obskøre spidermen til Insomniac's Spiderman, som også ses blive spillet i filmen i baggrunden.

  Så mange fede multiverses, fabelagtigt cast, der får en til at grine og græde, jeg gjorde en del af det sidste nok også hjulpet på vej af et underskud af søvn.

  Men ja jeg har ikke noget at udsætte på den umiddelbart, og den formår sågar også at lave effektiv cliffhanger, der får en til at sige ah yeah here we go, fordi det her er en two parter, noget som en del ikke var klar over i salen ha!

  Filmen er fyldt med visuelle små detaljer, med hvordan farver illustere et mood, og laver kontrast mellem to person, et fingersnap med Puerto Rican flag fra Miles Mom, blink and you'll miss. Men filmen går aldrig amok så man ikke kan se, hvad som sker, og dets junglering mellem de forskellig multiverses og karakter, er fabelagtigt.

  Og den åbning med Gwen, man den åbning, jeg kan stadigvæk føle det i mig.

  Elwood 3-06-23 22:47

 • ★★0

  Jeg har det som Elwood. Indtil videre årets største film og jeg gik ind med HØJE forventninger og fik dem overgået. 

  Og imponerende, Nicki, at du formåede at fortælle om filmens gode punkter uden at spoile noget; det er faktisk en ret svær opgave! :-D 

  Spider-Verse trilogien bliver nok en af de få fysisk medie film, jeg sigter efter at købe, men ja, lige nu kan jeg ikke se, hvorfor den ikke skal købes, når den højst sandsynligt ender som den bedste superhelte trilogi. 

  Så bliver spørgsmålet for mig, når alt er sagt og gjort, om den slår Ringenes Herre i kvalitet eller må "nøjes" med en andenplads...

  The Paki Don 5-06-23 08:23

 • 0

  Helt enig i anmeldelsen. Fremragende film :⁠-⁠)

  Høegh17-06-23 23:04

 • ★★★0

  Uhhh - glæder mig :)

  Gormanden18-06-23 00:15

 • 0

  Across The Spider-Verse er generelt bare en virkelig god forsættelse. 

  Min største bekymring efter etteren var, at eventuelle efterfølgere nu død og pine ville forsøge at mase så mange nye skæve Spider-Man's (spider-men?) ind, fordi det er nemme PR-points og får fans til at skrige hysterisk online.

  Og på sin vis er det præcis det Across The Spider-Verse gør, men det føles heldigvis aldrig forceret eller kalkuleret. Og til trods for at historien for det meste føles som om den kører afsted med 300km i timen, så har filmen massere af hjerte og har ingen problemer med at sætte tempoet helt ned i de scener der har brug for det. Men vigtigst af alt, så er det bare en helt utrolig god Spider-Man historie, og man føler virkelig at skaberne bag forstår og elsker karaktererne. 


  Det værste jeg kan sige om filmen er, at den måske søsætter lidt for mange plot-både, og nogle af dem bliver lidt glemt i den sidste tredjedel af filmen. Men det må selvsagt vente til afslutningen før jeg rigtigt kan vurdere om det er et minus eller ej.

  Jeg lander nok på 5/6

  Høegh19-06-23 10:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen