Forum - Forum-tråd: "The Expendables 4" indtager biograferne i 2017

"The Expendables 4" indtager biograferne i 2017

 • 0

  Det var ikke kun den manglende vold, men mere det latterlige plot med at prøve at forynge "The Expendables", undskyld hvis jeg lige har spoilet det mesterværk der var The Expendables 3 .......

  eatit10-10-15 21:31

 • ★★★★★★1

  Jeg har kun set de to første og er stået helt af på den serie. Man kan tilgive en actionfilm meget, men ikke at gamle actionstjerner har glemt hvad der gør en actionfilm god.

  Men hey, hvis Sly vil rende rundt og hygge sig med sine homies, gør han bare det. Jeg foretrækker dog nogle af de andre og langt bedre actionfilm der er på markedet.

  Zero Cool10-10-15 21:40

 • ★★★★★0

  Så den første, og det var dårligere end Transformers...

  Lars!11-10-15 10:03

 • 0

  "Så den første, og det var dårligere end Transformers..."

  Puha, det var et statement af rang da. Også Transformers 2? Hysterisk mor der har røget hash i århundredets mest overspillede scene? Kæmpeklokker? Eller Transformers 3? Hysterisk "sjove" tvillingerobotter?

  Hvis du kun mener den første Transformers, kan jeg næsten følge dig. Bortset fra Dolphen er der ikke mange lyspunkt i den serie - og Expendables 3 blev jeg nødt til at slukke for efter en halv time.

  moulder66613-10-15 09:00

 • 0

  Og for lige at forholde mig til nyheden:

  "Modsat de to første film fik "The Expendables 3" den mildere PG-13-rating, hvilket ifølge Stallone var en af grundene til, at den ikke klarede sig så godt."

  Nej - den klarede sig ikke så godt, fordi den var horribelt ringe - for mange karakterer og for mange halvplatte oneliners!

  moulder66613-10-15 09:05

 • ★★★★★0

  Okay - lige så dårlig, måske. Jeg husker ikke meget fra Expendables, husker det bare som historieløst, larmende og rodet, omtrent som Transformers 2... men det er rigtigt, at humoren nok ikke var lige så ringe. 

  Lars!13-10-15 09:35

 • 0

  øh den genre Stallone prøver at ramme er 80erne start 90er, Horribelt ringe - halvplatte oneliners ? Det var det i alt fra den gang af, der elskede vi det. Idag når han rammer det igen hader folk det ? Giver ikke ret meget mening :)

  Geekalot13-10-15 09:56

 • ★★★★★★2

  Geekalot, problemet er at Sly IKKE laver film fra dengang. Han laver dårlig action anno 20xx med bl.a. CGI-blod og halvdårlige effekter.

  Grunden til at de var underholdende i 80'erne og 90'erne, trods halvdårligt skuespil, manglende historie og fjollede one-liners, er der mange årsager til. De film som Arnie, Sly og de andre store actionstjerner stod for, havde gode stunts og gode praktiske effekter. Jeg vil endda påstå, at størstedelen af Arnies film fra dengang holder i dag, fordi der var lagt væk på en habil historie, kombineret med ovenstående og selvom Arnie aldrig har været en god skuespiller, har han altid haft karisma og fin komisk timing, hvilket fungerede fint i hans tilfælde.

  Fordi det var dyrere at lave film den gang og man derfor måtte være kreativ, når det kom til at få en film til at fungere. Så selv de dårlige actionfilm havde ofte noget interessant at byde på, også selvom det var dårlig action og dårlige effekter, fordi virkelig tvivlsomme praktiske effekter kan være supersjove.

  Men nu skal vi jo heller ikke male et rosenrødt billede af fortiden, der er jo tusindvis af dårlige actionfilm derude, som alle har glemt i dag. Bare fordi det er gammelt, gør det jo ikke automatisk godt, ligesom nyt ikke nødvendigvis er skidt.

  John Wick og Mad Max: Fury Road er to nyere eksempler på virkelig gode actionfilm, som i høj grad bæres af god action, gode stunts, gode og praktiske effekter, men i begge tilfælde kun har et skelet af en historie.

  En er en ret typisk hævnfilm, den anden er Mad Max: There and back again... and shit's blowing up.

  Zero Cool13-10-15 10:11

 • ★★★★★★0

  Beklager stadefæjl, jeg kunne godt bruge redigering - men budskabet er nok tydeligt alligevel. ;)

  Zero Cool13-10-15 10:13

 • 0

  "øh den genre Stallone prøver at ramme er 80erne start 90er, Horribelt ringe - halvplatte oneliners ? Det var det i alt fra den gang af, der elskede vi det. Idag når han rammer det igen hader folk det ? Giver ikke ret meget mening :)"

  Horribelt ringe vil jeg give dig! :-) Men de halvplatte oneliners i dette tilfælde er jo genbrug for halvdelens vedkommende. "Ha ha ha, der er en anden end Arnold, der siger I'll be back..." Humor? Ikke for mig.

  Der er mange film der stadig kan finde ud af at levere one-liners godt. Kiss Kiss Bang Bang, In Bruges og Lock Stock and Two Smoking Barrels var lige de første der dukkede op. Hvis Expendables havde haft mere humor, havde jeg sgu nok været med på ideen - men som det er, så nej tak.

  moulder66613-10-15 11:00

 • ★★★★★★1

  Og præcis de gamle one-liners skal jo bruges klogt, ikke bare slynges ud. Især en der så slidt som "I'll be back". :)

  Zero Cool13-10-15 11:05

 • ★★★★★★0

  I'll be back er nærmest gået hen og er blevet antimorsom. Den er enormt trættende. Selv om jeg ikke hader de her film, faktisk kan hygge mig med dem, så tror jeg ikke jeg mindes en eneste god one-liner. Anyone?

  T. Nielsen13-10-15 11:10

 • 0

  "Og præcis de gamle one-liners skal jo bruges klogt, ikke bare slynges ud. Især en der så slidt som "I'll be back". :)"

  Præcis. Jeg har det på akkurat samme måde som ved Pirates of the Caribbean og "Why's the rum gone?" Da de genbrugte den i 3eren med "Why is the rum always gone?" var det næsten lige så pinligt som at se Klovn!

  moulder66613-10-15 15:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen